dgou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί η αλήθεια είναι οτι δν είμαι και ο πιο σχετικός.Έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 κινητά 1.Xiaomi Redmi Note 4 (64gb) 2.Huawei P9 Lite 3GB (16GB) Το κινητό το θέλω για απλή χρήση...fb .....messenger.....instagram....απλά είμαι σχεδόν όλη μερα συνδεδεμένος με το ιντερντ.... Οποιαδήποτε άλλη πρόταση θα την δω μετα χαράς απλά να μην ξεπερνάει τα 250-260 ευρώ σας ευχαριστώ προκαταβολικά
chios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-4x αν είσαι όλη μέρα στο ίντερνετ πας εδω για να σε βγάζει άνετα η μπαταρια.
dgou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας πραγματικά....αλλά δεν με ενδιαφέρει πρωταρχικά η μπαταρία αλλά ποιο κινητό είναι καλύτερο σε επιδόσεις γιατί δεν πρόκειτα να το αλλάξω σύντομα
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας πραγματικά....αλλά δεν με ενδιαφέρει πρωταρχικά η μπαταρία αλλά ποιο κινητό είναι καλύτερο σε επιδόσεις γιατί δεν πρόκειτα να το αλλάξω σύντομαΑπέρριψε το note 4 .Δες αυτό καλύτερα https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5s4gb-32gb
chios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλά εσύ τον πήγες από τα lada σε Ferrari. Ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά το mi5s
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλά εσύ τον πήγες από τα lada σε Ferrari. Ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά το mi5sΝα του πιάσουν τόπο τα λεφτά του ανθρώπου,αφού δεν τον ενδιαφέρει και τόσο η μπαταρία είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό και οικονομικό .
SuPerMaNrE Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το mi5 σκέτο δεν είναι καλό ; Γιατί βλέπω στις αγγελίες το δίνουν πάρα πολύ . Γιατί το δίνουν;
ziaba Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το mi5 σκέτο δεν είναι καλό ; Γιατί βλέπω στις αγγελίες το δίνουν πάρα πολύ . Γιατί το δίνουν; ψάξε στο yt mi5 blend test και θα καταλάβεις 1
Ishmael Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Για απλή χρήση δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από το Xiaomi Redmi 3s. Αν επιμένεις να δώσεις παραπάνω λεφτά δες τα Xiaomi Redmi 4 Prime και Xiaomi Redmi Note 4.
saruman123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Για απλή χρήση δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από το Xiaomi Redmi 3s. Αν επιμένεις να δώσεις παραπάνω λεφτά δες τα Xiaomi Redmi 4 Prime και Xiaomi Redmi Note 4. Αυτά δεν τα έχει και η infoquest;
vairass Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά δεν τα έχει και η infoquest; Ναι αυτή τα έχει
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αυτή τα έχειΕυχαριστώ αλλά περίμενα απάντηση από τον Ishmael
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ αλλά περίμενα απάντηση από τον Ishmael Ε και τι πειράζει που απάντησα εγώ; εκτός αν έχετε ανοίξει βεντέτα πάσο. Για απλή χρήση δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από το Xiaomi Redmi 3s. Αν επιμένεις να δώσεις παραπάνω λεφτά δες τα Xiaomi Redmi 4 Prime και Xiaomi Redmi Note 4. Όταν λες απλή χρήση; απλή χρήση με 3/32; το γεμίζεις το λιγότερο με 300 εφαρμογές... Επίσης το redmi 4 Prime λένε ότι δεν έχει την Β20, άμα λείπει αυτή δεν έχει νόημα καν να πάει κάποιος εκεί. ψάξε στο yt mi5 blend test και θα καταλάβεις Ψεύτικο πωπωπωπωπωπππωωπωπ... 1
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ε και τι πειράζει που απάντησα εγώ; εκτός αν έχετε ανοίξει βεντέτα πάσο.Όχι απλός βλέπω ότι ενώ υπάρχουν από την Info Quest μας δείχνει να το πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα ....Η μήπως είναι τυχαίο....οεοοο!!!! Λοιπόν φίλε ts αν δεν βιάζεσε δες αυτό εδώ που είναι και φρέσκο http://www.honorbuy.com/1070-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-gray.html?source=webgains_de&siteid=160367 Εκτός και αν πας τελικά στην "Ferrari".. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα