Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εχω σπασει το κεφαλι μου εδω και μερες χωρις να βρω λυση ... 
Ας τα παρουμε απο την αρχη , το καλωδιο HDMI που παει απο την καρτα γραφικων στην τηλεοραση μου , κανει τον υπολογιστη να ανοιξει με χαμηλη αναλυση , φτανει στο BIOS και μετα η οθονη σβηνη γραφοντας NO SIGNAL! 
Υστερα δοκιμαζω καλωδιο VGA απο τη μητρικη κατευθειαν στην τηλεοραση , ξεκιναει κανονικα με τα onboard Graphics , περναω τα windows 10 pro , ξεκιναει ο υπολογιστης ... 
Διαβασα πως το HDMI δεν λειτουργει επειδη θελει τα drivers , κατεβαζω τα drivers του επεξεργαστη (Inter Core i3 6100) ολα καλα εως εδω , φτανω στο σημειο να κατεβασω τα drivers της καρτας γραφικων (Msi GTX 1050Ti) και μου λεει στο installation οτι δεν εχω το καταληλο Hardware , κατεβαζω το NVDIA experiense , μου λεει οτι δεν εχω καρτα γραφικων NVDIA... ψαχνομαι στο ιντερνετ για λυση και βλεπω οτι το setup δεν αναγνωριζει το ID της καρτας γραφικων και λεει πως να το κανω χειροκινητα ... 
Παω και εγω να ξεκινησω ενα ενα τα βηματα και φτασω στο σημειο που πρεπει να παω στο My Devices στους Graphic Drivers να παω στη καρτα γραφικων μου και να παρω το ID της ... Eκει καταλαβαινω πως το pc βλεπει μονο τα onboard Graphics και δεν λεει πουθενα για την καρτα γραφικων ...
Ξαναδοκιμαζω το HDMI , μου εκανε το ιδιο οπως και πριν ( ξεκιναει για λιγο και μετα NO SIGNAL)
Σκευτικα να παρω ενα καλωδιο DVI , αν αγορασω DVI καλωδιο σε VGA ή κατι παρομοιο που να συνδεει καρτα γραφικων και οθονη μπορει να μου κανει το ιδιο και να πανε στραφι τα λευτα (αγορασα και δευτερο καλωδιο HDMI τζαμπα για τον ιδιο λογο)
Δωστε μια λυση παιδια δεν παει αλλο :Ρ

Επεξ/σία από generosity1821
Δημοσ.

Να μπεις με την onboard στο bios και να πας στις επιλογες γραφικων και να βαλεις απο εκει να λειτουργει με την καρτα γραφικων

εχει ενα καινουριο bios και δεν βρισκω τετοια επιλογη !

Δημοσ.

H110-m

Δεν βοηθάς.... το ακριβές μοντέλο γράψε

Την κάρτα την έχεις κουμπώσει καλά στη μητρική; έχεις βάλει την πιθανών έξτρα τροφοδοσία που χρειάζεται από το τροφοδοτικο;

Το hdmi που λες εννοείς της κάρτας γραφικών ή της μητρικής;

Αν μπορείς ανέβασε καμια φωτογραφία του κουτιού (εσωτερικό)

Δημοσ.

Hdmi έχει μόνο η κάρτα γραφικών μου, Η μόνη επιλογή που βλέπω σχετική στο bios είναι Boot from PCI-E Expansion Devices και έχει Legacy first, UEFI driver first ποια επιλογή να πατήσω?

Δημοσ.

Έχει κουμπώσει σωστά η κάρτα;;;

Έχεις βάλει την έξτρα τροφοδοσία που χρειάζεται;; 6pin από το τροφοδοτικό; γυρνάνε οι ανεμιστήρες της κάρτας;;

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κουμπώσει σωστά η κάρτα;;;

Έχεις βάλει την έξτρα τροφοδοσία που χρειάζεται;; 6pin από το τροφοδοτικό; γυρνάνε οι ανεμιστήρες της κάρτas

nai ta exw kanei ola ... dokimasa na anoiksw to pc ksana me HDMI apo tin karta ... anoikse pali me xalia grafika kai ston periorismeno xrono pou menei anoixto , prospathise na mou kanei ena Repair (Me to VGA kai ta onboard den mou to kanei auto)

Afinw na dw ti tha ginei sto repair , k m leei your PC couldnt open Properly ! m eixe fix repair kai tetoia ekei k egw patisa Continue to Windows ... meta m vgazei ksana to No signal .. K ti stigmh pou to vgazei akougete k enas periergos hxos apo tin karta grafikwn mesa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...