cassie12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Αν αντέχεις, why not? Κάθε σχολή έχει διάβασμα πάντως να ξέρεις. Αν έχεις αποφασίσει το αντικείμενο σπουδών σου, θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά σε ιδιωτικές σχολές, κατά τη γνώμη μου ο χρόνος και το χρήμα που θα αφιερώσεις εκεί θα είναι πολύ πιο αποδοτικά από το να δώσεις Πανελλήνιες, να δεις που περνάς και να ασχολείσαι με τον κάθε καθηγητή και τα κολλήματα του. Το κακό είναι πως δεν έχω την οικονομική άνεση για ιδιωτική σχολή και το τμήμα που σκέφτομαι είναι στο μέρος που ζώ.
onelonelystar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τότε πρέπει να τα βάλεις κάτω και να δεις τι θες. Η προετοιμασία για Πανελλήνιες δεν θα έχει κάποιο κόστος; (Φροντιστήρια, ιδιαίτερα μαθήματα). Επίσης μαζί με αυτό το χρόνο +4 της σχολής θα σου πάρει 5 χρόνια για πτυχίο. Είσαι διατεθειμένος/η να τα αφιερώσεις για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις? Πάντως ρώτα για καλό και για κακό τι παίζει από τιμές...δεν χάνεις τίποτα. κάνε γενικά μια έρευνα και για δημόσια ΙΕΚ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από onelonelystar
cassie12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Τότε πρέπει να τα βάλεις κάτω και να δεις τι θες. Η προετοιμασία για Πανελλήνιες δεν θα έχει κάποιο κόστος; (Φροντιστήρια, ιδιαίτερα μαθήματα) Πάντως ρώτα για καλό και για κακό τι παίζει από τιμές...δεν χάνεις τίποτα. κάνε γενικά μια έρευνα και για δημόσια ΙΕΚ Τελείωσα φέτος ένα τμήμα στο δημόσιο ιεκ της περιοχής μου.Το επέλεξα γιατί έχει κάπως δουλίτσα.Όμως ήταν φουλ αδιάφορο και για να πάρεις άδεια απο το ΙΕΚ πρέπει να περιμένεις ενα χρόνο να γίνουν εξετάσεις για πιστοποίηση απο τον ΕΟΠΠΕΠ.Ευτυχώς βρήκα και έκανα πρακτική γιατι αλλίως δεν γίνεται να λάβεις μέρος στις εξετάσεις.Επίσης έχω τελείωσει απο εσπερινό λύκειο και είναι κάπως πιο εύκολα.Σκέφτηκα τις πανελλήνιες γιατί πραγματικά κάθομαι δεν έχω τίποτα να κάνω και εξακολουθώ να είμαι άνεργη.Σας ευχαριστώ για την συζήτηση θα κάνω τις σκέψεις μου και θα πράξω αναλόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα