Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι δεν έχει προστασία το trust και κανένα άλλο  απλά κοίτα τι θα κάνεις, οποιο  hub και να πάρεις θα αγοράσεις έναν άλλο μετασχηματιστή, αυτός που έχει μέσα είναι μάπα, και δεύτερον όταν δεν χρησιμοποιείς ς ας πούμε σκληρό δίσκο ή κάποιο κινητό tablet και τέτοια που δεν τραβάνε πολλά Amb  θα το βγάζεις τον μετασχηματιστή από την πρίζα ακόμα και όταν σβήνεις τον υπολογιστή το βράδυ θα βγάζεις το hub από την πρίζα

Δημοσ.

όχι δεν έχει προστασία το trust και κανένα άλλο απλά κοίτα τι θα κάνεις, οποιο hub και να πάρεις θα αγοράσεις έναν άλλο μετασχηματιστή, αυτός που έχει μέσα είναι μάπα, και δεύτερον όταν δεν χρησιμοποιείς ς ας πούμε σκληρό δίσκο ή κάποιο κινητό tablet και τέτοια που δεν τραβάνε πολλά Amb θα το βγάζεις τον μετασχηματιστή από την πρίζα ακόμα και όταν σβήνεις τον υπολογιστή το βράδυ θα βγάζεις το hub από την πρίζα

Ποιον αλλο μετασχηματιστή να πάρει?

Δημοσ.

εγω εχω belkin ενεργό hub δεν θυμαμαι κι εγω πόσα χρονια, με σκληρους δισκους πανω 24/7 και δεν εχω κανενα θεμα. Επειδή εκατσε σε εναν μια στραβή δεν σημαινει οτι ολοι εχουν προβλημα, παρε ενα καλό και θα ξενιασεις

Δημοσ.

εγώ οτι και να πήρα με μετασχηματιστή πάντως με χάλασε, και άντε αυτό χάλασε εντάξει, το κακό είναι ότι έπαιρνε  και κάτι μαζί, τελευταία πήρε  την μητρική καινουρια μητρικη 10 μηνες δουλεμενη και καηκε απο ενα hub

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...