Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα λοιπον μπαινω κατευθειαν στο θεμα,σε 3οροφη πολυκατοικια, εχουμε τραβηξει απο τον πρωτο οροφο,καλωδιο ethernet που καταληγει σε διαμερισμα στο ισογειο.Στο ισογειο η μοναδικη προσβαση στο ιντερνετ ειναι μεσω αυτου του καλωδιου, το οποιο καταληγει σε εναν  σταθερο υπολογιστη.Το προβλημα ειναι οτι το ατομο που διαμενει εκει,χρειαζεται και ασυρματο ιντερνετ.Υπαρχει καποια συσκευη η οποια να δεχεται σαν εισοδο το ethernet καλωδιο και να εχει σαν εξοδο ασυρματο  αλλα και ενσυρματο ιντερνετ ωστε να συνδεεται πχ και ο σταθερος υπολογιστης αλλα και ενα tablet?Ξεχναμε εντελως την επεκταση του ηδη υπαρχοντος wifi του πρωτου οροφου μεσω wifi extender,εκτος και εαν δεν υπαρχει καμια αλλη λυση

Ευχαριστω πολυ ,περιμενω τις απαντησεις σας

Δημοσ.

θα πάρεις ενα παλιό modem/router (ολο και καποιο θα εχει περισσεψει στον κυκλο σου), θα απενεργοποιήσεις το dhcp και μετά θα το συνδεσεις στο καλωδιο. Ετοιμο.

Εναλλακτικά αγορασε ενα τετοιο

http://www.e-shop.gr/ypologistes-wifi-eksoplismos-access-point-list?table=PER&category=WIRELESS&filter-2107=1

(προτεινω τουλαχιστον το wa701

Δημοσ.

Αυτό με το παλιό ρούτερ ισχύει και για και για tip link ? Δηλαδή παίρνει στο lan 1 με Ethernet και μετά δίνει με κεραία wifi ? Και μπορείς να αξιοποιήσεις τις υπόλοιπες lan θύρες για να συνδέσεις αλλά καλώδια Ethernet? . Εμένα μου ήρθε ένα ενημερωτικό email και υπάρχει τρόπος μέσω του καλωδίου της κεραίας της τηλεόρασης να μεταφέρεις Ethernet έχει 56 ευρώ η συσκευή χωρίς φπα θέλω να πάρω να ρωτήσω να δω πως δουλεύει!

Δημοσ.

Αυτό με το παλιό ρούτερ ισχύει και για και για tip link ? Δηλαδή παίρνει στο lan 1 με Ethernet και μετά δίνει με κεραία wifi ? Και μπορείς να αξιοποιήσεις τις υπόλοιπες lan θύρες για να συνδέσεις αλλά καλώδια Ethernet? .

Εξαρτάται απο το μοντέλο και σίγουρη απάντηση γίνεται μονο με δοκιμή. Το 90% των modem/router θα το υποστηρίζουν. Ναι συνδεεις το καλωδιο στη lan1 και εχεις έξοδο απο τις αλλες 3 lan και το wifi. Το εχω κανει με αρκετά. 

Εμένα μου ήρθε ένα ενημερωτικό email και υπάρχει τρόπος μέσω του καλωδίου της κεραίας της τηλεόρασης να μεταφέρεις Ethernet έχει 56 ευρώ η συσκευή χωρίς φπα θέλω να πάρω να ρωτήσω να δω πως δουλεύει!

δεν το ξερω, δεν το εχω δει

Edit: αν μιλας για τεχνολογία cable internet, δεν ειναι κατι νεο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, αρα καταληγουμε στο οτι  βρισκω ενα ρουτερ,κουμπωνω το ethernet στη θυρα 1 και απενεργοποιω εντος του ρουτερ την επιλογη dhcp και παρακαλαω να παιξει,σωστα?

Δημοσ.

ναι αλλα τα λες με λαθος σειρα

βρες router, συνδεσε το σε υπολογιστή με καλωδιο

βαλε καρφωτες ip στον υπολογιστή

μπες στο router αν τα δυο router εχουν ιδιο gateway, αλλαξε το σε αυτό που σκαλίζεις

Φτιάξε το wifi (κωδκους)

κλείσε dhcp

αποσυνδεσε το απο υπολογιστη

"ξεκαρφωσε" την ip απο υπολογιστη

συνδεσε παλιο routeraki με καλωδιο τοιχου

περιμενε λιγο

κανε δοκιμες

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το μοντέλο και σίγουρη απάντηση γίνεται μονο με δοκιμή. Το 90% των modem/router θα το υποστηρίζουν. Ναι συνδεεις το καλωδιο στη lan1 και εχεις έξοδο απο τις αλλες 3 lan και το wifi. Το εχω κανει με αρκετά. 

δεν το ξερω, δεν το εχω δει

Edit: αν μιλας για τεχνολογία cable internet, δεν ειναι κατι νεο.

Το παλιο μου ρουτερ που ειχα πολυ παλια ειναι το tip link td-w8901G , 54M wireless adsl2+ Router , υποστηριζεται; .

Τo cable internet ειναι το δορυφορικο ιντερνετ αυτο θελεις να μου πεις;

οχι δεν λεω αυτο αλλα να μπορεις να μεταφερεις σε οποιο δωματιο θελεις ιντερνετ μεσω του καλωδιου της κεραιας. 

πηρα σημερα και ρωτησα στην amf electronics ειναι προιον Δανιας και θελεις 2 συσκευες μια για να δινει το ιντερνετ μεσω τις κεραιας και μια να το παιρνει. 

μου ειχανε στειλει και ενημερωτικο email στο επισυναπτω 

<< Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  για το σύστημα της Δανέζικης TRIAX το TEOC 110 , για ενσύρματη παροχή Ethernet μέσω της υπάρχουσας τηλεοπτικής καλωδίωσης (ομοαξονικό καλώδιο) ιδανικό για όλων των μεγεθών τις εγκαταστάσεις  λόγω του ιδιαίτερο προσιτού κόστους του.                                                                                                                                                                             

• Σύνδεση  και χρήση συσκευών που απαιτούν σύνδεση στο internet όπως,  Smart TVsSet Top BoxesBlu-Ray Players and On-Line Gaming Consoles μέσω της υπάρχουσας τηλεοπτικής καλωδίωσης με μόνο την προσθήκη μονάδων TEOC 110
  • Χρησιμοποιεί τεχνολογία MoCA® (Multimedia Over Coax Allianceγια την άμεση σύνδεση συσκευών σε Ethernet με υψηλές ταχύτητες μέσω της υπάρχουσας τηλεοπτικής εγκατάστασης . Με την τεχνολογία MoCA® επιτυγχάνουμε απόδοση μεγαλύτερη εκείνης των ασυρμάτων συστημάτων WiFi καθώς και των Powerline.
  • Δεν χρειάζονται νέα καλώδια . Δημιουργεί  ένα σταθερό και αδιάλειπτο  υψηλών ταχυτήτων δίκτυο δεδομένων χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα τηλεοπτική καλωδίωση
  • Ιδανική λύση και για τις περιπτώσεις που η προς σύνδεση συσκευή δεν διαθέτει δέκτη WiFi ή δεν μπορούμε να φέρουμε νέο καλώδιο από τον router
  • Δεν επηρεάζετε από παρεμβολές λόγω της ήδη υπάρχουσας μόνωσης του ομοαξονικού τηλεοπτικού καλωδίου.
  • Ταχύτατη λήψη δεδομένων- downloads αλλά και content sharing ( συμπεριλαμβανομένων HD   video) με άλλους χρήστες του δικτύου (up to 175 Mbps).
  • Plug  and play εγκατάσταση. Χρήση της ίδιας μονάδας TEOC 110 σαν πομπό και σαν δέκτη.
  • Άμεση επέκταση με προσθήκη μονάδων TEOC 110 ως πομποί ή δέκτες για λήψη σε περισσότερα σημεία.
  • Κατάλληλο για χρήση σε δίκτυο αναλογικής ή ψηφιακής ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης DTT ή  CATV.

Τιμή  B2……………………………………………………………………………………………. 67,- ευρώ, πλέον ΦΠΑ και ΧΕΑ

Τιμή προσφοράς ……………….…………………………………... 58,25  ευρώ, πλέον ΦΠΑ και ΧΕΑ

Χρόνος παράδοσης:  Ετοιμοπαράδοτα έως 10 εργάσιμες

Παράδοση : από αποθήκη μας ή σε πρακτορείο μεταφορών εντός λεκανοπεδίου

Ισχύς προσφοράς : έως 10 Μαρτίου 2017 ή μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων.

Παρακαλώ βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία τα εν λόγω προσπέκτους.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρης γκάμα προϊόντων ραδιοτηλεοπτικής λήψης και CCTV.

Παραμένω στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία καθώς και για να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Μετά τιμής

AMF ELECTRONICS

Tel: +30 210 6229298

Fax:+30 210 8130248

e-mail: [email protected]

internet: http://www.amfelectronics.gr

http://amfelectronics-eshop.com

αμα θελεις να σου στειλω και το pdf αλλα ειναι στα Αγγλικα . 

Δημοσ.

Το παλιο μου ρουτερ που ειχα πολυ παλια ειναι το tip link td-w8901G , 54M wireless adsl2+ Router , υποστηριζεται; .

Δεν ξέρω. Δοκιμάζεις και βλέπεις αν παιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...