lordkorter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα ενας φιλος παρέλαβε πριν λιγες μερες ένα καινούργιο λαπτοπ. Μετα απο κάμποσες μέρες παρατηρήσε οτι το πλαστικό που κρατάει την οθόνη να μην είναι καλα κολλημένο, με αποτέλεσμα οταν το βλέπει απο πολύ γωνιά να βλέπει το κενό και το φώς της οθόνης. Οταν το πατάει φεύγει το κενό προσωρινά αλλα μετα εμφανίζεται. Λογικα δεν εχει κολλήσει σωστά. Να το αντικαταστήσει? Θα το του δημιουργήσει κανενα προβλήματα στο μελλον η απλα το προβλημα ειναι μονο και μονο στην εμφάνιση?
chralexo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν και δεν φαίνεται καλά από την εικόνα, πρέπει να είναι το πλαστικό πανελ της οθόνης. Μπορεί να μην κόλλησε σωστά ή είναι από χτύπημα. Αν το πας τώρα πίσω μπορεί να σου πουν οτι το έκανες εσύ. Η οθόνη δείχνει σωστά ή όταν το πατας να κλείσει παίζουν τα χρώματα της οθόνης; Αυτά τα κενά συνήθως γίνονται όταν αλλάζεις οθόνη και ανοίγεις τα πλαστικά...
TheAccountant Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Απλά η πλαστική φάσα δεν κούμπωσε σωστά. Ας πατήσει λίγο εκεινο το μέρος να κουμπώσει το κλιψακι μέσα. Τιποτα το σπουδαιο κοινώς. Τώρα αν φαινεται και ενοχλει και δεν μπορεί να το κουμπώσει ας το πάει πισω.
lordkorter Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Απλά η πλαστική φάσα δεν κούμπωσε σωστά. Ας πατήσει λίγο εκεινο το μέρος να κουμπώσει το κλιψακι μέσα. Τιποτα το σπουδαιο κοινώς. Τώρα αν φαινεται και ενοχλει και δεν μπορεί να το κουμπώσει ας το πάει πισω. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει κλιψακι να κουμπώσει. Ειναι με κόλλα και οταν το πατάει κολλαει για λίγα δευτερόλεπτα και μετα ξανα ανοίγει.
AggelosTz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Έτσι είναι εμένα το λαπτοπ μου το πήρα δυο χρόνια πριν. Αν δεν σε ενοχλεί κανένα πρόβλημα. Απλά είναι κακή κατασκευή και το πλαστικό δεν εφάπτεται σωστά
tsaptsap Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε μια σταγονιτσα μαύρη σιλικονη Το εχω και εγώ στο δικο μου αλλά πρέπει να το δεις απο μεγάλη γωνία για να το παρατηρήσεις Οποτε δεν ασχοληθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα