Sheogorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Φιλαράκι, επειδή εγώ βγάζω αλλιώς το ψωμί μου και όχι σχεδιάζοντας μικροεπεξεργαστές, μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει "refresh" όταν μιλάμε για την σχεδίαση κυκλωμάτων και γιατί είναι απίθανο να υπάρξει κάποια σχεδιαστική αστοχία κατά αυτή τη διαδικασία; Tο ίδιο die (κατα 99%) απλά με ποιο ώριμη παραγωγή και μικρές βελτιστοποιήσεις. Δεν αλλάξαν κάτι μεγάλο για να ρισκάρουν σφάλματα. 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Φιλαράκι, επειδή εγώ βγάζω αλλιώς το ψωμί μου και όχι σχεδιάζοντας μικροεπεξεργαστές, μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει "refresh" όταν μιλάμε για την σχεδίαση κυκλωμάτων και γιατί είναι απίθανο να υπάρξει κάποια σχεδιαστική αστοχία κατά αυτή τη διαδικασία; Είμαι ίσιος επεξεργαστής απλά επειδή μέσα σε ένα χρόνο βελτίωσαν την παραγωγή κατάφεραν και δώσανε μεγαλύτερα ρολόγια Παλιότερα η Intel έκανε το ίδιο με τα stepping Πχ ο i7 920 αρχικά κυκλοφόρησε στο C0 steeping που σε oc ήταν λίγο πατάτα Μετά βγήκε τι D0 stepping που ήταν ίδιος επεξεργαστής αλλά είχε καλύτερη συμπεριφορά σε oc Οι kaby στην ουσία είναι ένας skylake με μεγαλύτερα ρολόγια Παρόμοιο πράγμα κάνουν και στις κάρτες γραφικών πρόσφατο παράδειγμα 290/290Χ Ανεβασαν λίγο ρολόγια βάλανε παραπάνω μνήμη και εγένετο 390/390Χ 1
NT1G Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ προτείνω 2500k. Είναι τόσα χρόνια στην αγορά, είναι πολύ δοκιμασμένος, κανένα πρόβλημα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα