Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του, κακές ή καλές από τους παρόχους που έχει περάσει. Τώρα το να βγάζουμε τα απωθημένα μας δεν νομίζω οτι οδηγεί πουθενά. Εγώ μόλις σήμερα συνδέθηκα με τον ΟΤΕ, είχα για 11 χρόνια ιντερνετ από αυτά τα φοιτητικά πακέτα μέσω του Διοδος και την hol με 3αρα σύνδεση, μόλις εχτές η ΕΕΤΤ κατήργησε την υπηρεσία αυτή και έτσι με ενημέρωσαν οτι θα διακοπεί το internet. Ελπίζω με τον ΟΤΕ να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα, ούτε με την vodafone ή όσο ήταν hol δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε εντάξει... εμείς μιλάμε για vDSL όχι 4G. Αν είναι ετσι τότε και εγώ με αυτό:

(Από όσο ξέρω η TELUS δεν δίνει σπιτίσια αλλά εταιρική μόνο. Αν είμαι λάθος τότε sorry.)

6091741545.png

πρέπει να νιώσω x3 "άρχοντας". :P

Στον Καναδά σπιτίσια δίνει σε BC, AB, TQ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,η αιτηση στον οτε για vdsl 30dl/3up με 28 ευρω έχει γινει ,οι βλάκες όμως μου είπαν ότι θα έρθουν 10 του μηνα δηλαδή 11 εργάσιμες από τη στιγμη που εγκρίθηκε ,εν τω μεταξύ η φορθνετ μόλις έκανα αίτηση αλλαγης μου το έκανε με τα ιδια λεφτά (28 ευρω) στα 50dl/5 up .ομως έχω κλείσει ραντεβού με τον υπάλληλο του οτε για ενεργοποίηση τη παρασκευη .

τι κάνουμε?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,η αιτηση στον οτε για vdsl 30dl/3up με 28 ευρω έχει γινει ,οι βλάκες όμως μου είπαν ότι θα έρθουν 10 του μηνα δηλαδή 11 εργάσιμες από τη στιγμη που εγκρίθηκε ,εν τω μεταξύ η φορθνετ μόλις έκανα αίτηση αλλαγης μου το έκανε με τα ιδια λεφτά (28 ευρω) στα 50dl/5 up .ομως έχω κλείσει ραντεβού με τον υπάλληλο του οτε για ενεργοποίηση τη παρασκευη .

τι κάνουμε?

Μπούρδα για να σε κρατήσουν. Αν δεν δίνει ο ΟΤΕ ΔΕΝ δίνουν ούτε αυτοί. Και εμένα ετσι μου είπαν με 23 ευρω και τους είπα πως ξαφνικά βρέθηκε διαθεσιμότητα; όταν ζήτησα να φύγω γιατί μου είχαν πει ότι δεν έχει και δεν ήξεραν τι να πουν και μου το κλείσανε στα μούτρα. Μετα δεν με ξανά ενόχλησαν. Περίμενε να γίνει η ενεργοποίηση, αν έχεις εξοπλισμό ήδη στα χέρια σου βάλτον από τώρα γιατί μπορεί να έχει γίνει η ενεργοποίηση ήδη και απλά να στο είπε τυπικά όπως κι εμένα, μου είπαν για 5 μέρες και την 2η είχε ενεργοποιηθεί και τους κάλεσα και επιβεβαίωσαν. Άσχετο, αλλά στην περιοχή μου εχω παρατηρήσει την INTRAKAT να ανοίγει αυλάκια στις άκρες του δρόμου κοντά στο α/κ Τερψιθέας. Sorry λαθος μου Φρεαττύδα.

Δημοσ.

Φιλε μου αν διαβάσεις από την αρχή θα δεις ότι έκανα αίτηση στη φορθνετ για vdsl πριν από κάποιες εβδομάδες όταν είδα μια καινούρια καμπίνα στα 100 μετρα από το σπίτι μου.Μια εβδομάδα μετά με σύνδεσαν οι βλάκες στο α/κ που είναι  4χλμ μακριά αντί στη καμπίνα με αποτέλεσμα να έχω ταχύτητες dialup. Αμέσως πηρα τηλέφωνο τον  οτε και μου είπαν αν κάνω μεταφορά σε αυτούς χρειάζονται 2-5 εργάσιμες  οποτε ακύρωσα το συμβόλαιο με φορθνετ και έκανα αίτηση στον οτε με ιδια τιμή αλλα μικρότερη ταχύτητα (αντί 50/5 πήγα σε 30/3).

Όταν έκανα λοιπόν την αίτηση  στον  οτε λοιπόν με πηραν και μου είπε ότι ο τεχνικός για να ενεργοποιήσει το vdsl θα έρθει σε 10 εργάσιμες ... ενώ η φορθνετ μόλις είδε ότι έκανα μεταφορά με έβαλε στη καμπίνα, και τώρα(έως τη παρασκευη που περιμένω τον τεχνικό του οτε) έχω ταχύτητες 50/5 από φορθνετ.

υπάρχει δίλημμα να ακυρωσω τον οτε η την φορθνετ?

Δημοσ.

Sorry, το παρακολουθώ από την αρχή το τοπικ απλά το είχα ξεχάσει. Αν η καμπίνα είναι όντως FORTHNET και έχει και λογότυπο επάνω και πιάνεις στο 100% 50/5 τότε ναι ακύρωσε ΟΤΕ. Αλλά να ξέρεις ότι η FORTHNET από εξυπηρέτηση είναι άστα να πάνε και το ποιο γελοίο είναι ότι σε χρεώνουν για να τους πάρεις και τηλέφωνο στο κέντρο τους ενώ είσαι πελάτης τους με τρελές αναμονές. Εμένα στο διάστημα όλης της ακύρωσης με χρέωσαν 22ευρω για τις συνομιλίες που είχα με το κέντρο τους ενώ ήμουν ακόμα πελάτης. Τους ζήτησα να αφαιρέσουν το ποσό γιατί δεν ήξερα ούτε εγώ τι θα κάνω, τους είπα ότι θα απευθυνθώ σε τίποτα INKA και τέτοια και τελικά στείλανε έναν άλλον λογαριασμό(τυπικά) που λέει -22ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν η καμπίνα είναι όντως FORTHNET και έχει και λογότυπο επάνω και πιάνεις στο 100% 50/5 τότε ναι ακύρωσε ΟΤΕ.

Η καμπίνα είναι του ΟΤΕ, από την οποία μισθώνει πόρτες για VDSL 50/5 η Forthnet καθώς κι άλλοι εναλλακτικοί...

• Like 2
Δημοσ.

Η καμπίνα είναι του ΟΤΕ, από την οποία μισθώνει πόρτες για VDSL 50/5 η Forthnet καθώς κι άλλοι εναλλακτικοί...

Ναι σωστά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΟΤΕ δίνει από την καμπίνα αυτή 30/3 και η FORTHNET 50/5... κάποιος ψεύδεται... τι να πω... αλλά αν με τα ίδια λεφτά η FORTHNET δίνει 50/5 και πιάνει 30 στην τελική που δίνει ο ΟΤΕ δεν χάνει τίποτα εκτός από το "ηθικό" του θέματος.

Δημοσ.

Μάλλον εγώ φταίω που δεν ήμουν σαφής ,δεν υπάρχει πρόβλημα ταχύτητας και οι δύο έχουν δυνατότητα για 50/5 ,εκαναν μεγάλο φάουλ από φορθνετ και αντί στη καμπίνα με έβαλαν σε α\κ οπότε και γω στα ίδια λεφτά πήγα στον ΟΤΕ σε λίγο χαμηλότερη ταχύτητα αλλά πάλι vdsl ,μόλις το έκανα αυτό ξύπνησαν από φορθνετ και το ένωσαν σωστά !

Δημοσ.

Μάλλον εγώ φταίω που δεν ήμουν σαφής ,δεν υπάρχει πρόβλημα ταχύτητας και οι δύο έχουν δυνατότητα για 50/5 ,εκαναν μεγάλο φάουλ από φορθνετ και αντί στη καμπίνα με έβαλαν σε α\κ οπότε και γω στα ίδια λεφτά πήγα στον ΟΤΕ σε λίγο χαμηλότερη ταχύτητα αλλά πάλι vdsl ,μόλις το έκανα αυτό ξύπνησαν από φορθνετ και το ένωσαν σωστά !

κοίτα, δεν "έκαναν λάθος"... έκαναν αυτό που τους συμφέρει! Στα Α/Κ έχει ο κάθε πάροχος τη γωνία του με τον εξοπλισμό του και από τον ΟΤΕ κάνουν ενοικίαση μόνο του χαλκού (από το σπίτι σου ως το Α/Κ)!

Σε απλά Ελληνικά είτε σου δώσουν από το Α/Κ ADSL είτε VDSL ένα και το ίδιο για αυτούς σαν κόστος. Από τα KV της γειτονιάς όμως τα πράγματα αλλάζουν! Εκεί μιλάμε για τη λεγόμενη "VDSL χονδρικής" όπου πληρώνουν στον ΟΤΕ παραπάνω μιας και πλέον χρησιμοποιούνε το δίκτυο του πλήρως! (για αυτό κιόλας ενώ σε εναλλακτικούς μπορεί να μπαίνεις στο ιντερνετ χωρίς user/pass στο ρούτερ σε adsl/vdsl με το που συνδέεσαι σε τοπικό KV χρειάζεσαι υποχρεωτικά κωδικούς μιας και μόνο έτσι το λειτουργεί ο ΟΤΕ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...