Pleasure Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Έχω ένα Athlon XP2200+ me 512 MB DDR 400 κάρτα ΑΤΙ 9600. Όταν ξεκικώ το PC μου και αφού φτάσει στο γραφικό περιβάλλον των XP τότε ή κάνει Restart από μόνο του ή απλά κολλάει. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν το PC είναι κρύο. Αντίθετα όταν είναι ζεστό τότε όλα είναι ΟΚ. Για την ακρίβεια μπαίνω αρχικά στο ΒΙΟS και μόλις η θερμοκρασία της CPU φτάσει τους 40 τότε το αφήνω και συνεχίζει χωρίς κανενα πρόβλημα. Τελικά ανακάλυψα ότι έχει πρόβλημα κάποια θερμική κόληση σε ολοκληρωμένο της κάρτας γραφικών. Το PC μου πλέον θυμίζει παλαιά μηχανή Diesel που για να λειτουργήσει χρειάζεται ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ. Καμια ιδέα να βελτιώσω την κατάσταση? Αδύνατο να εντοπίσω το προβληματικό ολοκληρωμένο στην κάρτα και είναι εκτός εγγύησης ...
agiorgitis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Ths soy doso treis liseis: 1) Tou vazeis fotia kai to kais... 2) Aposindeeis tous anemistires ton CPU kai GPU oste na zestenontai poio grigora kai meta tous epanasindeeis 3) Agorazeis nea karta grafikon, kai apo Diesel to girnas se Venzini...
ALEXANDER! Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Pleasure exeis dokimasei allh karta grafikwn ? dikimase kai pes mas pali.. alla den pisteyw oti einai 8ema kartas vga.. to provlhma 8umizei palio provlhma twn xp arxikwn ekdwsewn
panokali Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μήπως να δοκίμαζες άλλο slot μνήμης ή και την ίδια τη μνήμη???
Ian_Dragonheart Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Panokali αυτά με το κρύο και ζεστό μου θυμίζουν κάτι παρόμοια προβλήματα με τον pentium που έχεις...χε χε...Τέλος πάντων pleasure δοκίμασε με κάποια άλλη κάρτα γραφικών.Τί πρόβλημα έχει ακριβώς η θερμική κόλληση?Δοκίμασε με διαφορετικά memory modules ή επίσης να άλλαζες θέση στα υπάρχοντα modules.
MyLord Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Pantos ta peri thermokrasias den nomizo pos exoun na kanoun me kolisis. Kanenas piknotis mporei na exei diaroi o opios na dimiourgei to provlima giati os gnoston oi piknotes einai apo ta pio evesthita eksartimata stis thermokrasies. By the way, eisai sigouros oti einai karta grafikon? Trofodotiko dokimases?
Pleasure Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Έχω δοκιμάσει και άλλες κάρτες όπως μια Nvidia που έχω και μια παλιά ATI RAGE χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο αυτή η καρτούλα μου προξενεί αυτό το πρόβλημα. Τα Windows έχουν το SERVICE PACK 1 ενώ η έκδοση των drivers για την κάρτα γραφικών δεν φαίνεται να έχει σημασία γιατί όποια κι αν βάλω (ακόμα και αυτή που έρχεται στο CD της κάρτας) πάλι το ίδιο γίνεται. Μήπως να βάλω το PC μου δίπλα από το καλοριφέρ
Pleasure Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Τροδοτικό έχω ένα 400 αρι. Στην αρχή πήγε εκεί κι εμένα το μυαλό μου γιατί έχω RAID 0 με 3 δίσκους καθώς επίσης κι ένα DVD κι ένα CDRW. Δεν υπάρχει υπόταση όμως γιατί έχω σχετικά καλό τροφοδοτικό. Άλλωστε αυτό το έκανε πριν βάλω Raid 0.
panokali Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Αφού είσαι σίγουρος για την πηγή του προβλήματος, γιατί δεν το αντιμετωπίζεις απλά; Άλλαξε κάρτα. Panokali αυτά με το κρύο και ζεστό μου θυμίζουν κάτι παρόμοια προβλήματα με τον pentium που έχεις...χε χε... ΔρακόΚαρδε: Ναι, μόνο που εμένα το πρόβλημα είναι ακόμα ανεξιχνίαστο... Λές να φταίει η κάρτα γραφικών και στη δική μου περίπτωση??? Αν τον πιάσω αυτόν τον άτιμο που μου την πούλησε για κελεπούρι..... :wink:
Pleasure Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Ελπίζω απλά μήπως υπάρχει κάποιος άλλος που να είχε και πτόβλημα και να το διόρθωσε με κάποιο τρόπο. Δεν είναι και φθηνή η 9600 για να την πετάξω έτσι εύκολα. Ημουν πολύ ικανοποιημένος μέχρι άρχισε αυτά τα προβλήματα.
Theodore Tsi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 distixws pleasure mallon thes karta.ap tin alli auto gia to kalorifer isws na boithisei. .alloi trexoun k pane ta mixanimata tous sto pio kontino parathiro k esi trexeis na to baleis sto kalorifer! 8) pantws i anoixi einai konta opote k o kairos tha arxisei na zestainei!
Ledis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Dokimase na breis kapio Bios update gia tin karta grafikon
Pleasure Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δεν υπάρχει Bios Update για την κάρτα μου. Πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να την πετάξω μια και είναι τελείως σπαστικό να περιμένεις
insomniaK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Σκέψου θετικά! Το καλοκαίρι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.