GoDRiC- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Αυτή είναι η ερώτηση μου.. Είμαι στο ΤΕΙ Αθήνας στα τουριστικά. Για του χρόνου προφανώς γιατί τώρα δεν προλαβαίνω, μπορώ να δώσω Πανελλήνιες του χρόνου και να περάσω σε ενα ΑΕΙ που θέλω στην Αθήνα ή πρέπει να κάνω διαγραφή πρώτα από την σχολή τώρα; Επειδή σκέφτηκα αν δεν περάσω τότε να συνεχίσω την σχολή που είμαι και το κοιτάω για μεταπτυχιακό ή για Πανελλήνιες μετά το πτυχίο ή κατατακτήριες βλέπουμε.. Επίσης η σχολή που είμαι τώρα διαφέρει στον κλάδο από τη σχολή που θέλω να περάσω του χρόνου (θέλω να παω θεωρητική), απλά το ανακοινώνω αν παίζει ρόλο.. Ευχαριστώ!
lary7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Απλά θεωρητικα πρεπει να διαγράφεις πριν κάνεις εγγραφη στη νέα σχολη. 2
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Τυπικά δεν μπορεις να εισαι εγγεγραμμένος σε δυο δημοσιες σχολές, αλλά εξετασεις μπορεις να δωσεις χωρις κανενα προβλημα. Αν με το καλό περασεις, κάνεις διαγραφή και εισαι οκ 2
GoDRiC- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, προφανώς θα ρωτήσω και τη γραμματεία της σχολής μου τώρα καθώς και το Υπουργείο Παιδείας απλά πάντα μ'αρέσει να ανεβάζω τους προβληματισμούς μου στο insomnia. Κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τέλεια απλά σκέψου αν το καλοκαίρι αρχίσω ενταντικα μαθήματα για Πανελλήνιες (ειδικά εγώ που θα αλλάξω και δέσμη) θα τα βρω σκούρα θα πρέπει να στρώσω πολύ κώλο.. Θα αφήσω στην ουσία τη σχολή πίσω αφου θα επικεντρώνομαι στις Πανελλήνιες μόνο απλά η σχολή θα υπάρχει άμα δεν περάσω κάπου.. Μετά δεν θα τα βρω σκούρα με τη σχολή αν δε περάσω κάπου; Ή απλά θά έχω χάσει 1 χρόνο τσάμπα; Απλά θεωρητικα πρεπει να διαγράφεις πριν κάνεις εγγραφη στη νέα σχολη. Ναι αν περάσω τότε πάω και διαγράφομαι από το προηγούμενο κατάλαβα. Μήπως όμως είναι καλύτερα να κάνω διακοπή σπουδών μέχρι να δώσω Πανελλήνιες; Τυπικά δεν μπορεις να εισαι εγγεγραμμένος σε δυο δημοσιες σχολές, αλλά εξετασεις μπορεις να δωσεις χωρις κανενα προβλημα. Αν με το καλό περασεις, κάνεις διαγραφή και εισαι οκ Κι εγώ αυτό λέω αν με το καλό περάσω επειδή ήμουν τεχνολογική και θα δώσω θεωρητική... Μήπως συμφέρει να κάνω διακοπή σπουδών ή κάτι τέτοιο ή να αφήνω τη σχολή να περνάει χωρίς να πατάω και απλά να διαβάζω για Πανελλήνιες; (μετά το καλοκαίρι όλα αυτά, τώρα είμαι στο 2ο 6μηνο) been there, done that. Εντυπώσεις;
djcat Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δε χρειάζεται να ρωτήσεις. Θα δωσεις κανονικά πανελλήνιες και άμα περάσεις, πριν γραφτείς θα διαγραφείς από την τωρινή σχολή σου.
DrLo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ήταν παλιά ... στο τέξας που λέγανε στο Στρατό ... κάπου το '95 είχα περάσει Θεσ/κη και ξαναέδωσα έκθεση και ήρθα Αθήνα. Αν δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε (ήταν επί "δεσμών") αυτό που γράφει παραπάνω ο djcat
Getta Robo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το εκανε πέρυσι φιλος κανονικα, αν δεν αλλαξε κατι / θα αλλαξει φετος κατι, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Καλη επιτυχια!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Απλώς να είσαι προετοιμασμένος για ριζικές αλλαγές στο σύστημα των πανελληνίων.
GoDRiC- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Απλώς να είσαι προετοιμασμένος για ριζικές αλλαγές στο σύστημα των πανελληνίων. Ότι τι;
panosno1com Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μολις περασεις στη νεα σου σχολη (στο ευχομαι με το καλό) πας στη γραμματεια και ζητας βεβαιωση διαγραφης μητρωου καπως ετσι και με αυτο το χαρτι συν τα υπολοιπα δικαιολογητικα γραφεσαι στη γραμματεια της νεας σου σχολης
cassie12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να κάνω μια συζήτηση μαζί σας.Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή το 2014.Όμως όταν πήγα δεν είχα ψάξει καλά το αντικείμενο και έτσι τα βρήκα σκούρα.Επίσης δεν προσπάθησα καθόλου να πηγαίνω και να διαβάζω έστω κάποια μαθήματα που μπορούσα να περάσω.Και έτσι πέρασαν τα χρόνια και τώρα έχω μετανιώσει αρκέτα που δεν πήρα πτυχίο και η ευρεσή εργασίας είναι πολύ δύσκολη με ένα χαρτί λυκείου σε μια απαιτητική κοινωνία.Δυστυχώς εκείνη την περίοδο περνούσα κάποιες καταθλιπτικές φάσης και έτσι πήγε στράφι.Σκέφτομαι να κάνω μια προσπάθεια να ξανα δώσω πανελλήνιες και να μπω σε μια σχολή που πλέον είναι στα γούστα και μου αρέσει σαν ιδέα.Είμαι 27 χρονών και σκέφτομαι πως με έχουν πάρει τα χρόνια πια.Αυτά τα λίγα.Τι πιστεύεται αξίζει ξανά το παλούκι των πανελληνίων ;
onelonelystar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Αν αντέχεις, why not? Κάθε σχολή έχει διάβασμα πάντως να ξέρεις. Αν έχεις αποφασίσει το αντικείμενο σπουδών σου, θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά σε ιδιωτικές σχολές, κατά τη γνώμη μου ο χρόνος και το χρήμα που θα αφιερώσεις εκεί θα είναι πολύ πιο αποδοτικά από το να δώσεις Πανελλήνιες, να δεις που περνάς και να ασχολείσαι με τον κάθε καθηγητή και τα κολλήματα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα