Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά , μετά από μεγάλη προσμονή ήρθε το vdsl από forthnet ,και αφού έκανα 2 λεπτά να μπω στο insomnia ας επισυναψω και μία φωτο από το μόντεμ

Και αφού Άλλαξα πρίζες,έβγαλα φίλτρα και τηλέφωνα ,άλλαξα καλώδια ,σύνδεσα το μόντεμ χωρίς φίλτρο κτλ μετά από ένα μακρύ βράδυ δήλωσα βλάβη ...Με adsl είχα καλύτερα νούμερα αλλά πλεον ειναι είναι προφανές ότι εχω θέμα καλωδίωσης.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι στη πολυκατοικία διορθώνεται εύκολα;Υπόψιν το ότι είμαι στο ενοίκιο .

Σαββατα δουλεύουν οι τεχνικοί της forthnet ;

Γενικά όποιος θέλει μπορεί να πει την άποψή του ελεύθερα

post-41915-0-92368300-1487910683_thumb.png

Δημοσ.

Τιι ταχύτητες και attenuation είχες με ADSL;

Ξέρεις αν πήρες από mini-KV ή από το αστικό κέντρο; Σε ρωτάω γιατί εναλλακτικοί έχουν κάνει κάτι μαγείες να δώσουν VDSL μέσω αστικού κέντρου ακόμα και σε απαγορευμένες για VDSL σύνδεση αποστάσεις (το οποίο σε σχέση με την ADSL είναι τρομακτικά πιο ευαίσθητη σε αποστάσεις)

Κανονικά αυτό πρέπει να το ελέγξουν και να σε ενημερώσουν. Αν είσαι από Mini-KV, τότε πρέπει να δηλωθεί σαν βλάβη, να γίνει μέτρηση στο τέλος της γραμμής (ρεγκλέτες της οικοδομής δηλαδή) και αν εκεί φτάνει καλά τότε μετά φταίει η καλωδίωση από την είσοδο της οικοδομής μέχρι το ρούτερ σου όπου και θέλεις ψάξιμο

Δημοσ.

Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι έχω συνδεθεί με καμπίνα η οποία είναι κοντά στο σπίτι μου,το αστικό κέντρο είναι 3,5 χλμ μακριά

Δημοσ.

μαλλον σε εχουν ακομα στο αστικο κεντρο και πρεπει να ερθει τεχνικος οτε να σε κουμπωσει στην καμπινα

Δημοσ.

Αυριο θα ερθει τεχνικος ,στο τηλέφωνο παντως μου ειπαν ότι φαίνεται καθαρα πως ειμαι σε καμπινα και οχι στο α/κ

Δημοσ.

Περιμένω τον τεχνικό ,μου είπαν 11 με 2 θα έρθει , μακάρι να με συνδέσει ο τεχνικός και να είναι αυτό το πρόβλημα γιατί αν είναι θέμα πολυκατοικίας θα έχουμε δύσκολα ξεμπερδεματα

Δημοσ.

ήρθε ο τεχνικός και τράβαγε τα μαλλια του ,με έχουν συνδέσει με αστικό κεντρο λίγο λιγότερο από 4χλμ απόσταση οι άχριστοι και μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι δε ξέρουν γιατί σέρνεται...

Δυστυχώς η forthnet δεν είναι η εταιρία που είχα γνωρίσει πριν πολλά χρονια ,τετοια βλακεία δε δικαιολογείται με τίποτα !

23 του μηνα Φεβρουαρίου είχα κάνει συμβόλαιο με τη φορθνετ μέσω τηλεφωνου και θέλω να το ακυρώσω ,μπορω?

Δημοσ.

ήρθε ο τεχνικός και τράβαγε τα μαλλια του ,με έχουν συνδέσει με αστικό κεντρο λίγο λιγότερο από 4χλμ απόσταση οι άχριστοι και μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι δε ξέρουν γιατί σέρνεται...

Δυστυχώς η forthnet δεν είναι η εταιρία που είχα γνωρίσει πριν πολλά χρονια ,τετοια βλακεία δε δικαιολογείται με τίποτα !

23 του μηνα Φεβρουαρίου είχα κάνει συμβόλαιο με τη φορθνετ μέσω τηλεφωνου και θέλω να το ακυρώσω ,μπορω?

εχεις δικαιωμα 14 μερες απο την στιγμη που υπογραφεις το συμβολαιο 

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερο να απαιτήσω να μπεί άμεσα στη καμπίνα κάτω από το σπίτι μου; Αλλά ρε παιδιά δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη πλέον

Δημοσ.

απο εμπειρια 3 φορες να παω σε φορθνετ ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε εταιρια

μολις κιολας προσφατα ημουν wind κοντα 3 χρονια επιανα 40-42

πηγα φορθνετ για καλυτερα σε λιγο πιο οικονομικο πακετο και επιασα 27 απο 42 που επιανα σε wind

ξαναπηγα παλι πισω σε wind και ειναι 37-38

στα 27 που επιασα σε φορθνετ ΤΟ ΕΛΕΝΞΑΝ και μου λεγανε αυτο ειναι και αμα σαρεσει ενω τους εδειξα και screenshoot απο wind ποσα επιανα

ΠΟΤΕ ξανα φορθνετ  ουτε σε τσαμπα να μου δινουν κυριολεχτικα τζαμπα θα πω ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

για να μην μπω σε λεπτομεριες οτι οταν τους ειπα δεν γινετε απο 40-42 να πιανω 27 μου ειπε ο τεχνικος τους οτι κυριε εμεις και 40-42 δινουμε βλαβη πρεπει να πιανεις 50

μετα απο 2 μερες με πηρε αλλος τεχνικος και μου ειπε αυτο ειναι δεν γινετε κατι αλλο

και οταν ανεφερα τι μου ειπε ο τεχνικος προχθες μου ελεγε αποκλειεται

γενικα μεγαλο μπαχαλο εταιρια και προσωπικα ουτε ΤΣΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

φιλε πηγαινε αλλου ειλικρινα στο λεω

Δημοσ.

Μη συγκρίνουμε τωρα την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εταιρία wind με την φορθνετ.

Ενταξει ναι, ολοι λαμόγια ειναι, αλλα αντικειμενικά μετά τον ΟΤΕ αμέσως καλύτερη ειναι η forthnet.

Προσωπικά δεν εχω παράπονο με forthnet VDSL, και παίρνω και από ΑΚ.

Δημοσ.

για σενα ναι για μενα οχι ακομα και σε εξηππηρετηση ναι ειναι καλυτερη η wind

η φορθ ειναι για κλοτσες

ειχα την κακη τυχη να την βαλω 3 φορες ειπα μπας και αλλα δυστυχως ειναι οτι χειροτερο υπαρχει

φυγε φιλε να σωθεις

Δημοσ.

Ήμουν 10 χρονια στην Forthnet, από εποχές που οι ταχύτητες ήταν 3mbps max. Μετά ήρθε η 24αρα, κλείδωνα στα 16mbps με 700μ απόσταση από α/κ. Τα τελευταία 3 χρονια είπα να ξεκινήσω το streaming.... και εκεί άρχισε το χάος!! Κάθε 20 λεπτά έκανε νέο συγχρονισμό χάνοντας τα προηγούμενα. Πριν 2 μήνες τους πήρα τηλ για VDSL μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο και να κάνω υπομονή καθώς είπανε το δίκτυο τους "μεγαλώνει"... περίμενα 2 μήνες @@ όμως μόλις έληξε και το συμβόλαιο με 3 play λέω πάω να φύγω! Τρώω σκάλωμα και παίρνω OTE τηλ. τους λέω για 30αρα VDSL "φυσικά και παρέχουμε" μου λένε και με ειλικρίνεια μου είπαν όμως ότι δεν θα κλειδώνω πάνω από 23... δε πάει το παλιάμπελο λέω ας βάλω καλύτερα από 16 και αποσυνδέσεις. Τους είπα για την FORTHNET τι μου είπαν και μου λένε "ψέματα σας είπαν κύριε το α/κ μας χρησιμοποιούν και θα μπορούσαν να σας δώσουν 30αρα". Ζητάω φορητότητα απευθείας! Σε 3 μέρες γίνεται αποδεκτή, Με παίρνει ένας τεχνικός από την FORTHNET και μου το έπαιζε ότι ήταν από το νομικό τμήμα και ότι στον ΟΤΕ μου είπαν ψέματα και δεν υπάρχει παροχή VDSL και ότι το συμβόλαιο μου μαζί τους δεν έχει λήξει... για καλή μου τύχη είχα κόπια του συμβολαίου από Ιανουάριο του 2014 το στέλνω με FAX τους λέω, ορίστε πάρτε! Μετά αρχίσανε τα μου σου του και λάθος κάναμε, τους το κλείνω στα μούτρα. Περίμενα άλλες 2 μέρες ακόμα η γραμμή μου FORTHNET.... τι έγινε ρε π***η μου λέω... παίρνω ΟΤΕ και μου είπαν το εξής κουφό, "μας είπαν από την FORTHNET ότι θα συνεχίσετε  με αυτούς"... "καράφλιασα"! Παίρνω FORTHNET τους λέω τι είναι αυτά που κάνετε; Και ζητάω ΑΜΕΣΑ φορητοτητα αλλιώς πάω ΕΕΤΤ και εντελώς ξαφνικά ο ίδιος που μου το έπαιζε νομικός με παίρνει τηλ. και μου λέει (στον ενικό μάλιστα) "κοίτα, επειδή είσαι εσύ και είσαι χρονια θα σου δώσω με 27 ευρώ πάγιο + παροχές 50αρα VDSL". Εκεί τα παίρνω πραγματικά στο κρανίο και αρχίζω να του ρίχνω κοσμητικά επίθετα με φωνές για το πως ξαφνικά βρέθηκε στο α/κ 50αρα ενώ είναι του ΟΤΕ και δίνουν μόνο 30αρα... κάνει ένα "εεεεμμ..." και ξαφνικά το κλείνει το τηλ. Με τα 1000 ζόρια γίνεται η φορητοτητα την επόμενη στον ΟΤΕ, στέλνουν εξοπλισμό μέσα σε 3 μέρες και τους λέω, "τεχνικός;" και μου λένε "είστε έτοιμος κύριε ήρθε τεχνικός πριν τον εξοπλισμό δεν σας βρήκε, τελικά κατάφερε να μπει στην πολυκατοικία σας και είστε έτοιμος να συνδέσετε τον εξοπλισμό που έχετε ήδη στην κατοχή σας και είστε έτοιμος, να σας καθοδηγήσω;" "όχι" λέω ξέρω. Συνδέω και εκεί που περιμένω να κλειδώσει σε τίποτα 22 συγχρονίζει στα 26,5. πραγματικά αισθάνθηκα άρχοντας... αλλά έλα ντε που η FORTHNET δεν είχε πει την τελευταία της λέξη... μου λένε ότι με παίρνουν τηλέφωνα δικοί μου και δεν απαντάω, το τηλ δεν χτύπαγε καθόλου, παίρνω OTE τους λέω αυτό κι αυτό συμβαίνει, μου λένε "μισό λεπτό να το κοιτάξουμε..." περνάνε 3 λεπτά και μου λέει τα εξής ακριβός ο τεχνικός του OTE "η κ**ο FORTHNET συγνώμη για την λέξη δεν σας έχει αποδεσμεύσει την σταθερή, κλασσική τακτική της για πόλεμο νεύρων." Παίρνει στην ΕΕΤΤ ο τεχνικός με συνδέει μεταξύ τους και μου λένε "αν δεν σας έρθει κύριε sms σε 2 ώρες από FORTHNET ότι σας αποδέσμευσε, καλέστε μας πάλι να κινηθούμε νομικά". Διά μαγείας σε 10 λεπτά από την ώρα που το έκλεισα ήρθε το SMS... εκεί τελειώνει η "Οδύσσεια" μου FORTNET/NOVA ούτε ζωγραφιστούς ξανά με το ανύπαρκτο τεχνικό τμήμα και τα φούμαρα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...