Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , σχετικά καινούργιος στο Forum κάτοχος MacBook Pro 2015 retina.Εχει περίπου μις εβδομάδα που το Mac χάνει την σύνδεση του wifi . Αυτό γίνεται συνήθως οταν τον επαναφέρεις απο sleep mode ,τελευταία και ενω σερφάρεις . Έχει γίνει αναβάθμιση σε Sierra μέσω wifi όμως .Εχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο ;
Έχω κάνει επανεκκίνηση κ στο Mac και στο ρουτερ

Δημοσ.

Ναι είναι bug του Sierra και καλό είναι να μην το βάζεις σε sleep που έτσι και αλλιώς είναι μια χάλια λειτουργία και χρήσιμη μόνο με συμβατικούς δίσκους,

Δημοσ.

Εγώ να συμπληρώσω, όταν είχα πάρει το δικό μου (mbp mid 2015), παρατήρησα ένα lag sto inet. Έψαξα λίγο και διάβασα πως το bluetooth δημιουργεί θέματα. Το απενεργοποίησα κι όλα οκ. Ήμουν και είμαι σε el capitan. Έκτοτε όμως δεν το έψαξα το θέμα καθώς δεν χρησιμοποιώ bluetooth. 

Δημοσ.

Απο ποτε σου το κάνει αυτό; Sierra τρέχει το δικό σου;

Sierra ναι,10.12.3 και είναι πιο παλιό μοντέλο από το δικό σου.

Το από πότε δεν μπορώ να στο πω γιατί σπάνια το βάζω εγώ σε sleep,και δεν το κάνει και πάντα,

μερικές φορές ξυπνάει κανονικά.

Δημοσ.

Θα πρότεινα να γίνει έλεχγος στο wifi κομμάτι, όπως πρόσφατα είχαμε αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/634536-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-wifi-%CF%83%CE%B5-macbook-pro-2011/?do=findComment&comment=55442164

όπου και η αιτία ήταν το wifi.

Δημοσ.

εμενα μου παρουσιαζει παραδοξως το ιδιο προβλημα αν μπουταρω με το usb receiver του mouse επανω.

Αυτό συμβαίνει λόγω παρεμβολής του mouse receiver στη συχνότητα του wifi. Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...