Typhoon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες...αν δεν χρειάζεται να πας δεν έχεις λόγο να το κάνεις απλώς για να δεις τη φάση. Τώρα αν σκοπεύεις να γυρίσεις Ελλάδα κάποια στιγμή στο μέλλον και θες να ξεμπερδεύεις για να μην το έχεις μπροστά, αυτό είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrios51 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Αν έχεις όντως ψυχολογικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 παιδια καλημερα! ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι σχετικο. ειμαι ανυποτακτος εσωτερικου κανα 2 χρονια τωρα (ειμαι 30 ετων) και εχω προβλημα... επαθε ζημια η ταυτοτητα μου και πρεπει να παω να την αλλξω σε καποιο αστυνομικο τμημα... τι θα αντιμετωπισω? εχει καποια κρατηση? γνωριζει καποις σιγουρα? ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 τιποτα δε θα αντιμετωπισεις πρεπει πρωτα να σου κανει μηνυση ο στρατολογος για να κινηθουν οι διαδικασιες κανεις δεν το κανει ομως,περιμενουν ποτε θα πας στη στρατολογια για να σε ενημερωσουν πως να αντιμετωπισεις το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 ευχαριστω για την απαντηση σου.... ειναι σιγουρο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 δεν ειμαι στο μυαλο των στρατολογων για να ξερω,αυτη ηταν η πρακτικη παλια Αν αλλαξε κατι θα το καταλαβεις,αν και αποκλειεται να μην σου ηρθε τιποτα σπιτι,καθως πρωτα σε αναζητουν σε γνωστη διευθυνση (με τηλεφωνο ή αλληλογραφια) μη φανταζεσαι τιποτα περιεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος να είσαι ανυπότακτος εσωτερικού. Κλείσε ραντεβού με ενα δημόσιο νοσοκομείο, δες έναν ψυχίατρο και πές του για την κατάσταση. Θα επικαλεστείς άγχος (που σίγουρα έχεις) και ότι αλλο σε προβληματίζει. Θα σου δώσει μια βεβαίωση και μετά θα πας στην στρατονομεία για τα διαδικαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 / xgol αυτο θα κανω... αλλωστε εχω καποια θεματα εδω κ χρονια δυστηχως ετσι κ αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις