localy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα εχω ενα δισκο ssd 240gb και ενα δισκο απλο sata μιχανηκο.μπορω να κανω εγκατασταση 2 παιχνιδια το farcry και το battlefield στο δευτερο δισκο αντι για τον ssd? θα παιζουν οκ.?τι ειναι προτιμοτερο?η μηπως να τα εβαζα στο ssd να κερδισω σε ταχυτητα?
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι για δύο παιχνίδια που θα παίζεις συνέχεια, βάλτα στον ssd για να φορτώνουν και γρήγορα.
localy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστω.αλλα μπορω να κανω εγκατασταση παιχνιδια εκτος του δισκου c:χωρις προβλημα?πχ σε δευτερο partition?
Xristaras12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστω.αλλα μπορω να κανω εγκατασταση παιχνιδια εκτος του δισκου c:χωρις προβλημα?πχ σε δευτερο partition? ναι μπορείς.
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ αυτό που κάνω είναι να πατάω "Αλλαγή" στο prompt για το path του παιχνιδιού και να αλλάζω το C σε D (συνήθως τον D έχω για 2ο partition) και αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα όπως είναι.
localy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 και παιζουν ολα οκ?το λεω αυτο γιατι τα games οπως και τα προγραμματα πετανε και reg αρχεια.επειδη ειναι στο c:/
Xristaras12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 τα αρχεία που χρειάζεται να πάνε στον C και στην registry πάνε κανονικά,η εγκατάσταση γίνεται στον αλλο δισκο κανονικα. Αυτο ελειπε. Το μόνο θέμα σε περίπτωση φορματ του C πιθανότατα θα πρέπει να ξανα-γίνει εγκατάσταση το παιχνιδι στον D παρ ολο που βρίσκεται ΗΔΗ εκει καθως εχουν διαγραφει τα δεδομενα της registry κλπ και τα windows ΔΕΝ γνωρίζουν οτι ειναι εγκατεστημενο κάτι.
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 και παιζουν ολα οκ?το λεω αυτο γιατι τα games οπως και τα προγραμματα πετανε και reg αρχεια.επειδη ειναι στο c:/ Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Έχω παιχνίδια που παίζουν κανονικά μετά από φορμάτ και κάποια που δεν παίζουν, εξαρτάται. Τα περισσότερα όμως "μεγάλα" προγράμματα δεν θα δουλέψουν (office, photoshop, κτλ)
localy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 καταλαβα οκ ευχαριστω πολυ παιδια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα