bilya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Θα ήταν καλό να έχουμε μια λίστα με Extensions/Apps του chrome. Προσωπικά έχω: AutoJoin for SteamGifts Betternet Unlimited Free VPN Proxy Checker Plus for Gmail™ Checker Plus for Google Calendar™ Google Docs Offline Google Hangouts Google Keep Chrome Extension Honey OneNote Web Clipper Privacy Badger Save to Google Drive uBlock Origin Videostream for Google Chromecast Θα ήθελα γνώμες για τα: Inbox by Gmail LastPass: Free Password Manager Pushbullet Τι extensions/apps χρησιμοποιείται ??
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ublock origin, τιποτε αλλο! Και το autoscroll επειδη οι chromium based browsers στο λινουξ δεν νιωθουν απο μεσαιο κλικ. https://chrome.google.com/webstore/detail/autoscroll/occjjkgifpmdgodlplnacmkejpdionan
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το LastPass: Free Password Manager το εχω εγω (εχω την premium) αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απο την αποψη οτι υπαρχει για συγκεκριμενο σκοπο. Δουλευει αψογα οσους μηνες το εχω
thomasG4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 uBlock Origin: Το καλύτερο adblock για εμένα uBlock Origin Extra: Βοηθάει το ublock να αποφεύγει τα μηνύματα που βγάζουν μερικές ιστοσελίδες όταν εντοπίζουν adblock Reddit Enhancement Suite: Κάνει τη περιήγηση στο reddit πιο ανθρώπινη Imagus: Εμφανίζει απευθείας φωτογραφίες και βίντεο απο διάφορους hosts με το που κάνεις hover το link. Ιδιαίτερα χρήσιμο στο Reddit. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα