Προς το περιεχόμενο

LG 49UH850V 3D Vs Samsung UE49KS7000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια,

οπως λεει και ο τιτλος ειμαι αναμεσα σε 2 TVs 49 ιντσων.

Η LG 49UH850V 3D μου αρεσει περισσοτερο απο θεμα design αλλα και για το air mouse (magic remote).

H Samsung UE49KS7000 απο την αλλη νομιζω οτι εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας.

Απο θεμα τιμης, αυτη την στιγμη η Samsung ειναι 150 euro ποιο κατω απο την LG.

Aκουω αποψεις γενικα για την επιλογη και ποιο ειδικα για το λειτουργικο της καθε εταιριας 

αλλα και για το ποσο ευχρηστο ειναι το remote control της καθε μιας.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d η samsung είναι καλύτερη. Απλά στη Samsung λόγω VA panel πρέπει να την απολαμβάνεις σε ευθεία γιατί από τα πλάγια υπάρχει πτώση στη χρωματική απόδοση.

• Like 1
Δημοσ.

και τα 2 λειτουργικα ειναι εξαιρετικά, προσωπικα θεωρω το webOs το καλύτερο απο αποψη σταθερότητας και ευχρηστίας λειτουργικό σε τηλεοραση.  αν απαντουσες με βασει αυτο θα βοηθουσε πολυ να καταλαβουμε τι θες... http://www.insomnia.gr/topic/635958-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5/

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κοντινά μοντέλα... και μάλλον στα σημεία ο καθένας να τα διαφοροποιήσει. Για εμένα η Samsung καλύτερη εικόνα ως προς τη διαχείριση χρωμάτων (λίγο υπερβολικό "ζήλο" αισθάνομαι ότι δείχνει η LG, ειδικά στα μαύρα). Από την άλλη η Samsung το χάνει με το θέμα "γωνίες θέασης".

Από εκεί και πέρα σε λειτουργίες/συνδεσιμότητες μια από τα ίδια μέσες άκρες. Η Samsung έχει νομίζω μια θύρα παραπάνω στις HDMI, αλλά δεν έχει 3D, το οποίο φυσικά για εμένα έχει πεθάνει. Για τα λειτουργικά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε γιατί είναι το πιο κάθεται στον καθένα καλύτερα.

Μήπως να τις δεις σε ένα κατάστημα και να δεις ποιά σε κερδίζει περισσότερο;

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.

Το κακο ειναι οτι δεν εχω καταφερει να δω κανενα απο τα 2 μοντελα live εδω στην Πατρα σε καταστημα.

Τωρα σχετικα με την φορμα 
Διαθέσιμο budget:  1000 ευρο

Απόσταση και γωνία θέασης: 3 m 

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο :Ταινιες, Νορμαλ χρηση βασικης τηλεορασης.

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "):49 , ισως και 55 αλλα δυστυχως το Budget δεν μπορει να παει πανω απο 1000 ευρο

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Οχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Ultra HD, HDR 

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : LG 49UH850V 3D, Samsung UE49KS7000 

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Οχι 

Φυσικα ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις απο εσας.

Ευχαριστω και παλι.
Δημοσ.

Αν το αντέχεις οικονομικά πήγαινε σε αυτό που αναφέρεται παραπάνω (και αν έχεις τον ανάλογο χώρο στο σπίτι σου φυσικά)! UHD είσαι ΠΟΛΥ οριακά με 49άρα για να καταλάβεις διαφορά σε σχέση με FHD...

Δημοσ.

Ναι, νομιζω οτι με αυτη την τιμη η 55ks ειναι η καλυτερη επιλογη.

Κατι τελευταιο παιδια , στο site του media markt και σε ολα τα υπολοιπα , η tv φαινετε οτι εχει ενα remote control , to TM1680A(smart remote),το οποιο δεν φαινεται και πολυ λογικο, εννοω το να εχει μονο smart remote.

Στα specs της συσκευης σε ξενα site την δειχνει να εχει 2 remote,το ΤΜ1240Α και το ΤΜ1680Α.

Ξερει κανενας τι παιζει?

Δημοσ.

Ναι, νομιζω οτι με αυτη την τιμη η 55ks ειναι η καλυτερη επιλογη.

Κατι τελευταιο παιδια , στο site του media markt και σε ολα τα υπολοιπα , η tv φαινετε οτι εχει ενα remote control , to TM1680A(smart remote),το οποιο δεν φαινεται και πολυ λογικο, εννοω το να εχει μονο smart remote.

Στα specs της συσκευης σε ξενα site την δειχνει να εχει 2 remote,το ΤΜ1240Α και το ΤΜ1680Α.

Ξερει κανενας τι παιζει?

Εδώ δίνουν μόνο ένα τηλεχειριστήριο, μόνο το smart control. Και εγώ περίμενα να βρω 2 τηλεχειριστήρια (όπως αναφέρετε σε διάφορα review από το εξωτερικό) αλλά τελικά μόνο το smart control έχουν μέσα εδώ.

Είναι πολύ καλό. Είναι μικρό, βολικό και μια χαρά δουλεύει και αυτό αν σε ενδιαφέρουν λίγα κανάλια. Πχ εγώ που βλέπω 7-8 κανάλια (τα βάζω στους αριθμούς 1-9) κάνω εναλλαγή μόνο με τα <prog+> και <prog->. Πάει πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Εδώ δίνουν μόνο ένα τηλεχειριστήριο, μόνο το smart control. Και εγώ περίμενα να βρω 2 τηλεχειριστήρια (όπως αναφέρετε σε διάφορα review από το εξωτερικό) αλλά τελικά μόνο το smart control έχουν μέσα εδώ.

Είναι πολύ καλό. Είναι μικρό, βολικό και μια χαρά δουλεύει και αυτό αν σε ενδιαφέρουν λίγα κανάλια. Πχ εγώ που βλέπω 7-8 κανάλια (τα βάζω στους αριθμούς 1-9) κάνω εναλλαγή μόνο με τα <prog+> και <prog->. Πάει πολύ γρήγορα.

Αλλιως τα σκας και παιρνεις και το απλο ε?

Δημοσ.
θα συνδεσω και android box που εχω με air mouse οποτε απο remote control αλλο τιποτα...

Τελευταια ερωτηση παιδια, για μεση αποσταση θεασης 2,5 μετρα ειμαι οκ με την 55 η να παω στην 49?

Δημοσ.

θα συνδεσω και android box που εχω με air mouse οποτε απο remote control αλλο τιποτα...
Τελευταια ερωτηση παιδια, για μεση αποσταση θεασης 2,5 μετρα ειμαι οκ με την 55 η να παω στην 49?

Αυτό είναι υποκειμενικό. Πας σε μαγαζί, στήνεσαι και βλέπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...