Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι ρατσισμός είναι αυτός από την Blizzard;;;

Ντροπή!!!

:P

Τεχνικά και μόνο είμαι περίεργος να μάθω τον λόγο που σταματάει τα Vista αλλά όχι τα 7,8,8.1

Πάω προς το "πιέζει η MS"

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά παιχταρά μου, τα πήρες όλα σβάρνα! Προφανώς δεν ξέρεις να παίζεις lol. Ακόμη και αν σου τύχει μια κακή ομάδα, πάντα υπάρχει η πιθανότητα και η αντίπαλη ομάδα να είναι χειρότερη ή να υπάρχει κάποιος που θα κουβαλήσει το παιχνίδι.

Στην τελική υπάρχει και το ranking mode και αν αυτό το φοβάσαι, παίξε με τους φίλους σου.

Το CSGO είναι αυτό που είναι, αλλά το lol μια χαρά κανόνες έχει που συντηρεί το παιχνίδι σε υψηλό σημείο, και το κυριότερο η κοινότητα το ίδιο.

σου μιλάει για το χαρακτήρα των παιχτών όχι για το ποσο καλοί είναι. Και η αλήθεια δυστυχως ειναι πως το community του lol ειναι απάισιο, σε οποιοδήποτε rank τουλάχιστον μέχρι το diamond

Δημοσ.
Γιατί να βάλεις W10 σε μηχάνημα 775 με Pentium 4 ή Pentium D ή στην καλύτερη Pentium dual core; 7 θα βάλεις

Και γιατί να μην βάλεις, μπορώ να σου πω ότι τα 10ρια τρέχουν πάρα πολύ καλά σε έναν dual core 775.

Έχω στήσει το pc του αδερφού μου που έχει έναν Ε7500 dual core και 3gb ram ddr2

Δημοσ.

Σιγά παιχταρά μου, τα πήρες όλα σβάρνα! Προφανώς δεν ξέρεις να παίζεις lol. Ακόμη και αν σου τύχει μια κακή ομάδα, πάντα υπάρχει η πιθανότητα και η αντίπαλη ομάδα να είναι χειρότερη ή να υπάρχει κάποιος που θα κουβαλήσει το παιχνίδι.

Στην τελική υπάρχει και το ranking mode και αν αυτό το φοβάσαι, παίξε με τους φίλους σου.

Το CSGO είναι αυτό που είναι, αλλά το lol μια χαρά κανόνες έχει που συντηρεί το παιχνίδι σε υψηλό σημείο, και το κυριότερο η κοινότητα το ίδιο.

Το lol και τα mobas γενικοτερα ειναι καρκινος και αυτο ερχεται απο καποιον που εχει 400 ωρες στο game και αλλες 260 στο cs go. Αμα παιζεις που και που λιγο lol με παρεα παραλληλα με αλλα games δεν ειναι κατι κακο αλλα αμα αφοσιωνεσαι σε τετοια games εισαι ειτε >13 χρονων ειτε βλακας. Θα μου πεις "Μα mechacorn ποιος εισαι εσυ για να κρινεις τα γουστα του καθενος, επειδη δεν αρεσει σε εσενα δεν  σημαινει πως δεν πρεπει να αρεσει σε κανεναν". Αυτο ειναι το θεμα. Σε κανεναν δεν αρεσει. Οσοι παζουν φανατικα ειναι απλως ανεγκεφαλοι που περνανε 45 λεπτα για να παιξουν ενα ματς το οποιο στο τελος θα τους αφησει κατα 90% αρνητικα συναισθηματα, καμια ικανοποιηση και τους τρωει τον χρονο. Παιζω απο season 3 και ξερω παρα πολλους παικτες και αυτη ειναι η αληθεια. Τα mobas απλως σου σκοτωνουν τον ελευθερο χρονο και δεν κερδιζεις τιποτα απολυτως, αμα παιζεις αποκλειστικα lol απλως κανεις κακο στον εαυτο σου.  Δεν ειναι το πιο δημοφιλες Game επειδη ειναι καλο αλλα επειδη τρεχει κυριολεκτικα και στην χειροτερη τοστιερα (ιδανικο για 12χρονα που παιζουν σε laptops), δεν απαιτει κανενα skill (εννοω πως δεν χρειαζεται να "ξερεις" απο games για να παιξεις) και 100% εχεις καποιον φιλο που παιζει και αυτος. Και επαναλαμβανω πως εχω 400 ωρες στο game, ημουν gold και εβλεπα και LCS και διαφορους streamers, αλλα αυτα τα εκανα παραλληλα με αλλα games δεν επαιζα 24/7 ενα καρκινιαρικο Moba. 

• Like 3
Δημοσ.

Και γιατί να μην βάλεις, μπορώ να σου πω ότι τα 10ρια τρέχουν πάρα πολύ καλά σε έναν dual core 775. Έχω στήσει το pc του αδερφού μου που έχει έναν Ε7500 dual core και 3gb ram ddr2

βγαίνουμε εκτός θέματος. Προσωπική γνώμη και εμπειρία είναι ότι με λιγότερη μνήμη (πχ 2gb ή 1gb) τα 7άρια είναι πιο γρήγορα και ελαφριά σε παλιό hardware. Στα παραπάνω και εγώ μάλλον 7-αρια θα επέλεγα.

Βλέπεις στα 10άρια έχεις αναγκαστικά antivirus (defender που είναι περίπου αναγκαστικό) και διαρκή updates των πάντων από windows μέχρι drivers (εντάξει περίπου αναγκαστικά και αυτά) και ακόμα και τα διαρκή defragments κάθε τόσο ο δίσκος λειτουργεί (που πρέπει να απενεργοποιήσεις αν δεν θέλεις) και έτσι out of the box δείχνουν πιο βαριά (και μάλλον είναι) με τον δίσκο να γρατζουνάει όλη την ώρα (σκέψου να είναι και αργός).

Ειδικά το ενσωματωμένο antivirus των 10 (defenter) αν και ελαφρύ σε σχέση με του εμπορίου νομίζω είναι το κυριότερο πράγμα που επιβαρύνει τις επιδώσεις σε σχέση με απλά 7άρια απαιτώντας παραπάνω μνήμη και cpu. Στα 7 μπορείς και να μην έχεις καθόλους AV και έτσι να είναι πιο ελαφριά (αναλαμβάνοντας το ρίσκο).  

• Like 2
Δημοσ.

Απο την μια έπρεπε,τα γραφικά εξελίσσονται το ίδιο και η τεχνολογία γενικότερα.Απο την άλλη κρίμα όμως για μερικούς που κάνουν gaming σε XP με low budget pc που τρέχουν καλύτερα στα XP και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε σε νεότερο hardware.Φαντάζομαι αν το κάνει και η Riot games με το lol θα γίνει η κόλαση πάρα πολλών gamer.

Φιλε kokkinidis επειδη το εχεις αναφερει και σε αλλο thread. Δεν υπαρχει low budget pc εκει εξω που μπορει να σηκωσει εστω το πιο ελαφρυ moba αλλα δεν μπορει να σηκωσει τα 7αρια, στην τελικη αν εδω και 15 χρονια δεν μπορεσες να μαζεψεις 300-400Ε να παρεις ενα νεο pc μαλλον εχεις μεγαλυτερα προβληματα απο το αν θα παιζεις wow.

Φιλικα παντα

• Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια λένε και οι φαν του CSGO. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Γι αυτό είστε καρκίνος σαν κοινότητα. Τυφλώνεστε από το hype του παιχνιδιού κι όποιος το κακολογίσει ΑΜΕΣΩΣ να το υπερασπιστείτε, εμένα δε με πείραζε που έχανα τα match με πείραζε κυρίως η συμπεριφορά. Ευτυχώς τα δωδεκάχρονα (πχ mid or feed) ήταν πολλά στο LoL και το παράτησα νωρίς, δυστυχώς στο CS έπρεπε να φτάσω Supreme rank για να μπουχτίσω από το cheating και τα απανταχού πιθήκια και η valve αντι να ασχοληθεί λίγο με το cheating κάθεται και βγάζει γαντάκια και μαχαιράκια με νέα skins. Επιμένω πάντως ότι και τα δύο είναι online παιχνίδια προς αποφυγή. Κυρίως λόγω του Playerbase.

• Like 2
Δημοσ.

Τα ίδια λένε και οι φαν του CSGO. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Γι αυτό είστε καρκίνος σαν κοινότητα. Τυφλώνεστε από το hype του παιχνιδιού κι όποιος το κακολογίσει ΑΜΕΣΩΣ να το υπερασπιστείτε, εμένα δε με πείραζε που έχανα τα match με πείραζε κυρίως η συμπεριφορά. Ευτυχώς τα δωδεκάχρονα (πχ mid or feed) ήταν πολλά στο LoL και το παράτησα νωρίς, δυστυχώς στο CS έπρεπε να φτάσω Supreme rank για να μπουχτίσω από το cheating και τα απανταχού πιθήκια και η valve αντι να ασχοληθεί λίγο με το cheating κάθεται και βγάζει γαντάκια και μαχαιράκια με νέα skins. Επιμένω πάντως ότι και τα δύο είναι online παιχνίδια προς αποφυγή. Κυρίως λόγω του Playerbase.

Το cs go πρακτικα ειναι 3-4 maps ξανα και ξανα, με τα ιδια οπλα/τακτικες κτλ με μονο σκοπο να βελτιωθεις. Για αυτο και για μενα ειναι pointless σαν παιχνιδι και το overwatch fps ειναι αλλα εχει πολυ μεγαλυτερο βαθος σε σχεση με το cs που το μονο που κανεις ειναι dust 2-mirage-cache-inferno με ak/m4/awp. Απλως χασιμο χρονου, δεν σου προσφερει τιποτα εκτος και αν παιζεις με παρεα φυσικα imo

Υ.Γ.:Αν καποιος με ρωτουσε σε τι genre θα εβαζα το cs go θα απαντουσα "aim simulator" γιατι κακα τα ψεματα αυτο ακριβως ειναι και τιποτα παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Το cs go πρακτικα ειναι 3-4 maps ξανα και ξανα, με τα ιδια οπλα/τακτικες κτλ με μονο σκοπο να βελτιωθεις. Για αυτο και για μενα ειναι pointless σαν παιχνιδι και το overwatch fps ειναι αλλα εχει πολυ μεγαλυτερο βαθος σε σχεση με το cs που το μονο που κανεις ειναι dust 2-mirage-cache-inferno με ak/m4/awp. Απλως χασιμο χρονου, δεν σου προσφερει τιποτα εκτος και αν παιζεις με παρεα φυσικα imo

Υ.Γ.:Αν καποιος με ρωτουσε σε τι genre θα εβαζα το cs go θα απαντουσα "aim simulator" γιατι κακα τα ψεματα αυτο ακριβως ειναι και τιποτα παραπανω.

Εγώ για να καταλάβεις, έπαιζα εντελώς αντισυμβατικά από ένα σημείο και μετά (μετά τα 500 hours το άφησα στο 1000 hours total). Έπαιζα σε όλα τα outsider maps competitive με όλα τα maps που ανέφερες αποκλεισμένα. Ο λόγος; Δεν έπαιζαν τόσοι πολλοί cheaters στις υπόλοιπες. Και ακόμη όταν τύχαινε κάποιος, ήταν τόσο κραυγαλέος που έτρωγε εύκολο ban. 

Δημοσ.

Εγώ για να καταλάβεις, έπαιζα εντελώς αντισυμβατικά από ένα σημείο και μετά (μετά τα 500 hours το άφησα στο 1000 hours total). Έπαιζα σε όλα τα outsider maps competitive με όλα τα maps που ανέφερες αποκλεισμένα. Ο λόγος; Δεν έπαιζαν τόσοι πολλοί cheaters στις υπόλοιπες. Και ακόμη όταν τύχαινε κάποιος, ήταν τόσο κραυγαλέος που έτρωγε εύκολο ban. 

Καποια στιγμη εκανα 3 wins σερι και 1 defeat (16-14) και επεσα rank. Καπου εκει καταλαβα πως δεν υπαρχει λογος να συνεχισω, επεσα silver 1 και παιζω που και που με καναν φιλο και τελειωνω 1ος σε καθε ματς. Ουτε ξαναγορασω skinακια ουτε τιποτα, εχτισα και ενα pc της προκοπης για να μπορω να παιζω αληθινα Games και σπανια ακουμπαω αυτο το καρκινιασμα. Θα κατσω εγω να tryhardαρω για να ανεβει το καθε 12χρονο απο τη Ρωσια που καβατζωσε κρυφα το laptop της μανας του για να παιξει. Ανουσιο Game, γεματο loserαδες χωρις ζωη. Βαρεθηκα να βλεπω 1-2 αποτυχημενους smurfαδες σε καθε match που το μεγαλυτερο κατορθωμα στην ζωη τους ειναι να smurfαρουν και να κανουν 70/30/5 σε καθε match εναντια σε silverαδες και να χαιρονται. Perma ban σε ολα τα smurfs πρωτα (σε ολα τα accounts τους) και μετα μιλαμε, θα κατσω να παιξω εγω εναντια σε αυτον που με κανει 360 noscope απο την αλλη ακρη του map με το ενα χερι. Οσο ειχα πατατα pc (1680x1050p very low ~50fps στο cs) καλα ηταν, υπαρχουν πολυ καλυτερα fps εκει εξω που δεν βασιζονται 100% στο aim.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί να βάλεις W10 σε μηχάνημα 775 με Pentium 4 ή Pentium D ή στην καλύτερη Pentium dual core; 7 θα βάλεις

Εγω που το δοκιμασα εχω να πω πως ειναι πολυ καλυτερο setup. Με dual core και 2G ram ετρεχε oριακα καλα. Τωρα με ενα φθηνο xeon και αλλα 2G πεταει!
Δημοσ.

Το lol και τα mobas γενικοτερα ειναι καρκινος και αυτο ερχεται απο καποιον που εχει 400 ωρες στο game και αλλες 260 στο cs go. Αμα παιζεις που και που λιγο lol με παρεα παραλληλα με αλλα games δεν ειναι κατι κακο αλλα αμα αφοσιωνεσαι σε τετοια games εισαι ειτε >13 χρονων ειτε βλακας. Θα μου πεις "Μα mechacorn ποιος εισαι εσυ για να κρινεις τα γουστα του καθενος, επειδη δεν αρεσει σε εσενα δεν  σημαινει πως δεν πρεπει να αρεσει σε κανεναν". Αυτο ειναι το θεμα. Σε κανεναν δεν αρεσει. Οσοι παζουν φανατικα ειναι απλως ανεγκεφαλοι που περνανε 45 λεπτα για να παιξουν ενα ματς το οποιο στο τελος θα τους αφησει κατα 90% αρνητικα συναισθηματα, καμια ικανοποιηση και τους τρωει τον χρονο. Παιζω απο season 3 και ξερω παρα πολλους παικτες και αυτη ειναι η αληθεια. Τα mobas απλως σου σκοτωνουν τον ελευθερο χρονο και δεν κερδιζεις τιποτα απολυτως, αμα παιζεις αποκλειστικα lol απλως κανεις κακο στον εαυτο σου.  Δεν ειναι το πιο δημοφιλες Game επειδη ειναι καλο αλλα επειδη τρεχει κυριολεκτικα και στην χειροτερη τοστιερα (ιδανικο για 12χρονα που παιζουν σε laptops), δεν απαιτει κανενα skill (εννοω πως δεν χρειαζεται να "ξερεις" απο games για να παιξεις) και 100% εχεις καποιον φιλο που παιζει και αυτος. Και επαναλαμβανω πως εχω 400 ωρες στο game, ημουν gold και εβλεπα και LCS και διαφορους streamers, αλλα αυτα τα εκανα παραλληλα με αλλα games δεν επαιζα 24/7 ενα καρκινιαρικο Moba. 

το Lol αν και εφερε την επανασταση γενικα στα e-sports (το καθε καρυδιας καρυδι streamαρει στο twitch) να αναγνωριζονται οι επαγγελματιες gamers σαν αθλητες βγαζοντας τους visa αθλητη, ανεβασε επισης την ποσοτητα και εριξε την ποιοτητα. ειμαι 30 χρονων και απο μικρος επαιζα διαφορων ειδων παιχνιδια σε κονσολες και pc. το Lol ειναι το μονο παιχνιδι που με ειχε φερει στα ορια μου στο παρελθον. δεν συνιστω να παιζει καποιος αποκλειστικα και μονο αυτο το παιχνιδι ακομα και αν ειναι υψηλου επιπεδου παιχτης, σε φθειρει ψυχολογικα ακομα και αν δεν το καταλαβαινεις. πρεπει να κανεις καποιες μερες διαλειμμα και μετα παλι να παιζεις

οριστε και ενα honest trailer για το Lol, οι old school doters θα γελασουν πολυ στο τελος

https://www.youtube.com/watch?v=L-YWi6Kmp-g

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πωπω και αυτοί με τα windows 95/98 τι δεν θα μπορούν να παίξουν :Ο 

να βγάλουν και dos εκδόσεις τώρα ! :P

Υπάρχουν και τα Windows 3.11 For WorkGroups που υποστηρίζουν Lan!

Εγώ όμως φοβάμαι για αυτούς που έχουν Amstrad 6128 με CP/M λειτουργικό! Αυτοί τι θα κάνουν με μία τόσο εδραιωμένη και λειτουργική γραφική πλατφόρμα????

gallery_185509_3738_47861.jpg

Τι έγινε δεν μιλάμε...? Χάσαμε την λαλιά μας τώρα που βγήκαν τα τέρατα γραφικών στην φόρα.... εεεεε? Λέει και ο MechaCorn για ποιότητα gamers στο LoL. Για δες εδώ τον τύπο... πουκάμισο/γραβάτα πριν παίξει το Ikari Warriors.

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...