greekbusters Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σωστός αλλά εδώ π.χ. Όπως και στις υπόλοιπες αλυσίδες λένε σναπ. Δεν ξέρω ποιον να πιστέψω χαχα http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/LG-X-Power-K220-Gkri.htm?gclid=CIz97OaqptICFULhGwodEbYL1Q
vairass Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σωστός αλλά εδώ π.χ. Όπως και στις υπόλοιπες αλυσίδες λένε σναπ. Δεν ξέρω ποιον να πιστέψω χαχα http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/LG-X-Power-K220-Gkri.htm?gclid=CIz97OaqptICFULhGwodEbYL1Q Πολλά τα 180
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή με ενδιαφέρει το lg και εμένα λόγω μπαταρίας, βλέπω πως το μοντέλο που έχουν ει αν το κ220. Σε όλες τις ελληνικές αλυσίδες λένε πως είναι με σναπ 212 και όχι μτκ. Από περαιτέρω γουγλαρισμα δεν βρήκα απάντηση. Άραγε είναι αντίστοιχος του 410?Αυτό με το mtk είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο ,έχουν χάσει τον μπούσουλα εκεί πέρα .Με το σναπ είναι Αμερικάνικο και ειναι αυτό εδώ http://www.lg.com/us/cell-phones/lg-US610-Black-unlocked
chios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Με όλα ανοιχτά μου έβγαζε 2.5 ώρες οθόνη, 150 εφαρμογές μέσα. Από τα χειρότερα τηλέφωνα το ρ8 lite το θεωρώ πεταμένα λεφτά καλύτερα lg power. Εδώ το xiaomi που το έχω 3 χρόνια χτυπάει ακόμα 3-3.5 ώρες οθόνη
stratigos24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κατευχαριστημένος από το Lg k10 4g dual (36000 score στο antutu). Άριστο 4 μήνες τώρα, δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά, καλό touch και με καλή ακρίβεια, ωραία αίσθηση όταν ακουμπας την οθόνη, dual sim, 1.5gb ram (ναι, δεν είναι 2gb όπως θα ήθελα αλλά έχει νομίζω πολύ καλή διαχείριση, πάντα έχω 500-600mb ελεύθερα μνήμης ram και έχω ότι εφαργογές θέλω... fb, insta, flickr, shazam, zedge, viber, skroutz, messenger, aldiko και άλλα..), πολύ καλή αίσθηση στο κράτημα με ωραίο το πίσω καπάκι που είναι σαν αντιολισθητικό και δεν γλιστράει, γρήγορο και ακόλλητο browsing, κάρτα γραφικών mali t-720, καλή οθόνη 5.3'' με ανάλυση 720p, μπαταρία αποσπώμενη 2300mah που μου βγάζει 1,5 μέρα... γενικά μου έχει κάτσει πολύ καλά (και φίλος που έχει iphone 7 plus και κολλημένος με apple, το δούλεψε λίγο από μένα μερικές φορές και λέει, πραγματικά για 130 ευρώ είναι τοπ, σφαίρα πάει μου λέει, καλή επιλογή έκανες κλπ..) Αρνητικά βρίσκω τις μέτριες κάμερες καθώς και το χαμηλό ηχείο. Θα έλεγα να του ρίξεις μια ματιά, αξίζει τον κόπο. Η μάνα μου πήρε από mediamarkt σήμερα το zte blade v7 lite (129.. λίγα κομμάτια διαθέσιμα από ότι μας είπαν στο κατάστημα). Δεν το είδα πολύ, καλό μου φάνηκε όσο της το σέταρα και έβαζα εφαρμογές που θέλει κλπ, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα, η οθόνη πολύ καλή, καλή ποιότητα και χρώματα. Κάμερες νομίζω καλύτερες από το k10. Όμορφη κατασκευή και φαίνεται ποιοτική. Σκορ στο antutu έβγαλε σχεδον 26000. 2gb ram, 5'' 720p, dual sim (nano), δακτυλικό αποτύπωμα κλπ.. (μπαταρία 2500mah μη αποσπώμενη) Eπέλεξε το blade v7 lite και όχι το δικό μου lg 4g dual k10 (που το είχαν 139 στα media), γιατί τις άρεσε πιο καλά οπτικά το blade v7 lite. Και το k10 και το v7 lite = android 6. ΥΓ: Νομίζω το user interface της lg είναι καλύτερο. ΥΓ2: Τo lg k10 dual 4g έχει 8πύρηνο και t720 mali (36000 antutu), το lg k10 όχι dual έχει 4πύρηνο και andreno (25000 antutu). Εdit: Πιο γρήγορο και άμεσο είναι το lg k10. Δούλεψα σήμερα το v7 lite καμιά ωρίτσα. Ανταποκρίνεται πιο αργά από το k10. Γενικά όμως την κάνει τη δουλειά του. Για τις κάμερες του, μέτριες, ίσως η πίσω λίγο καλύτερη από του k10. Λίγο τα κουμπιά όταν τα πατάς καμιά φορά δεν ακούνε με την πρώτη: Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από stratigos24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα