eko13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ειμαι κανα πενταρι χρονια συνδρομητης στην Φορθνετ με σταρτπακ συν Σπορτ 1, ζητησα να μου δωσουν το φουλ πακ στα 42-43 (το εχουν δωσει σε αλλους) μου λεγανε 60, μετα 54 και στο τελος 48. φανταστειτε μου το εδιναν παλιοτερα 39,90 αλλα χωρις τα HD. Τελως παντων ειμαι με το εναμιση ποδι να φυγω, και θελω καπου σε double play μεχρι 20 ευρω. Απεριοριστα σταθερα και ιντερνετ. Οι επιλογες ειναι οι εξης δυο: wind και Cyta Wind ειχα και παλιοτερα πριν την φορθνετ, και δεν μπορω να πω ημουν ευχαριστημενος, φανταστειτε στην Φορθνετ μετραω τωρα καμμια εικοσαρια μερες χωρις αποσυνδεση, wind ειχα το μαξιμουμ 3-4! Δεν τρελενομαι αλλα μπρος στην οικονομια... Cyta δεν την ξερω καθολου και με προβληματιζει το voip που εχει στην τηλεφωνια. Το ειχα με την netone και ηταν τραγικο οταν δεν εχεις ρευμα να μην εχεις και τηλεφωνο... Αλλα εχω παρει και απο εκει ελκυστικη προσφορα και μοιαζουν πιο συνεοησιμοι.... Μεταξυ αυτων των δυο ποια θα διαλεγατε? Ταχυτητα θεωρω δεδομενο οτι με οποιαδηποτε εταιρια θα εχω 5-6, ειμαι μακρυα απο το κεντρο οποτε εκει παιζω... Η πλακα ειναι οτι θεωρω δεδομενο οτι με την αιτηση φορητοτητας θα μου την δωσουν την τιμη, αλλα απαξ και κανω αιτηση δεν γυριζω πισω, το ιδιο συνεβει και με τη wind οταν εκανα αιτηση στην φορθνετ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Aπο Wind μακρια εχει χαλια εξυπηρετηση, Cyta εχει καλυτερη τιμη παρε τηλεφωνο στο 13877 εδιναν προσφορα με 16 ευρω το double play + 300 κινητα.
cpc464 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Είχα wind και παρακαλούσα να λήξει η σύνδεση να την ακυρώσω, λένε ότι είναι ανεξάρτητο δίκτυο με οπτικές ίνες και σέρνονται, oύτε video στο you tube δέν μπορούσα να δώ χωρίς κολλήματα,όσο για cyta έβαλε φίλος μου και περίμενε 3 μήνες να του κάνουν μεταφορά απο τον ΟΤΕ, εάν πιστεύεις οτι αξίζει για να εξοικονομήσεις χρηματα προσπάθησέ το, εγώ πάντως θα το απεύφεγα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παντως εχω αυτο Vodafone Home double play GR + 300 - 22,20€ αν εχεις και κινητο πεφτει αρκετα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πλεον εχω οτε αλλα οταν ειχα wind στο προηγουμενο σπιτι που εμενα κλειδωνα με 24αρα γυρω στα 18 και σε επαρχια ετσι? Στο μονο που με απογοητευσαν ηταν οτι 4 χρονια που ημουν συνδρομητης ενα ρουτερ μια φορα τζαμπα δε μου εδωσαν.
tsioulak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ανάμεσα σε αυτες τις 2 σε προτείνω cyta, η wind εχει χάλια εξυπηρέτηση.
eko13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οντως αυτην την προσφορα εχω παρει. Πολυ καλη τιμη και οπως προειπα ειχα wind και δεν ημουν ευχαριστημενος... Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα