Προς το περιεχόμενο

Τελικο εξατμισης - σε ποιον ομως;

merkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους, ενδιαφερομαι να βαλω ενα τελικο εξατμισης στο αυτοκινητο μου, ειναι ενα Honda Jazz 1.4 2010.
Θα ηθελα ενα ελαφρυ μπασακι χωρις πολλα πολλα, με ενδιαφερει να ειμαι νομιμος και να μην μου παιρνει τα αυτια στο ταξιδι.

Εχετε να μου προτεινετε καποιον που δοκιμασμενα κανει καλη δουλεια και θα μου δωσει ενα καλο αποτελεσμα χωρις προβληματα; 

Ειμαι αναμεσα σε Δανελατο, GPexhaust, Παπαδοπουλο, PPM και mrs exhaust.

Στον τελευταιο εχει βαλει φιλος με το ιδιο αυτοκινητο και ειναι πολυ ικανοποιημενος και απο την ποιοτητα της δουλειας και απο τον ηχο του αυτοκινητου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι προσφέρει αυτό; Μόνο ο ήχος του αυτοκινήτου αλλάζει;

Κι εγω πρωτη φορα το ακουσα.

Σε καποια αυτοκινητα δεν αλλαζει τιποτα.Καποια κερδιζουν ελαχιστη δυναμη και καποια χανουν.

Δεν υπαρχει στανταρ δηλαδη οτι θα βαλεις τελικο και θα γινει αυτο. Παιζει ρολο τι αμαξι ειναι και φυσικα τι τελικο θα βαλεις.

• Like 1

Mόνο ο ήχος αλλάζει. Το χειροποιήτο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ΣΠΑΕΙ @@ ο θόρυβος, ειδικά σε ταξίδια.

Εξαρτάται τι εννοούμε χειροποίητο.

Πχ. αυτό που προσφέρει γνωστός εξατμισάς στον χώρο,ένα φασόν κινέζικο καζανάκι+μπούκα της αρεσκίας μας,ΔΕΝ είναι χειροποίητο τελικό (hint: κολλάει και πλακάκι με το μονόγραμμα Θ πάνω στο καζανάκι,για να ενισχύσει το handmade ψέμα).Φιλική τιμή τα 100~150 ευρώ και δώρο το ακατάπαυτο drone,ακριβώς στο εύρος στροφών που πρέπει να κρατήσεις για να κάνεις ταξίδι.Και εκεί (ταξίδι) έχεις δύο επιλογές,να κινείσαι σάν νταλίκα ή σάν μανιακός για να γλυτώσεις απο το συνεχόμενο *βουυυυυυυυυυυ*.

Αν ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας,θα σου φτιάξει απο το μηδέν ένα καζανάκι βάση των απαιτήσεών σου.Μήν περιμένεις όμως και ιδιαίτερα φιλικές τιμές...

• Like 1

Εξαρτάται τι εννοούμε χειροποίητο.

Πχ. αυτό που προσφέρει γνωστός εξατμισάς στον χώρο,ένα φασόν κινέζικο καζανάκι+μπούκα της αρεσκίας μας,ΔΕΝ είναι χειροποίητο τελικό (hint: κολλάει και πλακάκι με το μονόγραμμα Θ πάνω στο καζανάκι,για να ενισχύσει το handmade ψέμα).Φιλική τιμή τα 100~150 ευρώ και δώρο το ακατάπαυτο drone,ακριβώς στο εύρος στροφών που πρέπει να κρατήσεις για να κάνεις ταξίδι.Και εκεί (ταξίδι) έχεις δύο επιλογές,να κινείσαι σάν νταλίκα ή σάν μανιακός για να γλυτώσεις απο το συνεχόμενο *βουυυυυυυυυυυ*.

Αν ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας,θα σου φτιάξει απο το μηδέν ένα καζανάκι βάση των απαιτήσεών σου.Μήν περιμένεις όμως και ιδιαίτερα φιλικές τιμές...

Αυτό ακριβώς σε συνδιασμο με ένα καημένο peugeot 106, είναι ο λόγος που δε πρόκειται να ξαναπειράξω το τελικό, σε αυτοκίνητο που θα κάνει έστω 1 ταξίδι το μήνα. 

Έχω αλλάξει από πολλαπλή και μετά. Στοίχισε πάρα πολλά σε λεφτά και χρόνο για να κρατήσω απόδοση , νορμάλ θόρυβο για άνετο ταξίδι και σωστό καταλύτη.

Στο επόμενο αμαξι μου δεν πειράζω τπτ.

• Moderators

Εγώ που θέλω λόγω γεωμετρίας να το αλλάξω, τι να κάνω;

Το εργοστασιακό είναι τοποθετημένο έτσι, που να ΣΠΑΩ κάθε 3 μήνες μια βάση εξάτμισης. Εξέχει, και σε συνδυασμό με το κάθετο παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο στο parking της δουλειάς, αν σου ξεφύγει 3 πόντους την πάτησες. 

Αλλά και να μην ξεφύγει, εξέχει το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου χωρίς λόγο...

Δεν υπάρχει κάποια μέση λύση για ελάχιστα πιο μπάσο ήχο μαζί με διαφορετικά τοποθετημένο (όχι εργοστασιακό) τελικό;

Εγώ που θέλω λόγω γεωμετρίας να το αλλάξω, τι να κάνω;

Το εργοστασιακό είναι τοποθετημένο έτσι, που να ΣΠΑΩ κάθε 3 μήνες μια βάση εξάτμισης. Εξέχει, και σε συνδυασμό με το κάθετο παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο στο parking της δουλειάς, αν σου ξεφύγει 3 πόντους την πάτησες. 

Αλλά και να μην ξεφύγει, εξέχει το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου χωρίς λόγο...

Δεν υπάρχει κάποια μέση λύση για ελάχιστα πιο μπάσο ήχο μαζί με διαφορετικά τοποθετημένο (όχι εργοστασιακό) τελικό;

Ναι ένα ακριβό τελικό από τρίτο και επώνυμο κατασκευαστή.

• Like 1

Και τρέφει και τον εγωϊσμό....

Την μαλακία και τη βλαχιά τρέφει άλλα τέλοσπάντων... Μακάρι να έβγαινε η τροχαία επιδρομή με το ντεσιμπελόμετρο, ή ακόμη καλύτερα να βάλουν ενσωματωμένο πάνω στα περιπολικά και να αρχίσουν να μοιράζουν κλήσεις ανηλεώς...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...