Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Δευτέρα πήγα το pc για service στο e-shop, το πήρα σήμερα και δουλεύει μια χαρά. Αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το windows defender γιατί λέει ότι έχει απενεργοποιηθεί από την πολιτική ομάδας. Τι σημαίνει αυτό; Τι είναι η πολιτική ομάδας;  :(

post-311890-0-94589700-1487781946_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτό το είχα βάλει εγώ από πριν εδώ και πάρα πολύ καιρό και λειτουργούσε και το windows defender, δεν μου έβγαζε αυτό το παράθυρο. Άνοιγε κανονικά. Τώρα τίποτα. Μόνο αυτό το παραθυράκι.

Δημοσ.

δεν πρέπει να έχεις δυο αντιβαιρους στο πισι ενεργοποιημένα ταυτοχρονα  ...τώρα το "πολιτική ομάδας" είναι κακή μετάφραση του "policies and terms" των windows :D

• Like 1
Δημοσ.

Το «Πολιτική ομάδας» είναι (σωστή) μετάφραση του «Group Policy». Ισχύει ότι δεν πρέπει να έχεις 2 antivirus να τρέχουν ταυτόχρονα. Εάν, παρ' όλα αυτά, θες να το ενεργοποιήσεις ξανά, δες τις οδηγίες εδώ: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-security/how-do-i-enable-windows-defender-via-group-policy/17ec4c15-3df1-4cfc-84f8-e39e74056322

• Like 2
Δημοσ.

Σωστά τα λένε οι προηγούμενοι χειρότερη προστασία με 2 antivirus.

Πρώτη φορά διαβάζω για 2 μαζί με windows 10 παλαιότερα είχα βρει πάνω από 3 περιπτώσεις σε windows 7 με το av της microsoft να παραμένει σε λειτουργία ενώ υπήρχε το avast σε λειτουργία. Στο windows 10 έκανε σωστότερη δουλειά η microsoft.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vista  :fear:  

Από την φωτογραφία που ανέβασες βλέπω έχει update για φόρτωμα (πρώτο εικονίδιο από αριστερά, κάτω στην μπάρα δεξιά) κατέβασε τα.

Κατά την γνώμη μου βάλε κάποια στιγμή τα windows 7 σίγουρα θα κάνεις την δουλειά σου πιο εύκολα.

Επεξ/σία από stelios5
Δημοσ.

Αυτό το εικονίδιο λέει ότι τα Windows δεν είναι δυνατό να κάνουν έλεγχο για ενημερώσεις, και όταν πατάω να κάνουν, φορτώνει αλλά δεν ξεκινάει και δεν σταματάει να φορτώνει ακόμα κι αν πατήσω διακοπή. Δεν ξέρω γιατί...Πάντως δεν νομίζω να αντέχει τα Windows 7 το pc. Ήδη κολλάει αρκετά.

Δημοσ.

Αυτό το εικονίδιο λέει ότι τα Windows δεν είναι δυνατό να κάνουν έλεγχο για ενημερώσεις, και όταν πατάω να κάνουν, φορτώνει αλλά δεν ξεκινάει και δεν σταματάει να φορτώνει ακόμα κι αν πατήσω διακοπή. Δεν ξέρω γιατί...Πάντως δεν νομίζω να αντέχει τα Windows 7 το pc. Ήδη κολλάει αρκετά.

Τι κάναν εκεί που το πήγες για service;;;;;

Αν ξέρεις την σύνθεση του υπολογιστή σου, γράψε.... λογικά αφού μπορεί με Vista θα μπορέσει και με windows 7.

Έστω να του βάλεις κάποια μνήμη (RAM) Με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Αυτό υπήρχε πριν το service. Πρόσφατα μου το έβγαλε αυτό. Όλο τέτοια κάνει, μια δε δουλεύει το ένα, μια το άλλο. ό,τι να ναι...
Έχει 1 GB RAM και ο επεξεργαστής AMD Athlon64 X2 Dual Core Processor 5200+2.61 GHz, 32 bit

Δημοσ.

Στα vista είναι προβληματική η διαχείριση της μνήμης (η βίντεο μνήμη είναι γραμμένη δύο φορές μία στη βίντεο μνήμη που δεσμεύει και μια στη κανονική περιοχή της μνήμης γιαυτό αν μπορούσες πήγαινε στα windows 7 με όση ποσότητα χωράει η μητρική σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...