Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yeelight RGBW / RGB E27 LED Bulb Smart Light 14,99$ (14,20€) [TΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 12:00 σήμερα το κουπόνι ήταν σε κατάσταση expired.

Μπορεί να έκαναν λάθος με την ζώνη ώρας και αντί να καθορίσουν για 12:00 ώρα Ελλάδος, να έβαλαν κάτι που αντιστοιχούσε στις 13:00 ώρα Ελλάδος.

Πολλά πράγματα πάνε στραβά στο gearbest σε σχέση με τις τιμές, γιατί βάζουν διαφορετικές τιμές εδώ και εκεί.

Αν πας στο http://m.gearbest.com/promotion-eidikes-ekptoseis-gia-ellada-special-1359.html (mobile version) θα δεις ότι κοστίζει 2.09€...

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι έχει γίνει με το url της περιγραφής και βγάζει σε rc.Αν πατήσεις στη φωτο βγαίνει το σωστό .Το κάνει σε όλα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορώ να συνδέσω την ΙΔΙΑ λάμπα με 2 διαφορετικές συσκευές? λογικά ναι έτσι??

τότε γιατί ενώ με xiaomi κινητό όλα πήγανε ρολόι στην συνδεσιμότητα με ένα samsung δεν γίνεται τίποτα??

εφαρμογή και στα 2 κινητά yeelightApp...χώρα mainland china...αλλά διαφορετικοί λογαριασμοί MiAccount...πρέπει να προσέξω κάτι?

Δημοσ.

τότε γιατί ενώ με xiaomi κινητό όλα πήγανε ρολόι στην συνδεσιμότητα με ένα samsung δεν γίνεται τίποτα??

εφαρμογή και στα 2 κινητά yeelightApp...χώρα mainland china...αλλά διαφορετικοί λογαριασμοί MiAccount...πρέπει να προσέξω κάτι?

Προβληματικα σημεια τα bold.... ειδικα το διαφορετικο mi account.

Δημοσ.

Νομιζω η καθε λαμπα συνδεεται σε εναν λογαριασμο και μονο απο αυτον μπορεις να τις ελεγξεις με την yeelight εφαρμογη . Ετσι τις εχω εγω σε ενα xiaomi κινητο και ενα ipad και δουλεουν μια χαρα

Δημοσ.

μεσω του mi home εχει επιλογη διαμοιρασμου των συσκευων. δηλωνεις ως οικογενεια το 2ο account και ετσι παιζει και στα 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να κανω μια ερωτηση σχετικα με την yeelight bulb. 

Υπαρχουν καποια preset scenes μεσα στην εφαρμογη, ενα απο αυτα ειναι το Movie, το οποιο μπορω να πω οτι εμενα με βολευει ιδιαιτερα οταν καθομαι στο pc η σε καμια ταινια.

Επειδη εχω συνδεσει τη λαμπα με την Alexa (amazon echo), για να μπορεσω να πω στην αλεξα να γυρισει τη λαμπα στο συγκεκριμενο χρωμα, πρεπει να το εχω αποθηκευσει στα favorite scenes. Παρολαυτα, δεν μπορω να βρω πως μπορω να αποθηκευσω ενα preset scene στα favorites, ωστε να μπορει να το διαβασει η alexa. Επισης δεν μπορω να πετυχω το χρωμα της λαμπας ακριβως το ιδιο μεσα απο την επιλογη "hue" που εχει γιατι βγαινει καπως πιο σκουρο (προς το μπλε) σε σχεση με αυτο που εχει το scene "movie". 

Οποτε ρωταω, any ideas? παιζει να μπορω να το αποθηκευσω καπως στα favorites η παιζει να μπορω ενω εχω επιλεξει ενα χρωμα να το κανω πιο ασπρο η λιγοτερο ασπρο αντι να κινουμαι σε ολο το φασμα χρωματων?

ευχαριστω!

Επεξ/σία από kuzko21
Δημοσ.

Νομίζω για τόσο εξειδικευμένη ερώτηση (σχετικά με amazon echo) καλό είναι να ρωτήσεις στο ίδιο το forum της εταιρείας. Απ όσο έχω δει είναι αρκετά εξυπηρετικοί και απαντάνε σχετικά γρήγορα.

Συγκεκριμένα έχει γίνει η ίδια ερώτηση εδώ: http://forum.yeelight.com/t/yeelight-alexa-skill-is-officially-published/630/34 και έχουν αναφέρει πως αυτό θα γίνεται στο επόμενο μεγάλο update.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει παραλαβει κανενας ? εχει φυγει απο 10/6 και ακομα τιποτα...

Εμενα εφτασε στις 14/7 και εφυγε την ιδια μερα με εσενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...