lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Η χρωματιστή λάμπα της xiaomi με κουπόνι YSHOT26 στους υπόλοιπους από 19-21$ link 3
hara75gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οκ, Καλή τύχη σε όποιον την πάρει. Την έχω κάνα 6μηνο, και remote μέσω Wi-Fi δουλεύει 50% περίπου. Κάθε μέρα σχεδόν, θέλει χειροκίνητη επανεκκίνηση η λάμπα, το router, και μια στις τόσες και reset(η λάμπα). Αυτά τα προϊόντα, που έχουν σχέση με τους servers της xiaomi, έχουν συνεχώς προβλήματα, αν google-άρετε λίγο, θα πάρετε μια ιδέα. 3
kamui Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Την έχω στο δωμάτιο μου. Δουλέυει άψογα και απροβλημάτιστα. ούτε restart ούτε τίποτα. Τα update της τα κάνει κανονικά και φυσικά ΔΕΝ κλείνω τον διακοπτή παροχής ρεύματος. Είναι έξυπνη κλείνει όταν πρέπει (έχω σένσορες κίνησης, κουμπιά και magic cube που κάνουν τη δουλειά) Επίσης όλο το υπόλοιπο σπίτι έχει τις σκέτες λευκές που όπως και η προηγούμενη παίζει άψογα. Με το καλό περιμένω να πάρω την καινούργια που βγάλαν για τη κουζίνα, εφόσον πέσει λίγο η τιμή. 4
mikeser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οκ, Καλή τύχη σε όποιον την πάρει. Την έχω κάνα 6μηνο, και remote μέσω Wi-Fi δουλεύει 50% περίπου. Κάθε μέρα σχεδόν, θέλει χειροκίνητη επανεκκίνηση η λάμπα, το router, και μια στις τόσες και reset(η λάμπα). Αυτά τα προϊόντα, που έχουν σχέση με τους servers της xiaomi, έχουν συνεχώς προβλήματα, αν google-άρετε λίγο, θα πάρετε μια ιδέα. Ευχαριστω op πηρα αλλη μια να εχω .Αμα εχεις ανοιχτο υπολογιστη συνεχεια ή raspberry pi δοκιμασε το home assistant. Το εχω σεταρει ετσι εγω και μπορεις να το ρυθμιζεσαι απο εκει με καθολου κολληματα και αμεση αποκριση. Το εχω σεταρει επισης να κουναω το κινητο και να δινει εντολη το τασκερ στο home assistant να ανοιγοκλεισει την λαμπα και γινεται απευθειας. Ουτε reset της εχω κανει ουτε επανακκινηση τοσους μηνες 2
manos7a4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 εχω την λευκη απλη yeelight και μεχρι να συνδεθει μεσω της εφαρμογης θελει πανω απο 2 λεπτα.ισως να φταιει οτι δεν εχω ουτε ρουτερ, ουτε hub κτλπ. καλη τιμη για την rgb,αλλα οποιος θελει να την χρησιμοποιει καθημερινα καλυτερα να παρει και το hub με το σενσορα κινησης,αλλιως θα την χρησιμοποιει σαν απλη led οπως εγω. Ξερει κανεις αν καιει λιγοτερο ρευμα οταν την κανεις dim?
katsikoula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Την έχω στο δωμάτιο μου. Δουλέυει άψογα και απροβλημάτιστα. ούτε restart ούτε τίποτα. Τα update της τα κάνει κανονικά και φυσικά ΔΕΝ κλείνω τον διακοπτή παροχής ρεύματος. Είναι έξυπνη κλείνει όταν πρέπει (έχω σένσορες κίνησης, κουμπιά και magic cube που κάνουν τη δουλειά) Επίσης όλο το υπόλοιπο σπίτι έχει τις σκέτες λευκές που όπως και η προηγούμενη παίζει άψογα. Με το καλό περιμένω να πάρω την καινούργια που βγάλαν για τη κουζίνα, εφόσον πέσει λίγο η τιμή. εχω την λευκη απλη yeelight και μεχρι να συνδεθει μεσω της εφαρμογης θελει πανω απο 2 λεπτα.ισως να φταιει οτι δεν εχω ουτε ρουτερ, ουτε hub κτλπ. καλη τιμη για την rgb,αλλα οποιος θελει να την χρησιμοποιει καθημερινα καλυτερα να παρει και το hub με το σενσορα κινησης,αλλιως θα την χρησιμοποιει σαν απλη led οπως εγω. Ξερει κανεις αν καιει λιγοτερο ρευμα οταν την κανεις dim? υπάρχει κάποιο link με αυτά τα προϊόντα για εμάς που δεν ξέρουμε? 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ξερει κανεις αν καιει λιγοτερο ρευμα οταν την κανεις dim? Ναι καις λιγότερο ρεύμα, αλλά είναι λίγο πολύπλοκο. Δηλαδή, αν η λάμπα είναι 60 βατ και την χαμηλώσεις να φωτίζει σαν σαραντάρα θα καταναλώνει λιγότερο από 60 βατ αλλά περισσότερο από μια απλή σαραντάρα. Τώρα μια λάμπα λεντ που είναι 8 βατ αν την χαμηλώσεις στα 6 καταλαβαίνεις την τρομερή διαφορά της κατανάλωσης που θα νοιώσεις στο πορτοφόλι σου! Αυτό όμως που σίγουρα θα κερδίσεις αν κάνεις ντιμ τις λάμπες σου είναι η διάρκεια ζωής τους
panostx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω op πηρα αλλη μια να εχω .Αμα εχεις ανοιχτο υπολογιστη συνεχεια ή raspberry pi δοκιμασε το home assistant. Το εχω σεταρει ετσι εγω και μπορεις να το ρυθμιζεσαι απο εκει με καθολου κολληματα και αμεση αποκριση. Το εχω σεταρει επισης να κουναω το κινητο και να δινει εντολη το τασκερ στο home assistant να ανοιγοκλεισει την λαμπα και γινεται απευθειας. Ουτε reset της εχω κανει ουτε επανακκινηση τοσους μηνες Δώσε μας κανένα link για το home assistant να δοκιμάσουμε.
mikeser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δώσε μας κανένα link για το home assistant να δοκιμάσουμε. https://home-assistant.io/ εδω ειναι απλα θελει λιγο ψαξιμο για την εγκατασταση αμα δεν ξερεις απο αυτα . Παρε και ενα βιντεο για το πως το εγκαταστεις https://www.youtube.com/watch?v=X27eVvuqwnY 1
koskan83 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Παράγγειλα 2 ευχαριστώ τον ts όμως μάλλον μου πήρε το κουπόνι μόνο για την μία Και το κατάλαβα αργά οπότε μου βγήκαν 35$ περίπου μπορώ να του ζητήσω και τα υπόλοιπα λέτε; Ή να ακυρώσω και να την ξανακάνω μία μία;
gtferrari Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Τέλος μάλλον... Sorry, this promotion code is used up.
gidi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Γεια χαρά, Δουλεύεις τις λάμπες μέσω home assistant παρακάμπτοντας το cloud της xiaomi; Εγώ τις έχω σεταρει με homebridge γιατί apple προϊόντα και με βολεύει η Siri.
mikeser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Γεια χαρά, Δουλεύεις τις λάμπες μέσω home assistant παρακάμπτοντας το cloud της xiaomi; Εγώ τις έχω σεταρει με homebridge γιατί apple προϊόντα και με βολεύει η Siri. Από ότι νομίζω ναι. Απλά στέλνει μια εντολή στην τοπική διεύθυνση ip της λάμπας και εκτελεί διάφορες λειτουργίες.
Craven Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Οκ, Καλή τύχη σε όποιον την πάρει. Την έχω κάνα 6μηνο, και remote μέσω Wi-Fi δουλεύει 50% περίπου. Κάθε μέρα σχεδόν, θέλει χειροκίνητη επανεκκίνηση η λάμπα, το router, και μια στις τόσες και reset(η λάμπα). Αυτά τα προϊόντα, που έχουν σχέση με τους servers της xiaomi, έχουν συνεχώς προβλήματα, αν google-άρετε λίγο, θα πάρετε μια ιδέα. Την λάμπα μπορείς να την σετάρεις και χωρίς καν την xiaomi με servers της ίδιας της yeelight (κατεβάζοντας την εφαργμογή yeelight) αλλά όπως σου είπαν όλοι, έχω 2 λάμπες απο αρχές Οκτωβρίου σε 2 διαφορετικά δωμάτια χωρίς καθόλου προβλήματα. Η μια κλείνει απο κεντρικό διακόπτη (έχοντας extra ενα xiaomi switch) και η άλλη κλείνει μόνο απο xiaomi switch. Δοκιμασμένες σε οποιαδήποτε συνθήκη με τα υπόλοιπα xiaomi smart προϊόντα παίζουν άψογα (μέσω Κίνας κιόλας πάντα) με ανχινευτές κίνησης, ειδοποίησεις (πχ απ τον σένσορα υγρασίας), απ τον σένσορα πόρτας ή απο την κάμερα κτλ κτλ (πειραματισμοί αυτά) και επίσης αν κάποιος έχει τις γνώσεις μπορεί να παίξει με developer modes να φτιάξει τα δικά του script ή να μην παίξει ΚΑΝ μεσω xiaomi και να παίξει με IFTTT ενώ παίζει και με tasker αφού έχει plugin το yeelight app και έτσι ανοίγονται άπειρες δυνατότητες.. πχ εγώ την ανοιγοκλείνω απ το gear s2 ρολόι μου. Προφανώς για να γίνουν όλα αυτά και οι λάμπες να μην έχουν θέματα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν κάνει όλα τα update τους και να μην τις έχεις στου διάκου την μάνα απ το ρούτερ (τα αρχικά firmware απ όσο ξέρω όντως είχαν θεματάκια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις