Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα στο Mobile World Congress, ένας retailer από την Κολομβία δημοσίευσε κατά λάθος την πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά τω Moto G5 και Moto G5 Plus.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η νέα γενιά των συσκευών έχει μικρότερης διαγωνίου οθόνες από τις παλαιότερες. Τα Moto G4 και G4 Plus διέθεταν οθόνες 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD, ωστόσο το νέας γενιάς G5 έχε οθόνη 5,0 ιντσών ενώ το G5 Plus έχει οθόνη 5,2 ιντσών. Και στις δύο περιπτώσεις η ανάλυση είναι 1080 x 1920 pixels ωστόσο η πυκνότητα εικονοστοιχείων ανά ίντσα είναι υψηλότερη (ppi).

Το Moto G5 βασίζεται στο Snapdragon 430 SoC της Qualcomm ενώ το Moto G5 Plus βασίζεται στο Snapdragon 625 SoC. Καθένα από αυτά εξοπλίζεται με 2GB RAM αλλά την ώρα που το Moto G5 Plus διαθέτει 64GB αποθηκευτικού χώρου, ο κάτοχος ενός Moto G5 θα πρέπει να συμβιβαστεί με τη μισή χωρητικότητα (32GB). Ο αποθηκευτικός χώρος πάντως επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD. Το “Plus” έχει επίσης μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh ενώ το απλό μοντέλο μπαταρία χωρητικότητας 2800mAh.

Όσον αφορά στις κάμερες, και οι δύο συσκευές διαθέτουν εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels, ωστόσο το Moto G5 Plus εξοπλίζεται με κύρια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels με dual pixels autofocus ενώ το Moto G5 εξοπλίζεται με κάμερα 13 Megapixels με phase detection autofocus.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt
Δημοσ.

Χαχαχα πισωγυρισμα της Lenovorola.

Δυστυχώς τελευταίο τηλέφωνο της σειράς Moto G που αγόρασα θα είναι το G4 από το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος

Δημοσ.

O snap625 θεωρείται καλός; Μέχρι στιγμής από το G4 που έχω είμαι τρομερά ικανοποιημένος.

Απο τον Snapdragon 617 του moto g4 ειναι πολυ καλυτερος και σε αποδοσεις και σε μπαταρια.

Βεβαια το μεγαλυτερο προτερημα αυτο του soc ειναι η χαμηλη καταναλωση.

Δημοσ.

Και εγώ από το G4 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα bezels θέλουν "μάζεμα" , θα συμφωνήσω .Ελπίζω να συνεχίσει την παράδοση με stock android.

Δημοσ.

Πάντως θέλω πολύ να δώ πως η μοτορόλα έχει βελτιώσει την αυτονομία που δεν ήταν ότι καλύτερο στο παρελθόν..

Δημοσ.

Αξιόπιστα κινητά με άθλιο design. Τουλάχιστον κάνουν τέλεια την δουλειά τους με βάση το κόστος.

Ε οχι και αθλια. Αδιαφορα θαλεγα. ΑΛΛΑ ειναι (μεχρι το G3 που ειχα ξεπατωσει) εξαιρετικα αξιοπιστα.

Το G5 μπορω να πω οτι ειναι οπτικα καλυτερο.

Δημοσ.

Ευτυχώς βγήκε αξιοπρεπές κινητό στις 5". Αυτό με τα bezels μου είναι αδιάφορο. Δεν δίνεις 500 ευρώ, οπότε λογικό είναι. Δεν γίνεται με 150-250 ευρώ να τα έχεις όλα. CPU, GPU, μνήμη, μέγεθος, αυτονομία κτλ. κτλ. 

Είχα πιάσει στα χέρια μου το G4 και το μέγεθος ήταν απαγορευτικό για αγορά. Υπερβολικά μεγάλο, χωρίς να μου προσφέρει κάτι το επιπλέον μέγεθος. 

Αν τα G5 είναι στα 200/250 αντίστοιχα, τότε θα γίνει παιχνίδι. Αρχικές τιμές πάντα. 

Stock android πάντα, διαφορετικά άκυρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...