Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω ένα hp pavilion στο οποίο έκανα φορμάτ . Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση , πέρασα τους drivers με το Double Driver και στην συνέχεια περίμενα να μου βγάλει το win update τις απαιτούμενες ενημερώσει . Αφού λοιπόν μου έβγαλε περίπου 170 σημαντικές ενημερώσεις , έκλεισα το laptop και άρχισε να τις εγκαθιστά . Μετά από 3-4 ώρες τελείωσε η εγκατάσταση τους , οπότε έκανα εκκίνηση το pc και μου έβγαλε πως γίνεται ρύθμιση των ενημερώσεων και ήταν στο 0% . Περίμενα περίπου μισή ώρα και η διαδικασία δεν είχε προχωρήσει καθόλου μέχρι που μου έβγαλε αποτυχία ρύθμισης των ενημερώσεων !

Ετρεξα το win update diagnostic , και μου έβγαλε (πρόβλημα με την εγκατάσταση ενημερώσεων ).

Πρώτη φορά συμβαίνει ,αυτό τι μπορεί να φταίει ?

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω ένα hp pavilion στο οποίο έκανα φορμάτ . Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση , πέρασα τους drivers με το Double Driver και στην συνέχεια περίμενα να μου βγάλει το win update τις απαιτούμενες ενημερώσει . Αφού λοιπόν μου έβγαλε περίπου 170 σημαντικές ενημερώσεις , έκλεισα το laptop και άρχισε να τις εγκαθιστά . Μετά από 3-4 ώρες τελείωσε η εγκατάσταση τους , οπότε έκανα εκκίνηση το pc και μου έβγαλε πως γίνεται ρύθμιση των ενημερώσεων και ήταν στο 0% . Περίμενα περίπου μισή ώρα και η διαδικασία δεν είχε προχωρήσει καθόλου μέχρι που μου έβγαλε αποτυχία ρύθμισης των ενημερώσεων !

Ετρεξα το win update diagnostic , και μου έβγαλε (πρόβλημα με την εγκατάσταση ενημερώσεων ).

Πρώτη φορά συμβαίνει ,αυτό τι μπορεί να φταίει ?

Γνωστο το θεμα με τα 7αρια.Νομιζω οτι αυτο θα σε σωσει :

https://www.pcsteps.gr/144393-%cf%80%cf%8e%cf%82-%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bd%cf%89-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-windows-7-windows-update/

Σε laptop φιλης ειχα το ιδιο θεμα ,διαβασα καλα τι επρεπε να κανω και το θεμα λυθηκε.

Διαβασε το πολυ καλα και πες μας αν τα καταφερες.

Επισης γιατι δεν κατεβασες drivers απ την Hp αλλα απο αλλλη πηγη ;

• Like 1
Δημοσ.

το Double Driver κάνει backup πρίν το format και εγκαθιστά τους drivers μόνο του μετά το format από usb ή σκληρό δίσκό.

Ναί το αρθρο βοήθησε .... απλά σταμάτησα εκεί που λέει οτι μπορείς να κάνεις update χειροκίνητα :-) . Πήγα στο windows update και έκανα τις ενημερώσεις χειροκίνητα λίγα λίγα και δεν μου έδειξε πρόβλημα ! 

• Like 1
Δημοσ.

Μερικές φοράει κολλάει, κρασάρει η ότι άλλο του κατέβει. Σωστά τα έκανες χειροκίνητα λίγα λίγα, ήσουν και τυχερός και έπιασε. Well Done

Δημοσ.

Έχουν πρόβλημα τα update των win 7 πρέπει να περάσεις κάποια αρχεία χειροκίνητα.

Κάνε ένα ψάξιμο στο forum έχει αναφερθεί και απαντηθεί πολλές φορές το πρόβλημα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Οπως γραφει και το αρθρο  που εδωσα link παραπανω πρεπει να κατεβασεις δυο updates που λυνουν το προβλημα και μετα θα ερχονται οι ενημερωσεις αβερτα..

Δημοσ.

προσωπικα επειδη με τα windows 7 εχω βαρεθει να κανω installκαι μετα να κατεβαζει 200 updates να τα περνας και κετα να σου λεει οτι εχει αλλα δεκα να τα περνας και κετα να σου περναει αλλα δεκα συν οτι οπως ειπαν πιο πανω τρως και δαφορα errors για αυτο παντα εωκατασταση νεα εκδοση wi ndows 7 που να εχει μεσα τα updates μεχρι οσο πιο προσφατα γινεται.αλλιως παε να περασεις 7αρια που ειναι μια ορα δουλεια και κατεβαζειςupdates αλλο ενα διωρο αμα το λαπτοπ ειναι και λιγο αργο χωρις ssd για παραδειγμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...