soteras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα.Έχω ένα HTC EXPLORER ναι ξέρω παλιό αλλά θέλω να το φτιάξω έτσι για το γαμώτο.Λοιπόν το κινητό το είχα κάνει ροοτ και είχα περάσει custom room.Κάποια στιγμή από λάθος μου του έκανα επαναφορά ενω δεν έπρεπε και τώρα το μόνο που κάνει έιναι να ανοίγει να φτάνει στην εικόνα HTC και να κάνει επανεκινιση.Λογικά έχει διαγραφτεί το λειτουργικό του από μέσα.το σώζουμε κάπως ετσι για το γαμωτο να δουλέψει
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σε recovery mod ,factory reset για αρχει έκανες ; Λογικά έτσι είναι: Reboot HTC Explorer into the Recovery mode by pressing Volume Down and Power button.
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τότε η επόμενη κίνηση είναι φλασάρισμα της rom http://www.creotix.com/tech/tutorials/how-to-unroot-htc-explorer-a310e-install-stock-rom/1596/
soteras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Κομπλε ειχα βρει κατι αλλα δεν καναν δουλεια αυτο μια χαρα απο οσο δειχνει μεχρι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα