Eliaskat Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 αν δεν φτασει μεχρι τελος της εβδομαδας θα ζητησω refund...
stigmes Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 ηρθε και εμενα σημερα , παιδια δεν εχει να κανει το μαγαζι με την καθυστερηση , ειναι καθαρα θεμα ταχυδρομειου που τωρα το καλοκαιρι εχουν τους εποχιακους και εχει γενικα καθυστερηση σε ολα τα δεματα , εμενα μου ηρθαν 3 δεματα μαζι που ειχα κανει αγορα σε διαφορετικες ημερομηνιες ( 2 βδομαδες διαφορά)
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εχθες μ ηρθε παιδια απλα δεν προλαβα να γραψω Κομπλε ηρθε ευτυχως Αργησε πολυ. (Μ ηρθε με 4 αλλα δεματα που ειχα)
tzoukos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εμένα ακόμα να έρθει... Στάλθηκε 10 Ιουνίου. Με βάση το tracking number που δίνουν από PostNL υποτίθεται ότι έχει μπει Ελλάδα από 21 Ιουνίου. Κάλεσα ΕΛΤΑ και η απάντηση είναι πως δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα και πως το περιμένουν λογικά τις επόμενες ημέρες. Άνοιξα ticket στο Gearbest και η απάντηση είναι πως η ημερομηνία παράδοσης θα "λήξει" 9 Αυγούστου. Οπότε μέχρι τότε το θεωρούν μέσα στα όρια.
stigmes Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παιδιά χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κανενός κινεζομαγαζου αν πας πχ στο gear best εκεί που λέει shipping methods θα δεις ότι για τις ευρωπαϊκές χώρες λέει 7-20 εργάσιμες μέρες ( δηλαδή χωρίς τα Σαββατοκύριακα) δεν λέει πουθενά ότι θα παραλάβεις 100% σε δύο βδομάδες πχ που είναι και το σύνηθες, και επαναλαμβανω επειδή έχω πάθει πολλές φορές πλάκα με το ταχυδρομείο τέτοια εποχή που δουλεύουν οι εποχιακοι υπάλληλοι είναι ότι να ναι
lmag Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Συμφορουμίτες καλησπέρα, και γω παρέλαβα τέλος της προηγούμενης εβδομάδας οπότε με το καλό έρχονται και οι δικές σας. Σημ.1 Από γνωστό μου έμαθα πως στα ΕΛΤΑ γίνεται ψιλό χαμός γι αυτό λογικά καθυστερούν. Σημ,2 Για να συνδέσω την λάμπα με το κινητό χρησιμοποίησα το Yeelight app γιατί με το mi home δεν την έβρισκε με τίποτα.
slk200gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ποια είναι η διαφορά από τις Philips hue εκτός από την τιμή?
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Συμφορουμίτες καλησπέρα, και γω παρέλαβα τέλος της προηγούμενης εβδομάδας οπότε με το καλό έρχονται και οι δικές σας. Σημ.1 Από γνωστό μου έμαθα πως στα ΕΛΤΑ γίνεται ψιλό χαμός γι αυτό λογικά καθυστερούν. Σημ,2 Για να συνδέσω την λάμπα με το κινητό χρησιμοποίησα το Yeelight app γιατί με το mi home δεν την έβρισκε με τίποτα. Εμενα το αναποδο εγινε Με το app δεν την εβρισκε, με το mi home ολα κομπλε οπως παντα,εχω συνδεσει τα παντα εκει.
nyne Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εμενα στην αρχη μου εσπασε λιγο τα νευρα.Δοκιμαζα με το yeelight app την εβρισκε αλλα δεν συνδεοταν στο wifi.Τελικα μετα απο ενα reset(5 φορες On/off απο τον διακοπτη) εστρωσε και δουλευει μια χαρα.Ειναι φοβερη αγορα για τα χρηματα της κ σιγουρα μια απο τις καλυτερες που εχω κανει,ευελπιστω να αγορασω κ αλλες συντομα.Υπαρχει κανενας τροπος για remote ελεγχο απομακρυσμενα?
mmavro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Παρέλαβα και γω σήμερα! Αργήσε λίγο αλλά ηρθε! Φενκς Ts!
tzoukos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ακόμα περιμένω... ο τελευταίος πρέπει να μαι...
G.U.S+ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το θέμα είναι για γέλια. The item has arrived in the country of destination 2017-07-18. Αγορά απο Gearbest και αποστολή με Netherlands Post Registered. Υπάρχει λοιπόν ένα δεματάκι που κωλοβαράει κάπου στο αεροδρόμιο να το σκανάρουν πρώτο ο τελώνης και στην συνέχεια ο ταχυδρόμος. Συμπέρασμα: Η κινεζιά θέλει την υπομονή της, διανύουμε εποχή αδειών....
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 18-7 εφτασε και επειδη ακομα δεν σκαναριστηκε διαμαρτυρεσε; Εγω ημουν σε τετοια κατασταση για 20 μερες Δεν στο ευχομαι Καλη υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις