Ghost_Man2329 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 παιδια εχω μεγαλο προβλημα μπορω να κανω overclock ποια τι ενοω στο bios τα κανω ολα βαζω τις τιμες που θελω μου δειχνη κανονικα τα mhz του επεξεργαστη αλλα στο cpuz με τα δειχνη ολα μαμα ακομα και τις μνημες underclock τι μπορω να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Και αντε να μαντέψουμε τώρα εμείς τι σύστημα έχεις και τι ρυθμίσεις κανεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μπορούμε βέβαια να το δούμε στην υπογραφή, αλλά όντως δεν μας βοηθάς φιλαράκο με αυτή την περιγραφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 με συχνωριται πολυ το συστημα ειναι τις υπογραφης οπως γραφω και πανω μου τα εδειχνε ολα μαμα το cpuz και τις μνημες στα 667 απο 890 που επρεπε να ειναι τωρα οκ φενεται ειχα κανει καποια βλακει οταν πηγα να περασω αλλο bios στην καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Τώρα όλα οκ δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ετσι δειχνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα