Oufis3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μάγκες προσπαθώ να φτιάξω μια παράγραφο στην οποία όταν κάνεις κλικ θα αλλάζει κάθε φορά κείμενο. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι 2 αλλαγές όλα γίνονται φυσιολογικά όταν πάω να βάλω και την τρίτη όμως εκεί για κάποιο λόγο δεν μου κάνει απολύτως τίποτα οποίος ξέρει κάτι ας πει
Tiphonas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μας λες κατι..........με τι προσπαθεις να το κανεις? χρησιμοποιεις jquery? δείξε μας κώδικα για να σου πουμε.
Sheogorath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μάγκες προσπαθώ να φτιάξω μια παράγραφο στην οποία όταν κάνεις κλικ θα αλλάζει κάθε φορά κείμενο. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι 2 αλλαγές όλα γίνονται φυσιολογικά όταν πάω να βάλω και την τρίτη όμως εκεί για κάποιο λόγο δεν μου κάνει απολύτως τίποτα οποίος ξέρει κάτι ας πει Φτιάξε και τον τίτλο.
Oufis3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Προσπαθώ να το κάνω με html css kai js δεν θέλω να μπλεχτω με jQuery. Αν μπορείτε εσείς να μου πείτε γιατί ο δικός μου δεν δουλεύει.
dominotrix Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο που ζητας οντως μεχρι δυο φορες γινεται με CSS. Θα παιδευτεις πολυ για παραπανω. Αν θελεις να γινει για οσες φορες θελεις, τοτε πρεπει να χρησιμοποιησεις JS. Το οτι δε θελεις να μπλεχτεις δεν ειναι δικαιολογια απτη στιγμη που θεωρειται ο "σωστος" τροπος.
rafinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα υπάρχει δυο φορές. http://www.insomnia.gr/topic/637593-javascriptαλλαγή-περιεχομένου-σε-παραγραφο/#entry55491481
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα