Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασχετο  και σχετικο μεχρι περσι που εμενα κεφαλλονια υπηρχε ενα εγκατελημενο εργοστασιο δεη που δουλευε παλια και παρηγαγε ρευμα  νομιζω μεχρι το 80

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπερωριες κράξιματος βαράς ε;

Θα τις πληρωθείς και αυτές αδρα μην ανχωνεσαι.

Έχεις σοβαρό πρόβλημα φίλος πραγματικά μην ασχολείσαι καλύτερα.

Περαστικά.

Η αλήθεια πονάει το ξέρω αλλά γνώμη δεν μας αλλαζεις,πληρώνουμε αδρά την ΔΕΗ και τα λοιπά νταβατζιλικια ώστε να κάνετε όλοι εσείς ζωαρα οπότε έχε σεβασμο έστω,

καλή βόλτα με το cayenne το Σαββατοκύριακο στην υγεία των κοροιδων ;)

Καλό βράδυ και καλή συνέχεια στην "δουλεια" σου.

(Άλλος ένας που μάθαμε τι ρόλο παίζει εδώ μέσα.ελα να βγαίνετε σιγά σιγά στην φορά,μόνοι σας καρφωνεστε δεν είναι δύσκολο.)

Μπορώ να ανεχτώ πολλά αλλά σίγουρα όχι την όποια συκοφαντία και τον οχετό.

Να το έχεις κατα νου αυτό.

Δημοσ.

Επειδή παραπάνω έγινε συζήτηση για τους μισθούς της ΔΕΗ.

Τα στοιχεία λοιπόν για το κόστος μισθοδοσίας της ΔΕΗ σύμφωνα με τον ισολογισμό της εταιρίας.

¨Ειδικότερα, η μισθοδοσία του τακτικού προσωπικού μειώθηκε κατά € 23,6 εκατ. σε € 922,6 εκατ. το 2015 έναντι € 946,2 εκατ. το 2014, ως αποτέλεσμα της μείωσης του αριθμού του μισθοδοτούμενου τακτικού προσωπικού κατά 216 εργαζόμενους, σε 18.356 την 31.12.2015 από 18.572 την 31.12.2014¨

Οποίος θέλει κάνει τη διαίρεση και βλέπει ποσό μας κοστίζει κατά μέσο όρο ένας υπάλληλος της ΔΕΗ

Τραγικά τα ποσά...το κακό είναι ότι οι συνδικαλιστές κρατούν την εκάστοτε κυβέρνηση από τα @@, με τις απειλές για black outs.

Επίταξη και μείωση μισθών κατά μέσο όρο κατά 60% κι λίγα λέω.

Άκου ~4200€/μήνα ο μέσος όρος

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ τα νούμερα που έδωσε ο moure, αλλά η απορία μου παραμένει για το πως γκένεν αυτό?

Aha...

Η τιμή μετοχής της ΔΕΗ είναι και με τις θυγατρικές μέσα? Αν ναι, πως είναι δυνατόν να έχει κεφαλαιοποίηση 628 εκατ. κι η μισθοδοσία να την ξεπερνάει τόσο?

Δημοσ.

και γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να πληρωνω τους νησιωτες αναλογικα με το ποσα kw εχω καταναλωσει εγω προσωπικα; αντε να "βοηθηθουν" οι αναξιοπαθουντες,

οι νησιωτες απο που και ως που; για να χρεωνουν 5,00€ το μικρο μπουκαλακι νερου; και 100,00€ την διανυκτερευση σε μια τρωγλη; ή 50,00€ στην ταρατσα του σπιτιου τους;

οξω φουστη απο την παραγκα.

edit. αυτοι με πληρωνουν τον χειμωνα για τα καυσιμα που καταναλωνω για την θερμανση;

Δημοσ.

Υπενθυμίζεται ότι, στις παρεχόμενες Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) εντάσσονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

• Παροχή ρεύματος για τους κατοίκους των απομονωμένων νησιών, σε ίδιες τιμές με αυτές των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ρεύματος στα νησιά είναι κατά πολύ υψηλότερο.

• Παροχή ρεύματος σε πολύ χαμηλές τιμές στις πολύτεκνες οικογένειες.

• Παροχή ρεύματος σε χαμηλές τιμές για ευάλωτες κατηγορίες καταναλωτών, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργοι κλπ, που εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Δημοσ.

Aha...

Η τιμή μετοχής της ΔΕΗ είναι και με τις θυγατρικές μέσα? Αν ναι, πως είναι δυνατόν να έχει κεφαλαιοποίηση 628 εκατ. κι η μισθοδοσία να την ξεπερνάει τόσο?

Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις, αλλα τωρα κοιταξα τον ισολογισμο του 2015 και ειχε 5 δις κυκλο εργασιων. Και παλι οι μισθοι στο 20% του τζιρου ειναι μεγαλο ποσοστο, αλλα αυτο μπορει να το εκλαβει ο καθενας με διαφορετικο τροπο.

Μετα εχει 17 δις παθητικο, απο τα οποια τα 11 ειναι υποχρεωσεις και τα 6 ιδια κεφαλαια.

Απο τα 6 δις ιδια κεφαλαια, τα 5 δις ειναι "λοιπα στοιχεια ιδιων κεφαλαιων", το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι. Αποθεματικα ισως;

Ετσι μενει 1 δις Μετοχικο Κεφαλαιο. Φανταζομαι το ποσο 628 δις κεφαλαιοποιηση αναφερονται σε αυτο το ποσο και λογω των δυσοιωνων προβλεψεων ειναι κατωτερο απο το λογιστικο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ουσιαστικά η απορία είναι γιατί έχει κατρακυλίσει στα τάρταρα η μετοχή της...

Δημοσ.

Να σου πω για 2 από αυτά που ξέρω.

ΥΚΩ είναι το έξτρα κόστος που πληρώνεις για να έχουν σε απομακρυσμένα νησιά το ίδιο τιμολόγιο με όλους εμάς τους υπόλοιπους επειδή στα νησιά το κόστος παραγωγής ρεύματος είναι πολύ πιο ψηλό.

ΕΤΜΕΑΡ σύμφωνα με την αγαπητή ΔΕΗ: Αποτελεί τη συνεισφορά όλων μας στη μείωση εκπομπών αερίων ρύπων 

ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕ νομίζω είναι το κόστος για την συντήρηση του δικτύου αλλά δεν είμαι σίγουρος. 

Συνοψίζοντας είναι μερικές ηλίθιες δικαιολογίες για σου τον πιάνει η ΔΕΗ.

Δύο πρόσφατοι λογαριασμοί.

Ο πρώτος ανήκει σε μια φίλη, junior συνταξιούχας ΔΕΗ. Δείτε πόσο πληρώνει τις KWh. Επίσης ΔΕΝ πληρώνει ΥΚΩ κλπ, μόνο ΕΤΜΕΑΡ..

Ο δεύτερος ανήκει σε μένα. ΠΛΗΡΩΝΩ τη junior συνταξιούχα μέσω του ΥΚΩ που είναι 100 ευρώ. Έλεος...

post-158503-0-60976600-1487868151_thumb.pngpost-158503-0-26507200-1487868159_thumb.png

Προσέξτε και την έκπτωση που έχει στο ρεύμα, 15% επιπλέον..

Δημοσ.

Προσέξτε και την έκπτωση που έχει στο ρεύμα, 15% επιπλέον..

Την έκπτωση την έχει οποιοσδήποτε πληρώνει πριν την λήξη του λογαριασμού. Αυτή την έκπτωση πχ. την έχω και εγώ που πληρώνω πριν λήξει καθώς και οποιοσδήποτε άλλος. Αν εσύ δεν την έχεις, πιθανόν είναι επειδή αφήνεις ανεξόφλητη οφειλή μετά την λήξη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...