Ghost_Rider Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εμενα ενας γνωστος μου δε θελει για κανενα λογο να υπηρετησει και εκανε τα αδυνατα δυνατα για να παρει τη ρημαδα την αναβολη.μεχρι και θεατρο επαιζε μπροστα στην επιτροπη για να τη κερδισει.τραγελαφικες καταστασεις πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εμενα ενας γνωστος μου δε θελει για κανενα λογο να υπηρετησει και εκανε τα αδυνατα δυνατα για να παρει τη ρημαδα την αναβολη.μεχρι και θεατρο επαιζε μπροστα στην επιτροπη για να τη κερδισει.τραγελαφικες καταστασεις πραγματικα Όλοι θέατρο παίζουν βασικά εκτός από αυτούς που έχουν όντως θέμα οι οποίοι έχουν γίνει μειοψηφία σήμερα. Στην τελική είναι όπως το βλέπει κανείς. Θέατρο 2-3 λεπτά ή 9 μήνες δούλος στον Ε.Σ; Και όταν λέμε θέατρο δεν χρειάζεται να είσαι και ηθοποιός... Απλά μπαίνεις με το κεφάλι κατεβασμένο σε φάση κατάθλιψης και τελείωσε εκεί το πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Όλοι θέατρο παίζουν βασικά εκτός από αυτούς που έχουν όντως θέμα οι οποίοι έχουν γίνει μειοψηφία σήμερα. Στην τελική είναι όπως το βλέπει κανείς. Θέατρο 2-3 λεπτά ή 9 μήνες δούλος στον Ε.Σ; Και όταν λέμε θέατρο δεν χρειάζεται να είσαι και ηθοποιός... Απλά μπαίνεις με το κεφάλι κατεβασμένο σε φάση κατάθλιψης και τελείωσε εκεί το πράγμα. Όντως ισχύει αυτό όταν πήγα και πήρα ι5 παθολογικο ήταν πάνω από τους μισούς αυτοί που ήθελαν ι5 ψυχολογικό. Και καλά έκαναν και εγώ αν δεν έπαιρνα παθολογικο θα πήγαινα για ψυχολογικό. Παρεμπιπτόντως ένας στρατιωτικός που μίλησα μου είπε ότι και το ότι απλά δεν θες να πας στρατό είναι λόγος για ι5 ψυχολογικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Όντως ισχύει αυτό όταν πήγα και πήρα ι5 παθολογικο ήταν πάνω από τους μισούς αυτοί που ήθελαν ι5 ψυχολογικό. Και καλά έκαναν και εγώ αν δεν έπαιρνα παθολογικο θα πήγαινα για ψυχολογικό. Παρεμπιπτόντως ένας στρατιωτικός που μίλησα μου είπε ότι και το ότι απλά δεν θες να πας στρατό είναι λόγος για ι5 ψυχολογικό. Σαφώς, Αν είναι να μπεις νορμαλ και να σε τρελάνει ο στρατός (αρκετοί το έπαθαν) καλύτερα να μην πας καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Σαφώς, Αν είναι να μπεις νορμαλ και να σε τρελάνει ο στρατός (αρκετοί το έπαθαν) καλύτερα να μην πας καθόλου. Δεν πιστεύω ότι γίνεται αυτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δεν πιστεύω ότι γίνεται αυτό. Έχω ακούσει κάτι παρόμοιο απο φίλο. Τον στείλανε σπίτι με αναβολή επειδή δεν ήθελε να μπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εξάντλησε όσες αναβολές για ψυχολογικούς λόγους δικαιούσαι.Αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θέλει καν χαρτί απο γιατρό.Απλά την ημερα που θα καταταγείς μιλάς με τον γιατρό του κέντρου και σου δίνει την αναβολή ευκολα. Μετά κλείσε ραντεβού σε ενα δημόσιο νοσοκομείο στον ψυχίατρο(πχ ευαγγελισμός) παιξτο οτι έχεις κατάθλιψη,2-3 ραντεβού θα χρειαστείς λογικά.Ο γιατρός το μόνο που θα κάνει είναι να σου γράφει φάρμακα αντε και 2-3 ερωτήσεις με το ζόρι.Μην αναφέρεις αυτοκτονίες και τέτοια γιατί μπορεί να φοβηθεί και να προτείνει εισαγωγή.Στο τελευταίο ραντεβού του πετας οτι σου ρθε το χαρτι και για τον στρατο αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να παω πες του.Σου δίνει το χαρτί της απαλλαγής και τέλος.Μετά με τέτοιο χαρτί 99% έχεις βγει ι5.Γενικά χτίστο όμως μην σε πάρουν και χαμπάρι. Τωρά ολα αυτα αν ξέρεις να στρώνεις το κρεβάτι σου και να καθαρίζεις πατάτες,αν όχι, τα ξεχνάς όλα και πας να υπηρετήσεις την μαμά πατρίδα που έχει αναγκη απο υπηρε...εεε απο στρατιώτες Αυτά είναι παπάτζες. Έχω φίλο μου με κανονική κατάθλιψη και όταν πήγε στρατό για αναβολή ειδικά την τρίτη φορά του έκαναν ανάκριση 1-2 ώρες για να δούνε το τι έχει. Επιχειρήματα του στυλ παίξτο έτσι και γιουβέτσι πέφτουν στο κενό την τελευταία φορά που θα πας για την τελευταία αναβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ΚΑΝΕΙΣ δε θα θελήσει να πάρει την ευθύνη αν τυχόν σου συμβεί κάτι. Και θα τους δεις ολους χεσμενους οταν σκάσει μύτη φαντάρος ππυ υπηρετει με ιστορικό ή προηγούμενη αναβολή κατάθλιψης. Και μ αυτή τη λογική θα σε στείλουν σπίτι σου αν πεις οτι δεν εισαι καλα. Η ταλαιπωρία ειναι να παρουσιαζεσαι πρακτικά 3 φορές με το αγχος οτι μπορεί να σε κρατήσουν. Που απλά δεν πρόκειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanaeriko Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά είναι παπάτζες. Έχω φίλο μου με κανονική κατάθλιψη και όταν πήγε στρατό για αναβολή ειδικά την τρίτη φορά του έκαναν ανάκριση 1-2 ώρες για να δούνε το τι έχει. Επιχειρήματα του στυλ παίξτο έτσι και γιουβέτσι πέφτουν στο κενό την τελευταία φορά που θα πας για την τελευταία αναβολή. Ξαναδιάβασε αυτα που έγραψα γιατί εσύ μου φαίνεται πέταγες αετο απ το σάββατο Φιλικά πάντα. Για τις πρώτες αναβολές γράφω "στις περισσότερες περιπτώσεις" και για την απαλλαγή γράφω "χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο". Οπως λέει και ο φίλος απο πάνω δεν ρισκάρουν οι γιατροί του κέντρου,τώρα υπάρχουν και εξαιρέσεις που θα στα πρήξουν λίγο παραπάνω.Αν δεν θέλει να πάει στρατό κάποιος σήμερα δεν πάει.Υπάρχουν 1000 τρόποι.Τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimem Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 πως ακριβώς δηλώνεσαι ανυπότακτος εξωτερικού? πόσο διάστημα δηλαδή πρέπει να διαμείνεις στο εξωτερικό για να θεωρηθείς ως τέτοιος? το ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει το θέμα του διαβατηρίου προσωπικά το οποίο μετά απο μια γρήγορη αναζήτηση διαπίστωσα ότι δεν ανανεώνεται εφόσον είσαι ανυπότακτος εσωτερικού (δηλαδή διαμένεις Ελλάδα όταν σε καλέσουν?). κάποια έγκυρη πηγή για το ποιός και πότε θεωρείται εσωτερικού/ εξωτερικού θα ήταν πολύ χρήσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εαν μενεις μονιμα εξωτερικο για δουλεια ή σπουδες... πηγαινεις στην πρεσβεια, υποβαλλεις τα δικαιολογητικα και σου δινουν βεβαιωση παραμονης στη χωρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά είναι παπάτζες. Έχω φίλο μου με κανονική κατάθλιψη και όταν πήγε στρατό για αναβολή ειδικά την τρίτη φορά του έκαναν ανάκριση 1-2 ώρες για να δούνε το τι έχει. Επιχειρήματα του στυλ παίξτο έτσι και γιουβέτσι πέφτουν στο κενό την τελευταία φορά που θα πας για την τελευταία αναβολή. Και εγώ γνωρίζω προσωπικά τέσσερα άτομα που πήγαν απλά με ένα χαρτί από ιδιώτη γιατρό, διαφορετικές χρονιές ο καθένας, δεν το έπαιξαν και στην τελική κρίση τους έδωσαν αμέσως το χαρτί χωρίς ούτε να το συζητήσουν μαζί τους. Ορίστε το χαρτί, καλή σας μέρα! edit: Είναι ειρωνικό αλλά επειδή καμιά φορά αυτοί που έχουν αληθινά προβλήματα είναι πιο ψαρωμένοι και ίσως ανοργάνωτοι, τραβάνε μεγαλύτερο ζόρι από αυτούς που ήξεραν τι θέλουν και ακολούθησαν κατά γράμμα την διαδικασία. Και πάλι θα έλεγα όμως ότι τα τελευταία χρόνια τις δίνουν για πλάκα τις απαλλαγές οπότε δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον φίλο σου, εκτός αν πήγε πολύ παλιότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimem Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εαν μενεις μονιμα εξωτερικο για δουλεια ή σπουδες... πηγαινεις στην πρεσβεια, υποβαλλεις τα δικαιολογητικα και σου δινουν βεβαιωση παραμονης στη χωρα.... μόνιμος κάτοικος εξωτερικού ορίζεται στα 7-11 χρόνια έξω. αν εγώ μένω 6 μήνες έξω και μπορώ να το αποδείξω είμαι ανυπότακτος εξωτερικού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τα χρόνια που σπουδάζεις δεν προσμετρώνται σαν κάτοικος εξωτερικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Αν μένεις έξω μόνιμα έστω και για λίγους μήνες, μπορείς να πας στην πρεσβεία και να ζητήσεις να σε δηλώσουν ως ανυπότακτο εξωτερικού. Θα ζητήσουν κάποια αποδεικτικά (payslips, lease agreement, etc.) και θα το στείλουν στη στρατολογική υπηρεσία. Για ΜΚΕ τα έχουμε πει πολλές φορές: α) 7 χρόνια εργασίας συνεχόμενα στο εξωτερικό ακόμα και αν είναι σε διαφορετικές χώρες ή β) 11 χρόνια παραμονής. Οι σπουδές προφανώς πιάνονται στα 11 χρόνια παραμονής αλλά αν κάποιος δούλευε παράλληλα τότε μπορεί να κυνηγήσει και το α). Υπ'οψην ότι το μόνο που είναι σίγουρο ότι θα δεχτεί η πρεσβεία 100% ως εργασία είναι πλήρης απασχόληση με ασφάλιση. Αν μιλάμε για ημιαπασχόληση, ανασφάλιστη εργασία, υποτροφίες και τέτοια τότε εξαρτάται πολύ από την εκάστοτε πρεσβεία με τις περισσότερες απαντήσεις που έχω ακούσει να είναι αρνητικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις