Προς το περιεχόμενο

Diamond SupraSST 56i Pro DF και windows XP. Τα νεύρα μου...

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να εγκαταστήσω αυτό το modem στα XP αλλά υπάρχουν φοβερά προβλήματα. Έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers ( suprasst-2850-winxp_30512.exe ) και όταν πάω να τους εγκαταστήσω πετάει συνέχεια μπλε οθόνες και δεν γίνεται εγκατάσταση του modem... Στα 98 παίζει τέλεια με το cd που είχε μαζί. Υπάρχει καμιά λύση;

Δημοσ.

φιλε εχω ακριβωσ το ιδιο modem ειδα πως με τους 27.50 δεν ειχε προβλημα ακομα αυτους εχω και ειναι ολα μια χαρα...

Winxp pro sp1..... :D

Δημοσ.

toulaxiston se mia fili mou to mono pou kataferame itan na to kanoume na doulevei sta XP, alla na min stamataei o ixos meta to authentication. Epeidi variomoun na xilono to ixeiaki pira ena motorola pou doulevei mia xara apo to eshop me 7 euro...

crAss

Δημοσ.

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκατάστασή του. Άφησα τα XP να το αναγνωρίσουν και να το εγκαταστήσουν με τo generic driver που έχουν, και κατόπιν έκανα ενημέρωσή του αφού προηγουμένως έκανα unzip του αρχείου.΄Είσαι σίγουρος για το μοντέλο;

Δημοσ.
Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκατάστασή του. Άφησα τα XP να το αναγνωρίσουν και να το εγκαταστήσουν με τo generic driver που έχουν, και κατόπιν έκανα ενημέρωσή του αφού προηγουμένως έκανα unzip του αρχείου.΄Είσαι σίγουρος για το μοντέλο;

Είμαι 100% επειδή τα 98 μόλις έβαλα μέσα το cd του, μου το αναγνώρισαν με το όνομα που γράφω εδώ.

Δημοσ.

File tha pas na katebaseis tous drivers gia to v.92 kai tha doulepsei mia xara.. to idio modelo alla v.92 . eixa to idio problima kai me autous tous drivers doulepse mia xara... an exeis kanena problima pes mou na sou tous steilo meso icq

Δημοσ.
File tha pas na katebaseis tous drivers gia to v.92 kai tha doulepsei mia xara.. to idio modelo alla v.92 . eixa to idio problima kai me autous tous drivers doulepse mia xara... an exeis kanena problima pes mou na sou tous steilo meso icq

πες μου το όνομα του αρχείου που πρέπει να κατεβάσω ή στείλτο μου στο [email protected] . Αν εννοείς το suprasst-2850-betav92_win9x_3051201.exe μην το στείλεις γιατί το έχω και δεν γίνεται τίποτα. Επίσης θέλω κάποιος να μου πει πως θα διαγράψω εντελώς τους drivers από τον κατάλογο με τους drivers γιατί τώρα πάει να το βρει σαν νέα συσκευή και πετάει κατευθείαν μπλε οθόνη χωρίς να του πω εγώ να βρει drivers...

Δημοσ.

Το Modem αυτό το θέλω επειδή λόγω του ότι έχω usb modem και usb ποντίκι δεν έχω ελεύθερες θύρες usb ( 2 έχει το motherboard ) και συχνά χρειάζεται, την ώρα που είμαι στο internet, να συνδέσω τον reader για τις mmc που έχω ή τις υπέρυθρες για το 6600. Επειδή δεν βλέπω να γίνεται τίποτα με αυτό το modem σκέφτομαι να πάω να πάρω αυτό που έχει το Πλαίσιο με 11,80 ευρώ τελική. Μήπως όμως αξίζει να δώσω 20 ευρώ και να πάρω κάρτα pci με 4 θύρες usb; Γιατί ήδη έχω αρκετές συσκευές και θα ήθελα να παίζουν όλες ταυτόχρονα και όχι να χρειάζεται να βγάλω το modem για να συνδέσω κάποια...

Δημοσ.

χαλαρωσε γιατι με μπερδεψεσ το μοντεμ σου ειναι εσωτερικο ε???

αν ναι στελε μαιλ και θα σου στειλω το αρχειο :shock:

θνισταλλ δεωιψε για να πανε ολα απο την αρχη

icq me.....

Δημοσ.

Mena pados pezi apsoga se xp sp1 me ton eksis driver: (ctrl panel info)

ver 3.5.12.0

date 19/6/2001

Pados meta apo terastia vlakia mu (ekusiodes svisimo olon ton downloads mu...) exo xasi to zipaki me tus drivers na sas po pio ine akrivos.

Papajohn

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...