IThalesI Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλή σας μέρα. Αναζητώ κάποια εταιρία web hosting για να ανεβάσω το e-shop της επιχείρησής μου. Δυστυχώς δεν έχω καμία εμπειρία στο θέμα. Λίγο που το έχω ψάξει, κυρίως εδώ, καλά λόγια ακούγονται για την top-host και την creta-force. Να σημειωθεί ότι ο όγκος των δεδομένων που μου είναι απαραίτητος αυτή τη στιγμη σε αποθηκευτικο χώρο είναι 1 GB. Μία άλλη πρόταση που έχω είναι από τη συγκεκριμένη εταιρία για το πακέτο NGINX 1. Αυτή τη στιγμή είμαι στο πρόγραμμα της ίδιας εταιρίας Hosting 200. Επίσης θα ήθελα να κάποιο τρόπο να αξιολογήσω την ποιότητα - ταχύτητα του server που είμαι προς το παρόν αν γίνεται. Υπάρχει κάποιος τέτοιος τρόπος; Παραμένω στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dominotrix Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικα ειμαι στην Cretaforce για πάνω απο 10χρονια και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος. Δεν ειναι μονο η ταχυτητα του σερβερ και ο ογκος δεδομενων που εχουν σημασια. Ειναι και το support που θελεις να ειναι αμεσο. Στους συνιστω ειναι πολυ καλοι! 1
lion2486 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πρόσφατα μετακίνησα μια απιτητική σελίδα στην linode, οι ταχύτητες είναι θεαματικές! Απλά έχεις όλη την διαχείρηση στα χέρια σου!
in2dark Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πηγαινε cretaforce να δεις τι σημαινει υποστηριξη! 1
elio_1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πηγαινε cretaforce να δεις τι σημαινει υποστηριξη! Προσωπικα ειμαι στην Cretaforce για πάνω απο 10χρονια και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος. Δεν ειναι μονο η ταχυτητα του σερβερ και ο ογκος δεδομενων που εχουν σημασια. Ειναι και το support που θελεις να ειναι αμεσο. Στους συνιστω ειναι πολυ καλοι! Συμφωνώ απόλυτα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα