PETERANOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μπαίνω στο Θέμα κατευθείαν Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευα, σε γραμμή ΟΤΕ 24αρα με ένα modem NetGear N300 το οποίο κάλυπτε επαρκώς τον κάτω όροφο και με ενα TP LINK TL-WA701 repeater οριακά τον επάνω όροφο. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο ΟΤΕ μας άλλαξε το modem με αποτελέσαμε να μην καλύπτει τον κάτω όροφο και να μην συνεργάζεστε με το repeater , αποσυνδέσεις , αδυναμία συνδέσεις κ.τ.λ. Σκέπτομαι για αρχή να αντικαταστήσω το repeater με ένα από τα παρακάτω TP-LINK TL-WA901ND V3 ή το WA801ND V3 και στην συνέχεια το modem. Ποιο repeater μου προτείνετε και ποιο modem .
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 γιατι δεν ξαναβαζεις το παλιο modem πανω;β.αν ειναι λογω voip τοτε απλα βαλε το netgear να κανει το ασυρματο κομματι οπως παλια και το ιδιο repeater που εχεις.μετα μπορεις αν ειναι ο ξδιος ηλεκτρολογικος πινακας να πας σε powerline και access point η σε powerline με wifi
PETERANOS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση..... Ναι λόγω voip, πολύ καλώδιο μετά αν βάλω και το netgear κ.τ.λ...... Ο πίνακας είναι ίδιος, το ότι είναι τριφασικό παίζει ρόλο ? Μπορώ να βάλω το tplink που έχω σε ένα poweline?
PETERANOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ποιο powerline wifi μου προτείνετε?, έχω ήδη ένα kit της DEVOLO και θέλω ένα ασύρματο για τον πάνω όροφο, ρεύμα τριφασικό..... αυτό ας πούμε Devolo dLAN 550 WiFi
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση..... Ναι λόγω voip, πολύ καλώδιο μετά αν βάλω και το netgear κ.τ.λ...... Ο πίνακας είναι ίδιος, το ότι είναι τριφασικό παίζει ρόλο ? Μπορώ να βάλω το tplink που έχω σε ένα poweline? ναι μπορει το 701nd να γυρισει σε access point και να παιξει πανω απο Powerline.απλα στο tp link βαλε και το τελευταιο firmware update.αν ειναι το v1 τοτε δεν ηταν οτι καλυτερο. ποιο powerline wifi μου προτείνετε?, έχω ήδη ένα kit της DEVOLO και θέλω ένα ασύρματο για τον πάνω όροφο, ρεύμα τριφασικό..... αυτό ας πούμε Devolo dLAN 550 WiFi Παιζουν σε τριφασικο.οτι devolo και να παρεις ειναι πολυ μια χαρα απλα ειναι ακριβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα