Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρώ τον συγκεκριμένο ήχο μόνο in-game όταν πιάνω 100+ fps! (Συγκεκριμένα ενώ έπαιζα battlefield και ήθελα να τεστάρω την κάρτα). Παίζει να είναι coil wine κατά πάσα πιθανότητα? Δεν είναι τρομερά ενοχλητικός! Με ηχεία ανοιχτά και κλειστό το καπάκι(είναι με τζάμι) τον ακούω ελάχιστα και όταν παίρνουν μπρος οι ανεμιστήρες ακόμη λιγότερο. Αλλά γενικά μοιάζει με ''τσιριγματάκι'' Θα πρέπει να ανησυχώ?

Συγχωρέστε με για την ηχογράφηση το είχα κολλήσει πάνω σχεδόν προσπάθησα να το αποτυπώσω όσο μπορούσα! Έβγαλα και βίντεο αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Γενικά το σύστημα μου είναι αρκετά αθόρυβο και να μου φαίνεται έτσι.. Τι να πω. :mellow:  

Δημοσ.

Ε ναι colo whine  ειναι :-) ..Δεν εχει κανενα προβλημα και οι εταιριες αν δεν ειναι τρομερα ενοχλητικο δεν ασχολουνται καν..

Το κατάλαβα ρε γαμώτο! Δεν το λές έντονο αλλά ακούγεται μέχρι ένα σημείο! Το καλύπτουν αρκετά οι ανεμιστήρες αλλά πάλι υπάρχει. Η μ...α είναι ότι είναι η 2η 1070 που κάνει ακριβώς το ίδιο. Πρέπει να έρχονται έτσι οι συγκεκριμένες και απλά να μην τα δίνουν σημασία οι υπόλοιποι ή απλά εγώ είμαι πολύ τυχερός.

Δημοσ.

Ε τυχαινουν και αυτα αλλα στις τελευταιες καρτες νομιζω λογο πιο υψηλων χρονισμων εμφανιζεται πιο ευκολα πλεον... Με ανοιχτο vsync εισαι? Κοιτα μια με αυτο τι γινεται με τα frames..

• Like 1
Δημοσ.

Ε τυχαινουν και αυτα αλλα στις τελευταιες καρτες νομιζω λογο πιο υψηλων χρονισμων εμφανιζεται πιο ευκολα πλεον... Με ανοιχτο vsync εισαι? Κοιτα μια με αυτο τι γινεται με τα frames..

Ναι το v-sync είναι off μόνιμα είμαι σε battlefield με 90-120fps και ακούγεται έτσι. 

Δημοσ.

Ναι κλειστό ηθελα να πω... Ε κοιτα μια με ανοιχτο ωστε λογικα να μην ζοριζεται η καρτα και να μην ακουγεται, απλα ετσι για το συμπερασμα που λεμε αλλα το θεμα ειναι οτι εναι φυσιολογικο και δεν θα εχεις προβλημα..

Δημοσ.

Ναι με ανοιχτό δοκίμασα Όπως είπες και ο ήχος σχεδόν χανεται! Ωστόσο σίγουρα αποτελεί γενικότερο θέμα η τυχαίνει πιο πολύ στη συγκεκριμένη υλοποίηση?

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια τωρα τελευταια ακουω περισσοτερο(διαβαζω) σε 1060 και 1070 αλλα γενικα νομιζω λιγο πολυ υπαρχει παντου(Σε ολες τις υλοποιησεις εννοω)

Δημοσ.

ειδικα για την gigabyte λογω πηρας γιατι ειχα τρεις 1060 windforce εχουν θεμα και με τα ρουλεμαν του wf και coil whine. μιλαμε παντα για πανω απο 100 fps αλλα οπως ειπε και ενας φιλος πριν ειναι πολυ υψηλα οι χρονισμοι πλεον

Δημοσ.

ειδικα για την gigabyte λογω πηρας γιατι ειχα τρεις 1060 windforce εχουν θεμα και με τα ρουλεμαν του wf και coil whine. μιλαμε παντα για πανω απο 100 fps αλλα οπως ειπε και ενας φιλος πριν ειναι πολυ υψηλα οι χρονισμοι πλεον

Ένταξει οι ανεμιστήρες δεν είχαν ζήτημα όλα οκ! Μόνο αυτός ο ήχος και πάλι τονίζω όχι ιδιαίτερα ενοχλητικός και έντονος! 

Παραδόξως σήμερα που ξαναέβαλα Bf1 να παίξω εννοείται με V-sync off πάλι δεν ακουγόταν καθόλου έπαιζα και ήταν όπως σε idle κατάσταση σχεδόν! Έκλεισα και τα ηχεία και με δυσκολία μπορούσα να τον διακρίνω ήταν απειροελάχιστος εώς ανύπαρκτος! Μακάρι να ήταν κάτι προσωρινό! Όσον αφορά τις ρυθμίσεις της gpu είχα το default από το πρόγραμμα της Gigabyte  (gaming mode).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...