Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ζήτω την βοήθεια σας.εχω έναν hp dv600 του αγορασμένο το 2008 του έχω βάλει ήδη έναν ssd 120gb και θέλω να τον αναβάθμιση περαιτέρω πιστεύετε ότι αξίζει να του αλλάξω ram κτλ;η όχι ;τον χρησοιμοποιω ως δεύτερο αλλά όταν τ τον χρησιμοποιώ μου έρχεται να τον σπάσω. Ευχαριστω

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας είμαι στην δουλειά για να σας απαντήσω σε τόσο επικεντρωμένες ερωτήσεις θα σας απαντήσω μόλις επιστρέψω σπιτι

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που διάβασα κάπου άλλου.αν λέει δεν έχω κάνει αναβάθμιση στο BIOS στα πριν την εγκατάσταση ως win7 και εγώ έχω βάλει win 10 θα κρασαρει.ισχυει κάτι τέτοιο;;

Δημοσ.

Οχι...

Να κρασαρει σε καποιους drivers  ισως που απλα δεν θα περαστουν λογο κρασαρισματος και θα βρεις ποιοι κανουν δουλεια..

Απο την αλλη κανε και ενα update,bios, γιατι οχι?

Δημοσ.

Με ssd,3 ram,t9300 και σου βγαζει την παναγια;...format ποτε εκανες τελευταια φορα; τι χρηση κανεις; ιντερνετ,μουσικη ταινιες κλπ; ψαξε να του ανεβασεις λιγο τη μνημη ισως.

Δημοσ.

Οχι...

Να κρασαρει σε καποιους drivers ισως που απλα δεν θα περαστουν λογο κρασαρισματος και θα βρεις ποιοι κανουν δουλεια..

Απο την αλλη κανε και ενα update,bios, γιατι οχι?

Μηπως ο ts αναφερεται σε αυτο εδω; περιεργη δηλωση.

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware-and-Upgrade-Questions/Increase-Ram-for-Pavillion-dv600/td-p/2471915

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, βρες μια φθηνη μνημη 2ara και βαλτην πανω. θα πας στα 3GB συνολο..απο εκει κ μερα εξαρταται το λογισμικο που τρεχεις τι ειναι 32αρι 64αρι..Και φυσικα η χρηση.

Επειδη ο Υ/Η ειναι παλιος και τον χρησιμοποιεις σαν δευτερο πιστευω στα 3GB εισαι καλα.

Καθε επιλογη απο εκει κ μερα για μενα ειναι waste money.

Ελπιζω να βοηθησα!

Δημοσ.

Καθαρή εγκατάσταση με Windows 7 θα είχα σε τέτοιο μηχάνημα, 10αρια δε θα έβαζα, μνήμη είσαι οκ, απλά λόγω επεξεργαστή και πιθανών ανώτερου συστήματος που δουλεύεις σαν 1ο να σου φαίνεται ότι αργεί το παρών.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τι ενδιαφέρον.εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση στα win10 τελευταία έκανα βλακεία που έκανα αναβάθμιση σε αυτά και τώρα δεν τα εχω γιατί τα είχα βάλει σπασμένα . Όσον αφορά το άρθρο που αναφέρει το παλικάρι είναι αυτό ακριβώς που με φοβίζει στην αναβάθμιση της ram.το trim που αναφέρετε πως ενεργοποιείται;;η που φαίνεται αν έχει ενεργοποιηθεί γιατί δεν θυμάμαι.το λαπτοπ γράφει από πίσω είναι hp pavilion dv 6700 και σέρβις tag dv 6770ev

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...