KatalanosGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παρατήρησα οτι τις τελευταίες μέρες έχουν πέσει τα fps στο Lol(έπαιζα με σταθερά 100-120 ενώ τώρα παίζω με 60-80) και έχω fps drops όταν υπάρχουν αρκετοί αντίπαλοι στην οθόνη.Επειδή το πρώτο game της ημέρας που παίζω είναι πάντοτε μια χαρά με υψηλά fps και στην συνέχεια απο το δεύτερο game και μετά πέφτει η μέση τιμή των fps μου, υποπτεύομαι οτι έχει να κάνει με την θερμοκρασία.Ακόμη και αν χαμηλώσω τα γραφικά in-game πάλι τα fps είναι χαμηλά και το laptop το δουλεύω σε υψηλές επιδόσεις,επίσης κλείνω όλα τα προγράμματα πριν παίξω και πάλι δεν παρατηρώ κάποια διαφορά. Ερωτήσεις: 1)Κάποιοι φίλοι μου είπαν να κάνω αλλαγή πάστας και οτι αυτό είναι το πρόβλημα,ισχύει? 2)Με ένα καλό ξεσκόνισμα παίζει να φτιάξει? 3)Μία βάση με ανεμιστηράκι θα βοηθούσε? Το λάπτοπ είναι αυτό εδώ btw και το έχω 4 χρόνια http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-toshiba-satellite-c55-a-1f5-156-leyko/prod5760385pp/
mphxths Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μηπως ξεκινας το παιχνιδι με την intel και οχι με την nvidia ?
rayven18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 60-80 στα high? γιατι αν ναί τότε είναι φυσιολογικό για το λαπτοπ που έχεις, ρίξτο και κανα καθάρισμα οπως σου είπανε, google is your friend
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με τις θερμοκρασίες.. Άλλαξε του πάστα στον επεξεργαστή και κάνε και ένα καθάρισμα.. Το ανεμιστηρακι θα βοηθούσε σχετικά αλλά μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο.. προσωπικά θα έβαζα μόνο αν έκανα πολύωρη χρήση στο γραφείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα