Runner25 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 στο συστημα της υπογραφης απο τη στιγμη που αγοραστηκε περαστηκαν αυθεντικα windows 10 ποτε μα ποτε δεν καταφερα να δουλεψω το bluetooth της μητρικης και επειδη το χρειαζομουν αγορασα ενα usb dongle της hama στην αρχη ολα καλα δουλεψε τελεια τωρα ομως τελευταια μου κανει το εξης οταν εκινουν τα windows βλεπω δεν συνδεεται οι συσκευες μου (logitech k380 και ενα gamepad) παταω το κουμπι συζευξης και ψαχνει ωρα χωρις αποτελεσμα πηγα στην διαχειρηση συσκευων και ειδα οτι στο bluetooth μου βγαζει το εξης generic bluetooth radio και πρεπει να κανω unistalll τη συσκευη και μετα scan for hardaware changes και μου ξαναβγαζει κανονικα τις συσκευες μου αυτο λειτουργει σαν λυση αλλα πρεπει να το κανω σε καθε εκινηση παιδια υπαρχει τροπος να κανουμε κατι ξερει καποιος κατι? ευχαριστω
thepoint Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 https://www.asus.com/support/Download/1/42/3/1/WodJPah7ECKFSsxv/45/
warewolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Aκυρο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2017 από warewolf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα