chuckkkkkk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας όσον αφορά την αγορά ενός λαπτοπ που παρουσίασε από τα πρώτα λεπτά πρόβλημα στο touchpad. Αγόρασα το εξής λαπτοπ http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00429/laptop-lenovo-80sm00su-310-15isk-15-6-i3-61004gb500gbdoshd520-black Το πρόβλημα είναι ότι το touchpad μερικές φορές δεν αναγνωρίζει tapping με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιλέξω εικονίδια κτλ. Δεν είναι θέμα driver μιας και δοκίμασα τα πάντα κ είχα πρόβλημα ακόμα και στην εγκατάσταση των windows. Τηλεφώνησα στο κατάστημα αμέσως και απαίτησα αντικατάσταση του λαπτοπ αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και ότι το λαπτοπ θα ανοιχτεί και θα αντικατασταθεί το touchpad. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι απαράδεκτο μιας και πλήρωσα για καινούριο λαπτοπ και μιας και έχω ανοίξει αρκετά ξέρω ότι κατά τη διαδικασία μπορούν να γίνουν πολλές ζημιές στα πλαστικά (σπασίματα γρατσουνιές) και στο σασί του λαπτοπ κ.α όπως πατικωμένες καλωδιοτενίες κτλ. και μιας και εγώ δεν θα μπορώ να το ανοίξω λόγο εγγύησης δεν θα έχω ιδέα για το τι θα έχουν κάνει στο service. Κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία καταναλωτή μου επιβεβαίωσαν ότι δικαιούμαι αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων, πράγμα το οποίο τους το είπα και απλά έγιναν έξαλλοι και μου είπαν να απευθυνθώ στη lenovo όπου και εκεί δεν έβγαλα άκρη διότι μου έλεγαν σχεδόν τα ίδια με τη διαφορά ότι ήταν πιο ευγενικοί. Να συμπληρώσω ότι στη lenovo μου είπαν ότι έχει αλλάξει η πολιτική του doa και αφορά μόνο 100% μη λειτουργικά λαπτοπ που δεν ποστάρουν καν. Μέχρι στιγμής έστειλα το λαπτοπ στη electroholics σήμερα το μεσημέρι και αναμένω να με ειδοποιήσουν ότι το παρέλαβαν. Έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο περιστατικό; Κάποια συμβουλή για το επόμενο βήμα που πρέπει να ακολουθήσω; Υπόψιν ότι έχω δημιουργήσει παρόμοιο θέμα στο βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή μιας και εκεί πήρα την απόφαση για την αγορά με τη βοήθεια των συμφουριτών και ήθελα να ενημερώσω τους υποψήφιους αγοραστές. Σε περίπτωση που είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ ας κρατηθεί το παρόν θέμα και ας σβηστεί το άλλο. Ευχαριστώ προκαταβολικά !
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Θα κινηθείς όπως σου υπέδειξε η ΓΓΚ και θα δικαιωθείς στο έπακρο. Μην δεχτείς τίποτα λιγότερο. ..και να θυμάσαι η εγγύηση είναι μια σύμβαση μεταξύ καταναλωτή και πωλητή και όχι αντιπροσωπίας,άρα το κατάστημα είναι το αποκλειστικά υπεύθυνο να σε ικανοποιήσει,και να τηρήσει τον νόμο.
zacharis1955 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
georgeaek21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα φίλε μου έχω βρεθεί και εγώ στην θέση σου πάλι με lenovo λαπτοπ που το είχα πάρει από το πλαίσιο,να ξέρεις το δίκιο σου δεν θα το βρεις και δεν θα σου το αντικαταστήσουν εκτός άμα είναι καμένη η μητρική ΜΟΝΟ τοτε σου κάνουν αντικατάσταση η μικρές εταιρίες σαν την electroholics.Αυτο που σου συνιστώ να κάνεις να φορτίσεις το λαπτοπ με φορτιστή με περισσότερα βατ ώστε να καψει μητρική και να αποζημειωθής 100%..
SoraKH Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα φίλε μου έχω βρεθεί και εγώ στην θέση σου πάλι με lenovo λαπτοπ που το είχα πάρει από το πλαίσιο,να ξέρεις το δίκιο σου δεν θα το βρεις και δεν θα σου το αντικαταστήσουν εκτός άμα είναι καμένη η μητρική ΜΟΝΟ τοτε σου κάνουν αντικατάσταση η μικρές εταιρίες σαν την electroholics.Αυτο που σου συνιστώ να κάνεις να φορτίσεις το λαπτοπ με φορτιστή με περισσότερα βατ ώστε να καψει μητρική και να αποζημειωθής 100%.. Έτσι τους αξίζει κανονικά αλλά μου φαίνεται παρακινδυνευμένο.
chuckkkkkk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση παίδες. Εύχομαι και εγώ να έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα!
chuckkkkkk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους. Άργησα να ενημερώσω διότι δεν υπάρχει καν πρόοδος στο θέμα μου. Το έχω στείλει 2 φόρες από τότε το λαπτοπ στην electroholic.gr διότι μου το στέλνουν πίσω λέγοντας ότι διορθώθηκε με κατάλληλα drivers αλλά τζίφος.. κοροϊδία... Τώρα το λαπτοπ βρίσκεται στη lenovo όπου ψάχνουν τι ανταλλακτικό (touchpad) παίρνει...τραγικό?? Στο θέμα εξυπηρέτηση τώρα ..πραγματικά μη σας τύχει.. Από ότι έχω διαβάσει στα σχόλια στο σκρουτζ έχω προβληματιστεί αρκετά και είμαι πεπεισμένος ότι το συγκεκριμένο κατάστημα (electroholics)πουλά ελαττωματικά λαπτοπ (γιαυτό ίσως οι χαμηλές τιμές) και μετά αναλαμβάνει ο κατασκευαστής. Κάτι σαν τα factory β διαλογής κτλ... Έχω απελπιστεί. το μόνο σίγουρο είναι ότι δε πρόκειται να το δεχτώ πίσω επισκευασμένο! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2017 από chuckkkkkk 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το συγκεκριμένο κατάστημα νομίζω πως κάνει πολύ καλές πωλήσεις τελευταία επειδή έχει όντως καλές τιμές. Όσες φορές χρειάστηκε να περάσω απο το κατάστημα, περίμενα τουλάχιστον ...μισή ώρα στην ουρά για να φτάσω στο ταμείο... Μου έκανε όμως σχετικά αρνητική εντύπωση πως όσοι αγόραζαν τηλεοράσεις, τους έβαζαν εκεί μέσα στον κόσμο να ανοίξουν στα γρήγορα τη συσκευασία, να τη στήσουν όπως όπως και να την ανάψουν για να δει ο πελάτης πως είναι οκ γιατί μετά την απομάκρυνση ...ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Αυτό για μένα είναι λόγος για να μην αγοράσω ποτέ κάτι μεγάλης αξίας απο εκεί γιατί επιθυμώ να φτάνω σπίτι μου με το προϊόν σφραγιστό και να το στήσω με την ησυχία μου ώστε να το απολαύσω! 2
zacharis1955 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 ...είμαι πεπεισμένος ότι το συγκεκριμένο κατάστημα (electroholics)πουλά ελαττωματικά λαπτοπ (γιαυτό ίσως οι χαμηλές τιμές) και μετά αναλαμβάνει ο κατασκευαστής. Κάτι σαν τα factory β διαλογής κτλ... ... Oύτε 1 στο 1.000.000!
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας όσον αφορά την αγορά ενός λαπτοπ που παρουσίασε από τα πρώτα λεπτά πρόβλημα στο touchpad. Αγόρασα το εξής λαπτοπ http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00429/laptop-lenovo-80sm00su-310-15isk-15-6-i3-61004gb500gbdoshd520-black Το πρόβλημα είναι ότι το touchpad μερικές φορές δεν αναγνωρίζει tapping με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιλέξω εικονίδια κτλ. Δεν είναι θέμα driver μιας και δοκίμασα τα πάντα κ είχα πρόβλημα ακόμα και στην εγκατάσταση των windows. Τηλεφώνησα στο κατάστημα αμέσως και απαίτησα αντικατάσταση του λαπτοπ αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και ότι το λαπτοπ θα ανοιχτεί και θα αντικατασταθεί το touchpad. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι απαράδεκτο μιας και πλήρωσα για καινούριο λαπτοπ και μιας και έχω ανοίξει αρκετά ξέρω ότι κατά τη διαδικασία μπορούν να γίνουν πολλές ζημιές στα πλαστικά (σπασίματα γρατσουνιές) και στο σασί του λαπτοπ κ.α όπως πατικωμένες καλωδιοτενίες κτλ. και μιας και εγώ δεν θα μπορώ να το ανοίξω λόγο εγγύησης δεν θα έχω ιδέα για το τι θα έχουν κάνει στο service. Κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία καταναλωτή μου επιβεβαίωσαν ότι δικαιούμαι αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων, πράγμα το οποίο τους το είπα και απλά έγιναν έξαλλοι και μου είπαν να απευθυνθώ στη lenovo όπου και εκεί δεν έβγαλα άκρη διότι μου έλεγαν σχεδόν τα ίδια με τη διαφορά ότι ήταν πιο ευγενικοί. Να συμπληρώσω ότι στη lenovo μου είπαν ότι έχει αλλάξει η πολιτική του doa και αφορά μόνο 100% μη λειτουργικά λαπτοπ που δεν ποστάρουν καν. Μέχρι στιγμής έστειλα το λαπτοπ στη electroholics σήμερα το μεσημέρι και αναμένω να με ειδοποιήσουν ότι το παρέλαβαν. Έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο περιστατικό; Κάποια συμβουλή για το επόμενο βήμα που πρέπει να ακολουθήσω; Υπόψιν ότι έχω δημιουργήσει παρόμοιο θέμα στο βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή μιας και εκεί πήρα την απόφαση για την αγορά με τη βοήθεια των συμφουριτών και ήθελα να ενημερώσω τους υποψήφιους αγοραστές. Σε περίπτωση που είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ ας κρατηθεί το παρόν θέμα και ας σβηστεί το άλλο. Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Οκ εμας δεν μας άκουσες και δικαίωμα σου,αλλα άκου τουλάχιστον την ΓΓΚ κατι που αν είχες κανει απο την αρχή θα είχες τωρα τελειώσει.
zacharis1955 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Οκ εμας δεν μας άκουσες και δικαίωμα σου,αλλα άκου τουλάχιστον την ΓΓΚ κατι που αν είχες κανει απο την αρχή θα είχες τωρα τελειώσει. Για να ισχύσουν όλ' αυτά πρέπει βέβαια να υπάρχει πιστοποιημένα 100% και βλάβη ή βλάβες hardware...
chuckkkkkk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Σημερα μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση.... Για να δουμε 1
chuckkkkkk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τελος καλό ολα καλα! Τελικά έγινε αντικατασταση. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συμπαράσταση και τις συμβουλές σας! 2
v4nelle Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ετσι κατεβαζω και εγω τις τιμες στα πατωματα... Ευχαριστουμε φιλε για την ενημερωση!!! Ευτυχως ειχε καλο τελος η περιπτωαη σου
zacharis1955 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ετσι κατεβαζω και εγω τις τιμες στα πατωματα... ... Tι εννοεί ο ποιητής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα