l337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Για τα υπόλοιπα τι ακριβώς να πω; Γι' αυτό που ξέρω με σιγουριά απαντάω.Για τα υπόλοιπα ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει ώστε να μάθουμε κι εμείς (αλήθεια το λέω).
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πολλές εταιρείες έχουν εκπτώσεις για τους εργαζόμενους, δεν μου φαίνεται παράλογο. Και στο σούπερ μάρκετ οι υπάλληλοι λιγότερα θα δώσουν για τα ψώνια τους από όσα εμείς.
maik42 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Για τα υπόλοιπα τι ακριβώς να πω; Γι' αυτό που ξέρω με σιγουριά απαντάω. Για τα υπόλοιπα ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει ώστε να μάθουμε κι εμείς (αλήθεια το λέω). χρειαζεσαι και διαφωτιση; μα ειναι οφθαλμοφανες. 1
3DJIN Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ψευτο-κοινωνικη πολιτικη με τα λεφτα των αλλων... καποια στιγμη θα γινουμε κανονικο κρατος ...μπορει να μην ζουμε να το δουμε ,αλλα... 2
l337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 χρειαζεσαι και διαφωτιση; μα ειναι οφθαλμοφανες. Σε μένα δεν είναι ακόμη 100% οφθαλμοφανές γιατί οι υκω χρεώνονται διαφορετικά ανάλογα τις διάφορες κατηγορίες πελατών. Οπότε μέχρι να δω τι ισχύει (και είμαι από smartphone τώρα οπότε τρέχα-γύρευε), δεν υπάρχει οφθαλμοφανές. Για σένα λες ειναι οφθαλμοφανές άρα πρώτα απ' όλα γνωρίζεις απ' έξω το φεκ Ν.2773/1999 και την μεταβατική διάταξη του Ν.4001/2011 που αναφέρεται στις υκω. Οπότε θέλεις να μας διαφωτίσεις ή να περιμένω να το κάνω μόνος μου από το σπίτι;
dimigar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα πήγε μια γνωστή μου στη ΔΕΗ Πατησίων για να επανασυνδέσει το ρεύμα. Ώρα 9 και πήρε νούμερο 180. Πότε τελείωσε τη δουλειά της; Στις 3 το μεσημέρι. Γιατί τόσοι ρώτησε; Όλοι ήθελαν κοινωνικά τιμολόγια, διακανονισμούς και τα τοιαύτα.. Ποιος θα πληρώσει τη χασούρα της ΔΕΗ; Εσείς και εγώ με το ΥΚΩ... Ο 3DJIN πιο πάνω έχει δίκιο. Ψευτο-κοινωνική πολιτική με τα λεφτά των άλλων...
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και αυτοί που έχουν κοινωνικό πληρώνουν ΥΚΩ.
Joshua21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Την έκπτωση την έχει οποιοσδήποτε πληρώνει πριν την λήξη του λογαριασμού. Αυτή την έκπτωση πχ. την έχω και εγώ που πληρώνω πριν λήξει καθώς και οποιοσδήποτε άλλος. Αν εσύ δεν την έχεις, πιθανόν είναι επειδή αφήνεις ανεξόφλητη οφειλή μετά την λήξη. Αυτή η έκπτωση που περιγράφεις είναι άλλο πράγμα, μπαίνει μόνο στον έναντι, όχι στον εκκαθαριστικό όπως αυτός που μας έδειξε.
dimigar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και αυτοί που έχουν κοινωνικό πληρώνουν ΥΚΩ. Εδώ η απάντηση από ηλικιωμένο με κοινωνικό τιμολόγιο: Που είναι το ΥΚΩ;
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ η απάντηση από μένα όταν είχα κοινωνικό:
K_Papagia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 δουλεύω στο τηλεφωνικο κέντρο της ΔΕΗ και θα σας πω το εξης. οι χρεωσεις αυτές είναι ίδιες σε όλους τους παρόχους και τις επιβαλλει η πολιτια και η ευρωπαικη ενωση . το μόνο που αλλαζη ανα παροχο είναι η χρεωση προμηθειας του ημερισου ρευματος. τα αλλα ειναι ιδια δυστηχως. το κοινωνικο τιμολογιο πληρωνει ΥΚΩ ενας ξεπερασει τα ορια καταναλωσης ειναι η μια περιπτωση και η αλλη ειναι να ειναι μεσα στ ορια αλλα να εχει νυχτερινο οποτε πληρωνει ΥΚΩ για τις νυχτερινες kwh. οτι αλλο θελετε ρωτηστε με. Αυτή η έκπτωση που περιγράφεις είναι άλλο πράγμα, μπαίνει μόνο στον έναντι, όχι στον εκκαθαριστικό όπως αυτός που μας έδειξε. η εκπτωησ υπολογιζεται απο της χρεωσεις προμηθειας του εκαθαριστικου καΙ φαινεται αναδρομικα στον εναντι
Joshua21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 η εκπτωησ υπολογιζεται απο της χρεωσεις προμηθειας του εκαθαριστικου καΙ φαινεται αναδρομικα στον εναντι Είπα εγώ κάτι διαφορετικό κάπου?
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ωραία, τότε ας δώσουν τα νησιά φόρους για τον καθαρό αέρα που αναπνέουν και για τους χαλαρότερους ρυθμούς ζωής και με λιγότερο άγχος που έχουν, σε εκείνους που μένουν στις μεγαλουπόλεις. κτλ κτλ κτλ Με την ιδια λογικη, ας βγει τελειως ο ΕΤΜΕΑΡ στις περιοχες Φλωρινας και Πτολεμαιδας που τοσο καιρο αναπνεουμε τα καυσαερια απο τα εργοστασια 1
K_Papagia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Με την ιδια λογικη, ας βγει τελειως ο ΕΤΜΕΑΡ στις περιοχες Φλωρινας και Πτολεμαιδας που τοσο καιρο αναπνεουμε τα καυσαερια απο τα εργοστασια η τρολια ειναι πως αυτο το νομο τον εχει επιβαλλει η ευρωπαικη ενωση για τν προστασια μας
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δλδ αν παω να πληρωσω λογαριασμο τωρα (που ληγει 2/3 ο συγκεκριμενος) θα εχω 15% εκτπωση στο επομενο εναντι ή εκκαθαριστικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις