Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί η αλήθεια είναι οτι δν είμαι και ο πιο σχετικός.Έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 κινητά

1.Xiaomi Redmi Note 4 (64gb)

2.Huawei P9 Lite 3GB (16GB)

Το κινητό το θέλω για απλή χρήση...fb .....messenger.....instagram....απλά είμαι σχεδόν όλη μερα συνδεδεμένος με  το ιντερντ....

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση θα την δω μετα χαράς απλά να μην ξεπερνάει τα 250-260 ευρώ

σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας πραγματικά....αλλά δεν με ενδιαφέρει πρωταρχικά η μπαταρία αλλά ποιο κινητό είναι καλύτερο σε επιδόσεις γιατί δεν πρόκειτα να το αλλάξω σύντομα

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας πραγματικά....αλλά δεν με ενδιαφέρει πρωταρχικά η μπαταρία αλλά ποιο κινητό είναι καλύτερο σε επιδόσεις γιατί δεν πρόκειτα να το αλλάξω σύντομα

Απέρριψε το note 4 .

Δες αυτό καλύτερα https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5s4gb-32gb

Δημοσ.

Καλά εσύ τον πήγες από τα lada σε Ferrari. Ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά το mi5s

Να του πιάσουν τόπο τα λεφτά του ανθρώπου,αφού δεν τον ενδιαφέρει και τόσο η μπαταρία είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό και οικονομικό .
Δημοσ.

Το mi5 σκέτο δεν είναι καλό ;

Γιατί βλέπω στις αγγελίες το δίνουν πάρα πολύ .

Γιατί το δίνουν;

ψάξε στο yt mi5 blend test και θα καταλάβεις

• Like 1
Δημοσ.

Για απλή χρήση δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από το Xiaomi Redmi 3s.

Αν επιμένεις να δώσεις παραπάνω λεφτά δες τα Xiaomi Redmi 4 Prime και Xiaomi Redmi Note 4.

Αυτά δεν τα έχει και η infoquest;
Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά περίμενα απάντηση από τον Ishmael

Ε και τι πειράζει που απάντησα εγώ; εκτός αν έχετε ανοίξει βεντέτα πάσο.

Για απλή χρήση δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από το Xiaomi Redmi 3s.

Αν επιμένεις να δώσεις παραπάνω λεφτά δες τα Xiaomi Redmi 4 Prime και Xiaomi Redmi Note 4.

Όταν λες απλή χρήση; απλή χρήση με 3/32; το γεμίζεις το λιγότερο με 300 εφαρμογές... :)

Επίσης το redmi 4 Prime λένε ότι δεν έχει την Β20, άμα λείπει αυτή δεν έχει νόημα καν να πάει κάποιος εκεί.

ψάξε στο yt mi5 blend test και θα καταλάβεις

Ψεύτικο πωπωπωπωπωπππωωπωπ...

• Like 1
Δημοσ.

Ε και τι πειράζει που απάντησα εγώ; εκτός αν έχετε ανοίξει βεντέτα πάσο.

Όχι απλός βλέπω ότι ενώ υπάρχουν από την Info Quest μας δείχνει να το πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα ....

Η μήπως είναι τυχαίο....οεοοο!!!!

Λοιπόν φίλε ts αν δεν βιάζεσε δες αυτό εδώ που είναι και φρέσκο http://www.honorbuy.com/1070-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-gray.html?source=webgains_de&siteid=160367

Εκτός και αν πας τελικά στην "Ferrari".. :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...