arxyat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα... Σήμερα αγόρασα ένα φαινομενικά για τις εμπειρίες μου ωραίο κινητό από cosmote στα 109€ που με ενθουσίασε με μια γρήγορη ματιά... Ωστόσο είχα την εντύπωση ότι στην θέση της κάρτας sd μπορούσα να εισάγω δεύτερη SIM... Γνωρίζει κανείς αν ισχύει??? Το κινητό κυκλοφορεί και από τον Γερμανό οπότε πρόκειται για ίδιο μοντέλο... PS δεν μπορώ να βρω πουθενά θήκη.. Αν έχει αγοράσει κάποιος φίλος ας μου πει.
panos- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 είναι υβριδικό dual sim Ναι απλά δεν ρώτησε αυτό από ότι κατάλαβα ρώτησε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει την δεύτερη για Sim επειδή σε μερικές ROM πχ σε huawei δεν λειτουργεί εφόσον είναι Single sim.
arxyat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όχι φίλοι μου... Ρώτησα που στον κόρακα μπαίνει η δεύτερη SIM??? Τα έχω διαβάσει όλα αυτά.. Έχει μια υποδοχή για SIM nano και μια για micro sd... Αλλά το βιβλιαράκι γράφει είναι single SIM... Ποτσ γκενεν αυτό??? Ναι απλά δεν ρώτησε αυτό από ότι κατάλαβα ρώτησε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει την δεύτερη για Sim επειδή σε μερικές ROM πχ σε huawei δεν λειτουργεί εφόσον είναι Single sim.Μπορεί και να ρώτησα αυτό ????????????????????????
panos- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ναι δοκίμασε, αν λειτουργεί τότε καλώς αν όχι τότε είναι κλειδωμένο για αυτόν τον σκοπό.
arxyat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Θα βγάλω φώτο... Η μία υποδοχή ξεκάθαρα δέχεται σιμ..η άλλη μου δίνει την εντύπωση πως ίσως και να δέχεται αλλά καθέτως και όχι οριζόντια που μπαίνει η sd...
arxyat Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 το δοκιμαζω ή κανω καμια ζημια? γιατι ντεμεκ λεει παιρνει μια sim ειναι για το blade x9 που ειναι το ιδιο κινητο αυτο εχει το κινητο μου
siracos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Συνήθως οι συσκευές που πωλούνται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (Cosmote-Vodafone- wind ) είναι single SIM για ευνόητους λόγους . Χλωμό το βλέπω να είναι dual sim.
panos- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως το συρτάρι παίρνει μια MicroSIM και μία SD ή μία NanoSim. Απλά για να δεις αν ειναι dual δες αν σου βγάζει δυο δίκτυα στο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα