MasterX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 γιατι δε τις βγαζουν και με απλο remote? ταλαιπωρια ειναι υπο κανονικη χρησηνα χρειαζεσαι το κινητο
Craven Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 To xiaomi switch στην ουσία remote μπορείς να το πεις υπό την έννοια δεν είναι φτιαγμένο ειδικά για την λάμπα αλλά για οποιοδήποτε προϊόν (απλά ένα ασύρματο switch που ορίζεις actions για οποιαδήποτε smart συσκευή δηλαδή) αλλά πχ ότι το ορίζεις πχ με 1 κλικ να αναβει/σβήνει, με 2 κλικ να αλλάζει σε steps την φωτεινότητα και πχ με παρατεταμένο πάτημα να αλλάζει την θερμοκρασία πάλι σε steps (έτσι τις έχω κάνει εγώ)... αλλά το switch θέλει το gateway της xiaomi για να παίξει. Απ όσο ξέρω μόνο το yellight ceiling lamp έχει μαζί και remote (και αυτό γιατί εκείνο εκτός απο zigbee έχει και bluetooth).
hara75gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Την λάμπα μπορείς να την σετάρεις και χωρίς καν την xiaomi με servers της ίδιας της yeelight (κατεβάζοντας την εφαργμογή yeelight) αλλά όπως σου είπαν όλοι, έχω 2 λάμπες απο αρχές Οκτωβρίου σε 2 διαφορετικά δωμάτια χωρίς καθόλου προβλήματα. Η μια κλείνει απο κεντρικό διακόπτη (έχοντας extra ενα xiaomi switch) και η άλλη κλείνει μόνο απο xiaomi switch. Δοκιμασμένες σε οποιαδήποτε συνθήκη με τα υπόλοιπα xiaomi smart προϊόντα παίζουν άψογα (μέσω Κίνας κιόλας πάντα) με ανχινευτές κίνησης, ειδοποίησεις (πχ απ τον σένσορα υγρασίας), απ τον σένσορα πόρτας ή απο την κάμερα κτλ κτλ (πειραματισμοί αυτά) και επίσης αν κάποιος έχει τις γνώσεις μπορεί να παίξει με developer modes να φτιάξει τα δικά του script ή να μην παίξει ΚΑΝ μεσω xiaomi και να παίξει με IFTTT ενώ παίζει και με tasker αφού έχει plugin το yeelight app και έτσι ανοίγονται άπειρες δυνατότητες.. πχ εγώ την ανοιγοκλείνω απ το gear s2 ρολόι μου. Προφανώς για να γίνουν όλα αυτά και οι λάμπες να μην έχουν θέματα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν κάνει όλα τα update τους και να μην τις έχεις στου διάκου την μάνα απ το ρούτερ (τα αρχικά firmware απ όσο ξέρω όντως είχαν θεματάκια) με την εφαρμογή yeelight την δουλεύω την λάμπα, αλλά και αυτή τους servers της xiaomi χρησιμοποιεί(login με τα user-pass του mi account θέλει), απλά έχει σαν ενναλακτική τους singapore servers που θεωρητικά δουλεύουν καλύτερα.Δοκίμασα και IFTT, αλλά μια από τα ίδια, αφού στην ουσία, απλά αυτοματοποιούν κάποιες διαδικασίες, αλλά πάλι χρησιμοποιούν τους servers της xiaomi(το ίδιο θα ισχύει και για το tasker).Τώρα, αν για να για δουλέψει σωστά μια λάμπα των 15€, θέλει, xiaomi router, switch, gateway, etc, sorry, αλλά το χ3$@με!Δοκίμασα λίγο το homeassistant που πρότεινε φίλος πιο πάνω, αλλά θέλει να μάθω python, και δε σκοπεύω να το κάνω τώρα... ps:εννοείται ότι έχει καλό σήμα το router(asus) & κάνω updates όποτε θέλει
manos7a4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 υπάρχει κάποιο link με αυτά τα προϊόντα για εμάς που δεν ξέρουμε?yeelight white http://www.gearbest.com/smart-light-bulb/pp_278478.html smart home kit Xiaomi http://s.aliexpress.com/z6rY7nI7 μην κοιτας τιμες ετσι για να δεις την περιγραφη τα βαζω, την λευκη νομιζω γυρω στα 10 δολλαρια την πηρα και μαλιστα νομιζα θα μπορω να ελεγχω την θερμοκρασια του χρωματος οχι rgb,αλλα απογοητευτικα οταν την δοκιμασα.το smart kit για μενα ειναι περιτο και δεν υπαρχει λογος να το αγορασω.για αλλους ισως ειναι χρησιμο
panostx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Με τη λευκή απογοητεύτηκα κι εγώ. Ενώ λέει ότι είναι θερμή στο site, στην πραγματικότητα είναι πολύ ψυχρό το χρώμα της. Η RGBW πάντως είναι μία χαρά και μου δουλεύει απροβληματιστα και μόνη της αλλά και σε συνδυασμό με το smart home kit.
kamui Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 γιατι δε τις βγαζουν και με απλο remote? ταλαιπωρια ειναι υπο κανονικη χρησηνα χρειαζεσαι το κινητο Χεχ διότι smart καλώς ή κακός σημαίνει (μέσα στα τόσα άλλα) χειρίζομαι τα πάντα από το κινητό μου μιας και είναι το control για τα πάντα μέσα στο σπίτι.
Craven Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 με την εφαρμογή yeelight την δουλεύω την λάμπα, αλλά και αυτή τους servers της xiaomi χρησιμοποιεί(login με τα user-pass του mi account θέλει), απλά έχει σαν ενναλακτική τους singapore servers που θεωρητικά δουλεύουν καλύτερα.Δοκίμασα και IFTT, αλλά μια από τα ίδια, αφού στην ουσία, απλά αυτοματοποιούν κάποιες διαδικασίες, αλλά πάλι χρησιμοποιούν τους servers της xiaomi(το ίδιο θα ισχύει και για το tasker).Τώρα, αν για να για δουλέψει σωστά μια λάμπα των 15€, θέλει, xiaomi router, switch, gateway, etc, sorry, αλλά το χ3$@με!Δοκίμασα λίγο το homeassistant που πρότεινε φίλος πιο πάνω, αλλά θέλει να μάθω python, και δε σκοπεύω να το κάνω τώρα... ps:εννοείται ότι έχει καλό σήμα το router(asus) & κάνω updates όποτε θέλει Ο server στη Σιγκαπούρη δεν είναι ακριβώς της Xiaomi αλλά της yi απ όσο γνωρίζω( γιαυτό υποστηρίζει ελάχιστες συσκευές).. το ότι κάνεις login με το xiaomi account δεν έχει να κάνει.. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να δουλέψει η λάμπα σωστά, δουλεύει μόνη της χωρίς τίποτε άλλο και είναι γνωστό αυτό (δεν χρειάζονται οι υπερβολές πάνω σε αυτό). Το ότι μια συσκευή μπορεί να μην δουλέψει σωστά σε κάποιον δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει για όλους. Τώρα για το θέμα, απ όσο γνωρίζω κάποια θέματα παλιότερα είχαν να κάνουν με το ssid του wifi δηλαδή έτρωγαν σε κάποια πρώιμα firmware κόλλημα κάποιες λάμπες και τότε σκύλιαζαν και δεν συνδέονταν με τίποτα στο ssid για το οποίο ήταν ρυθμισμένες οπότε ήθελε είτε αλλαγή του ssid είτε κόλπα του στυλ ορίζω το ίδιο ssid σε κάτι άλλο πχ το κινητό σαν (hotspot) ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές κτλ. Πιθανόν αυτό δεν ισχύει εδώ τις μισές φορές είναι οκ απ ότι λες. Επίσης σε παλιότερο firmware μου είχε φάει και εμενα η μια κόλλημα και ήθελε ένα reset κάποια φάση (πριν μήνες) αλλά μετά τα τελευταία firmware δεν είχα άλλο θέμα. Ποια έκδοση έχουν οι δικές σου? Επίσης δεν έχω καταλάβει τι εννοείς "επανεκκίνηση" της λάμπας και το διαχωρίζεις με το reset... δεν υπάρχει καμιά λειτουργία επανεκκίνησης σε αυτές τις λάμπες..
hara75gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Το ότι μια συσκευή μπορεί να μην δουλέψει σωστά σε κάποιον δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει για όλους. Ποια έκδοση έχουν οι δικές σου? Επίσης δεν έχω καταλάβει τι εννοείς "επανεκκίνηση" της λάμπας και το διαχωρίζεις με το reset... δεν υπάρχει καμιά λειτουργία επανεκκίνησης σε αυτές τις λάμπες.. Εννοείται, ότι επειδή δε δουλεύει σωστά σε μένα, δε σημαίνει ότι είναι και γενικός ο κανόνας, απλά είναι αρκετά συνηθισμένο(παραπάνω από το αποδεκτό ποσοστό) να παρουσιάζει προβλήματα σε πολλούς. Επανεκκίνηση, εννοώ, αναβόσβημα του διακόπτη 1 φορά, reset εννοώ, factory reset(5 φορές)????Την εμπειρία μου αυτή την ανέφερα απλώς, για να ξέρουν οι πιθανοί αγοραστές, ότι υπάρχει η πιθανότητα, να μην πάρουν την "τέλεια δικτυακή λάμπα", αλλά μια με παρόμοια προβλήματα(ή και αλλά περισσότερα που διάβασα στο διαδίκτυο). Btw, firmware, έχω το τελευταίο, που υπάρχει στο play φυσικά(1.4.1_48 λέει στο yeelight apk).
geo.K Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλημέρα , έχω την απλή λάμπα της xiaomi & την δουλεύω με την εφαρμογή Υπάρχει κατανάλωση εάν την σβήνω από το κινητό & ο διακόπτης μένει ανοιχτός ? 16 ευρώ την έχει το gear την έγχρωμη πολύ καλή τιμή
γροσερισοπ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 έχει ρίθμηση καθε φορα που απομακρυνομαι από το σπίτι να σβήνουν μόνες, και οταν μπαινω να ανοιγουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Στο gearbest στα 14.64 ευρώ με κωδικο RGBYET
yilliy Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Επίσης δεν έχω καταλάβει τι εννοείς "επανεκκίνηση" της λάμπας και το διαχωρίζεις με το reset... δεν υπάρχει καμιά λειτουργία επανεκκίνησης σε αυτές τις λάμπες.. Αν αναβοσβήσεις 5 συνεχόμενες φορές τη λάμπα, μετά την 5η, αρχίζει να αλλάζει χρώματα για 1-2 secs και έτσι κάνει reset. Οπότε μετά μπορείς να ξαναρχίσεις τη διαδικασία εντοπισμού και ρύθμισης με το app.
Craven Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Άλλο επανεκκίνηση και άλλο επαναφορά (reset)...
nodas_21greek Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Με κουπόνι GBGR2 πάει στα 9.99$ η κάθε λάμπα, νομίζω πολύ καλή τιμή!!! (Gearbest) 3
ioann1s Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Με κουπόνι GBGR2 πάει στα 9.99$ η κάθε λάμπα, νομίζω πολύ καλή τιμή!!! (Gearbest) Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις