gatakos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σε καταλαβαίνω απόλυτα φιλε μου με την κ***forthnet. Εμένα με πηρε μια καριο*α και μου λέει επειδη εισαι καλός πελάτης να σου δώσω 3 μήνες δωρεάν τα novacinema. Της τόνισα 100 φορές ότι δεν επιθυμώ να ανανεώσω το συμβολαίο μου με την καμία!! ΟΧΙ ΟΧΙ μου λέει ειναι δώρο τπτ παραπάνω! Καλα να πάθω της ειπα βάλτο! Το αποτέλεσμα ήταν μετά το πέρα του τριμήνου να μου χρεώνουν κανονικά τα novacinema στη προνομιακή τιμη των 60 ευρω απο 40 που ήταν το πακέτο μου!! Ταλαιπωρήθηκα όσο δεν πάει και μετά απο 2 μήνες ελειξε η σύνδεση μου και πήγα ΟΤΕ. Έλα μου ντε που η βρομο εταιρία δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα! Μου στέλνουν μήνυμα ότι τους χρωστάω 160 ευρω σε λογαριασμούς. Τσεκάρω με ebanking τις πληρωμές μου ΟΧΙ μόνο δεν τους χρωστάω αλλά μου χρωστάνε και 7 ευρω. Πάω σε κατάστημα τα στέλνω τα χαρτιά ολα καλα! Μου στέλνουν μνμ ότι μετά απο έλεγχο δεν μας χρωστάτε τπτ! Όχι δεν τελειώσαμε εδω και κανα τρίμηνο με πέρνει εισπρακτική εταιρία και μου λέει ότι ειναι εκ μέρους της forthnet και τους χρωστάω 35 ευρω τώρα! Περιττό να αναφέρω το τι Καντήλι κατέβασα!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ποιο σκατο εταιρία δεν νομίζω ότι μπορει να ύπαρξη! Απο μένα και όποιον γνωστό βρω ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!! Υ.γ οποίος επιθυμεί ακόμα και απο την εταιρία την ίδια τα στοιχεία μου ειναι στη διαθέση του γτ ακόμα δεν εχω ξεμπλέξει! Άι σιχτιρ..
bill2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ασε φίλε μια απο τα ίδια έκανα αίτηση στης 02/02/2017 μου έβγαλαν 10/02/2017 θα συνδεθώ ακόμα περιμένω και δεν μου εξηγούν το λόγο που δεν με συνδέουν έστειλα χτες κυρωτικό αίτημα πολύ χάλια εταιρία
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ισχύει κι εγώ κόντεψα να πάθω κακό στην υγεία μου. Με παίδευαν επι μήνες.. Προσπαθούσαν να με πείσουν ότι μετά από βλάβη στην περιοχή δεν μπορούν να μου δώσουν internet από το αστικό κέντρο όπως μου έδιναν τα τελευταία 4 χρόνια.. Το πρόβλημα τελικά ηταν μια χαλασμένη ρεγκλέτα αλλά δεν ηθελαν να την αλλάξουν και έλεγαν ασυναρτησίες. Μόλις την άλλαξαν το internet Επανήλθε κανονικότατα κι εγώ με την σειρά μου έκανα φορητότητα και ηρέμησα. Μακριά παιδιά απο αυτη την εταιρεία σας το λέω και σας το υπογράφω. Κρίμα για κάποια άξια παιδιά που δουλεύουν εκεί μέσα.
chipakos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ΟΤΕ και ξερό ψωμί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.............Τουλάχιστον μιλάς με σοβαρά άτομα.
bill2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ένω έχει ικανό προσωπικό έχει χάλια υπηρεσίες εδω μια φορητότητα δεν μπορεσαν να κάνουν αναγκάστηκα να την ακυρόσω και να κάνω αίτηση στη vodafone καλός χρυσος ο οτε αλλά πανάκριβος 1
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τα νεότερα έχουν ως εξης,Σαββατο μεσημερι έκανα αίτηση φορητότητας στο Γερμανο και μου έδωσαν το speedport 2i .θα πάω στο πρόγραμμα vdsl 30 download/3 upload με 28 ευρω ,με τόσα είχα συμφωνήσει και με τη forthnet για 50/5 .Απο το εμπορικό τμήμα της forthnet με συμβουλεψαν για να ακυρωθεί το νέο συμβόλαιο μου μαζι τους πρέπει να επανέλθει η γραμμή σε adsl ,τους είπα ΟΚ αρκεί να μην είμαι δεσμευμένος με συμβόλαιο και να μπορώ να φύγω οποτε θέλω .λετε να μπλέξω?
yositosi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μου ακούγεται λογικό αυτό που σου είπαν... και πρόσεξε γιατί παίζεις με τη φωτιά μιας και "αλλαγή προγράμματος" μπορεί αυτόματα να θεωρηθεί ανανέωση και να σου κάνουν μετά άλλα μαγικά!!! Ούτως ή άλλως το VDSL το δίνουν από εξοπλισμό του ΟΤΕ οπότε δεν στέκει αυτό που σου λένε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θα μου φανεί παράξενο αν δεις ξαφνικά τον εκκαθαριστικό να ζητάει ρήτρα... 1
Mikeasdf Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ΟΤΕ και ξερό ψωμί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.............Τουλάχιστον μιλάς με σοβαρά άτομα. Ναι πολυ σοβαρα.. Πριν 3 χρονια ειχα προβλημα με το ιντερνετ, αποσυνδεσεις παρα πολλες φορες τη μερα για αρκετη ωρα την καθε φορα και χαμηλη ταχυτητα. Όποτε επαιρνα τηλεφωνο στη βονταφον εστελναν εναν δικο τους, εβαζε ενα χαρτακι που περιεγραφε το προβλημα στη γραμμη του σπιτιου μου (εφοσον το ειχε εντοπισει) και επειτα καλουσαν τον ΟΤΕ για να ερθει να το φτιαξει διοτι αυτοι δεν ειχαν δικαιωμα να τα ακουμπησουν. Ο ΟΤΕ ελεγε οτι ηρθε και το εφτιαξε (αυτο συνεβη 2 φορες) αλλα το προβλημα δε λυνοταν, ετσι μια μερα κρυφτηκα μαζι με τον υπαλληλο της βονταφον πισω απο ασανσερ και ειδαμε τους 2 "σοβαρους" υπαλληλους του ΟΤΕ να ερχονται χαχανιζοντας, διαβαζουν το χαρτι με τη βλαβη και απλα το ξεκολλανε και φευγουν. Αμεσως μετα πηρα τηλεφωνο και ειπαν πως η βλαβη "επιδιορθωθηκε". Τοτε μιλησαν με τη βονταφον που τους απειλησε και ηρθαν κατευθειαν και το εφτιαξαν κανονικα..
headbanger Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 να σε ξενερώσω τώρα με τα 26 που είδα και το "άρχοντας" ; σήμερα έπαιζα με το QoS Μου (σπιτίσια γραμμή )
Mikeasdf Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 να σε ξενερώσω τώρα με τα 26 που είδα και το "άρχοντας" ; σήμερα έπαιζα με το QoS Μου (σπιτίσια γραμμή ) Ignore incoming 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 οποτε τι πρέπει να κάνω λέτε; Να ζητήσεις γραπτώς ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο or something like that...
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 να σε ξενερώσω τώρα με τα 26 που είδα και το "άρχοντας" ; σήμερα έπαιζα με το QoS Μου (σπιτίσια γραμμή ) Ε εντάξει... εμείς μιλάμε για vDSL όχι 4G. Αν είναι ετσι τότε και εγώ με αυτό: (Από όσο ξέρω η TELUS δεν δίνει σπιτίσια αλλά εταιρική μόνο. Αν είμαι λάθος τότε sorry.) πρέπει να νιώσω x3 "άρχοντας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα