Προς το περιεχόμενο

3.5mm audio switch?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που ψάχνω, αλλά υποθέτω ότι υπάρχει και απλά δεν το βρίσκω όπως το ψάχνω :P

Θέλω έναν διακόπτη, να λαμβάνει 2 καλώδια ήχου. Συγκεκριμένα ένα από την οθόνη όπου έχω πάνω το PS4 και ένα από το PC, και να τα βγάζει σε μια έξοδο γυρνώντας απλά έναν διακόπτη.

Τώρα κάθε φορά που θέλω να παίξω PS βγάζω το καλώδιο των ηχείων από το pc και το βάζω στην οθόνη.

Υπάρχει κάποιο switch που να κάνει αυτή τη δουλειά?

Δημοσ.

Βασικά εάν δεν είναι αναμμένα κ τα δύο την ίδια ώρα θέλεις ->https://www.skroutz.gr/s/4370856/Valueline-3-5mm-male-2x-3-5mm-female-AC-012.html

Υ.γΕάν είναι και τα 2 συνδεδεμενα προφανώς και δεν θα αυτοκαταστραφεί τίποτα,απλά θα ακούγοντε κ οι 2 πηγές.

Δημοσ.

Βασικά εάν δεν είναι αναμμένα κ τα δύο την ίδια ώρα θέλεις ->https://www.skroutz.gr/s/4370856/Valueline-3-5mm-male-2x-3-5mm-female-AC-012.html

Υ.γΕάν είναι και τα 2 συνδεδεμενα προφανώς και δεν θα αυτοκαταστραφεί τίποτα,απλά θα ακούγοντε κ οι 2 πηγές.

Το jack που βγάζει είναι αρσενικό και δεν μου κάνει.

Τα ηχεία μου βγάζουν καρφί, θέλω 3 θηλυκά στο switch δηλαδή.

Δημοσ.

Το jack που βγάζει είναι αρσενικό και δεν μου κάνει.

Τα ηχεία μου βγάζουν καρφί, θέλω 3 θηλυκά στο switch δηλαδή.

Οριστε

Υ.Γ Τωρα ξαναειδα λιγο τα link που ειχανε μπει παραπανω.Το μονο απο αυτα που πιθανων να σου κανει ειναι αυτο απο το ebay.Τα αλλα ειναι για αλλη δουλεια(διαχωριζουν μικροφωνο/ακουστικο απο τα 3,5mm βυσματα των κινητων).

Δημοσ.

Οριστε

Υ.Γ Τωρα ξαναειδα λιγο τα link που ειχανε μπει παραπανω.Το μονο απο αυτα που πιθανων να σου κανει ειναι αυτο απο το ebay.Τα αλλα ειναι για αλλη δουλεια(διαχωριζουν μικροφωνο/ακουστικο απο τα 3,5mm βυσματα των κινητων).

Σωστά, νόμιζα ότι αυτό που παρατάθηκε παραπάνω από το eshop θα κάνει τη δουλειά, αλλά διάβασα καλύτερα την περιγραφή και δεν κάνει.

Η δική σου πρόταση είναι και οικονομική και από Ελλάδα. Δεν έχει διακόπτη αλλά δεν έχει σημασία αφού δεν θα παίζουν και οι 2 πηγές ταυτόχρονα.

Οπότε έτσι θα το κάνω. Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...