stelios5 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Άνετα παίρνει windows 7. Βάλε το ελάχιστον άλλα 1 GB RAM. Αν σηκώνει η μητρική σου βάλε και άλλη. Απορώ εκεί στο service δεν σου τα εξήγησαν αυτά. Τα Vista είναι ένα πολύ παλιό λειτουργικό και αποτυχημένο. Προφανώς θέλουν να σε βλέπουν ταχτικά στο service.
Gia Chrysa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μου πρότειναν να βάλω άλλο 1GB γιατί λέει είναι λίγο αυτό που έχω, αλλά αρνηθηκα γιατί δεν έχω λεφτά. Και το pc από το τέλος του καλοκαιριού είχε το πρόβλημα αλλά τώρα μπόρεσα να το παω για service... Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!
thepoint Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ναι θέλεις περισσότερη μνήμη για να τρέχει ομαλότερα ο υπολογιστής σου. Δηλαδή το πρώτο που μπορείς και ίσως το μοναδικό με αυτό το λειτουργικό σύστημα (windows vista) είναι αυτό η αύξηση της μνήμης του σωστά σου το είπαν. Από περιέργεια πόσο σου είπαν για το 1gb ram; Κατά τη γνώμη μου άφησε μόνο το Microsoft Security Essentials για προστασία στον υπολογιστή σου και κάνε απεγκατάσταση το άλλο. Μετά υπάρχουν κάποια άλλα βήματα στη μεριά του browser για ελαφρύτερο σερφάρισμα αλλά και στο λειτουργικό σύστημα στο indexing ευρετηρίαση του υπολογιστή σου ιδιαίτερα αν δεν χρησιμοποιείς αυτό το χαρακτηριστικό για να μειώσεις το φορτίο του επεξεργαστή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα