Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, λόγο κάποιας επιδότησης θα πρέπει να πάρω κάποιο κινητό από τα Public με το πολύ 120€.

Έχετε κάτι να προτείνετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα, λόγο κάποιας επιδότησης θα πρέπει να πάρω κάποιο κινητό από τα Public με το πολύ 120€.

Έχετε κάτι να προτείνετε?

Το παιδί θέλει γύρο στα 120€. Εγώ έχω επιδότηση 120€ οπότε δεν μπορώ ευρό παραπάνω να δώσω. 

Δημοσ.

Το παιδί θέλει γύρο στα 120€. Εγώ έχω επιδότηση 120€ οπότε δεν μπορώ ευρό παραπάνω να δώσω.

γιατί δεν μπορείς; δεν γίνεται να δώσεις + 10€ για να πάρεις την συσκευή ;

Δημοσ.

Το καλυτερο σε αυτα τα χρηματα ειναι αυτο http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/4g-smartphone-alcatel-pop-up-4g-dual-sim-16gb-mayro/prod8220385pp/ με +9Ε

με διαφορα καλυτερο απο ολλα τα αλλα.

Ούτε ευρω παραπάνω λέει ο άνθρωπος !!!!

γιατί δεν μπορείς; δεν γίνεται να δώσεις + 10€ για να πάρεις την συσκευή ;

Παραχωρει από ότι κατάλαβα την δική του επιδοτήσει στο άλλο το παιδί γι'αυτό δεν μπορεί να δώσει παραπάνω .
Δημοσ.

Aς παρει τοτε μια υπερκοστολογημενη μπακατατελα :P

Κοίτα ο άνθρωπος ξέρει ότι με αυτά τα λεφτά δεν θα πάρει κάτι αξιόλογο ,τι να κάνουμε τώρα .....αυτά διαθέτη ,με αυτα θα πάρει .
Δημοσ.

Ούτε ευρω παραπάνω λέει ο άνθρωπος !!!!

Παραχωρει από ότι κατάλαβα την δική του επιδοτήσει στο άλλο το παιδί γι'αυτό δεν μπορεί να δώσει παραπάνω .

τότε ας πάρει το Moto e3 η καλύτερη επιλογή

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε κανένα δεκαρικακι παραπάνω ρε συ να πάρεις κάτι που αξίζει έστω

Κρίμα είναι να πάνε στραφι τα 120€ για να μην δώσεις αλλά 10€

αυτό λέω και γω με + 10 ευρώ παίρνει συσκευή με διπλάσια rom και ram

• Like 1
Δημοσ.

τότε ας πάρει το Moto e3 η καλύτερη επιλογή

Επιλογές υπάρχουν ,αλλά εκείνος ξέρει ...

Εσύ δίνεις την επιδότηση σου(120€) και εκείνος ας δώσει κάτι παραπάνω και έτσι θα πάρετε κατι καλύτερο ,νομίζω ετσι είναι καλύτερα .
Δημοσ.

Motorola Moto E3

Δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για τις υπόλοιπες προτάσεις, οι οποίες ούτε καν υπάρχουν στη GSMArena. Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει παίδες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...