Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το 2005, θυμήθηκες ????

Ναι, γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Ούτε ΔΕΗτζης είμαι πάντως ούτε ψήφισα κάποιο από τα δύο κόμματα που αναφέρεις 

Αν ήμουν πάντως υπάλληλος της ΔΕΗ, κομματόσκυλο δε θα γινομουν με ένα σάντουιτς, σε αντίθεση με μερικούς άλλους, που όπως φαίνεται στην σκέψη ενός πενηντάρικου το μήνα θα βαραγαν παλαμάκια 

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, GREGORYMO said:

Εσύ μιλάς για ΜΟΝΟ αυτο.

Προφανώς, διότι σχολιάζω την συγκεκριμένη είδηση. Δεν κάθομαι να σχολιάζω άσχετα με το ρεύμα που μπερδεύουν την συζήτηση.

1 minute ago, GREGORYMO said:

Αυτό το μειωμένο τιμολόγιο, αφορούσε την ΚΥΡΙΑ κατοικία του υπαλλήλου η δινόταν και σε ΑΛΛΟΥΣ συγγενείς του ?

Αποκλειστικά 1 ρολόι.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι, γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Ούτε ΔΕΗτζης είμαι πάντως ούτε ψήφισα κάποιο από τα δύο κόμματα που αναφέρεις 

Αν ήμουν πάντως υπάλληλος της ΔΕΗ, κομματόσκυλο δε θα γινομουν με ένα σάντουιτς, σε αντίθεση με μερικούς άλλους, που όπως φαίνεται στην σκέψη ενός πενηντάρικου το μήνα θα βαραγαν παλαμάκια 

Για ποιο λόγο, υποστηρίζεις τα διαχρονικά προνόμια των υπαλλήλων της ΔΕΗ ? Τυχαία ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Για ποιο λόγο, υποστηρίζεις τα διαχρονικά προνόμια των υπαλλήλων της ΔΕΗ ? Τυχαία 

Στα τέτοια μου αδερφέ, πραγματικά 

Μένος όμως δε μπορώ να βγάλω εναντίον οποιουδήποτε εργαζόμενου, αν δε το καταλαβαίνετε μερικοί δε σας φταίω εγώ 

Εσύ δηλαδή αν δούλευες στην ΔΕΗ τι θα έκανες, θα γύρναγες πίσω κάθε μήνα τον μισθό ή θα πλήρωνες τα δίπλα στο ρεύμα κάθε μήνα για να το παίξεις σωστός;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Κι οι συνταξιούχοι όχι μόνο οι εργαζόμενοι.

Για την ακρίβεια το ΓΠ τιμολόγιο (Γενικού Προσωπικού) έχει super μειωμένες κλίμακες στις KWH (aka ΔΕΗ), ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ-ΥΚΩ-Λοιπές Χρεώσεις δεν πληρώνουν καθόλου, ΕΤΜΕΑΡ μειωμένο κι αυτό.

Ξέρεις τι μου την δίνει στα νεύρα; Βγαίνει ο ένας και λέει ότι η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να δίνει στους εναλλακτικούς ρεύμα φθηνότερα από όσο της στοιχίζει.

Αλήθεια έχει γίνει κάποιος εξορθολογισμός του κόστους παραγωγής; το ότι στοιχίζει Α ποσό, προκύπτει γιατί τόσο θα στοίχιζε αν την παραγωγή την έκανε και ένας εναλλακτικός πάροχος ή απλά για την ΔΕΗ το Α προκύπτει επειδή έχει τεράστια λειτουργικά κόστη λόγω μισθοδοσίας, αρχαίων τεχνικών κλπ. Το ξέρει κανείς; ΟΧΙ. Απλά πετάμε ένα νούμερο.

Βγαίνει ο άλλος και βάζει ένα κατεβατό από χρήματα που δεν έχουν αποδοθεί στην ΔΕΗ ή τα έχουν φάει λόγω πολιτικών παρεμβάσεων. Ισχύουν; Που να ξέρω; Πάντως δικαστικές έρευνες δεν έχω ακούσει να γίνονται. 

Όσοι τα γράφουν κάποια σχέση έχουν με το μαγαζί. Δηλαδή είναι από αυτούς με το μειωμένο τιμολόγιο και έχουν την ΔΕΗ να τους επιδοτεί τα Δημοτικά Τέλη!!! Έλεος ρε συ. 

Ακόμα και όλα τα όσα λένε οι τύποι να ισχύουν, μπορεί κάποιος να υπολογίσει πόσα χρήματα έχει χάσει η ΔΕΗ από τα προνόμιά τους; Και εγώ ο ΜΑΛΑΚΑΣ που ούτε προνομιακό τιμολόγιο δεν είχα, ούτε και συμμετείχα στις λαμογιές που λένε ότι έγιναν, τελικά θα πληρώσω για όλους!!!! Και για τους τύπους που είχαν έκπτωση στην ΕΡΤ και στα δημοτικά τέλη.

4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Μένος όμως δε μπορώ να βγάλω εναντίον οποιουδήποτε εργαζόμενου, αν δε το καταλαβαίνετε μερικοί δε σας φταίω εγώ 

Εσύ δηλαδή αν δούλευες στην ΔΕΗ τι θα έκανες, θα γύρναγες πίσω κάθε μήνα τον μισθό ή θα πλήρωνες τα δίπλα στο ρεύμα κάθε μήνα για να το παίξεις σωστός;

Σοβαρά τώρα; Να έχεις την εταιρία να σου επιδοτεί την ΕΡΤ και τα δημοτικά τέλη; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Προφανως και ΟΧΙ !

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, telis said:

Δηλαδή είναι από αυτούς με το μειωμένο τιμολόγιο και έχουν την ΔΕΗ να τους επιδοτεί τα Δημοτικά Τέλη

Δεν τα επιδοτεί, τα πληρώνουν κανονικά. 

Το Λοιπές Χρεώσεις είναι μια κατηγορία στον λογαριασμό που λέγεται Λοιπές Χρεώσεις, δεν εννοώ τις υπόλοιπες από αυτές που έγραψα. :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Δεν τα επιδοτεί, τα πληρώνουν κανονικά. 

Το Λοιπές Χρεώσεις είναι μια κατηγορία στον λογαριασμό που λέγεται Λοιπές Χρεώσεις, δεν εννοώ τις υπόλοιπες από αυτές που έγραψα. :)

Στο άρθρο που έβαλα έλεγε και τα δημοτικά τέλη και την ΔΕΗ

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Όχι ρε φίλε δεν είναι

Ρωτα έναν υπάλληλο της ΔΕΗ τι μισθό έπαιρνε το 2005 και τι μισθό παίρνει τώρα και έλα να μας πεις 

Αν ήμουν εγώ πάντως στη ΔΕΗ και βρισκόμουν να παίρνω από 4 χιλιάρικα 1600 ευρώ και μου δίναν επίδομα σάντουιτς, η πρώτη σκέψη μου δε θα ήταν να τους ψηφίσω, θα ήταν να τους κυνηγάω να τους το βάλω εκεί που φαντάζεσαι 

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τους ψηφίσεις γιατί θα έρθουν οι άλλοι οι κακοί και θα χάσεις και τα 1600. Συνηθισμένο διλημα σε τέτοιες επιχειρήσεις. 

Αυτό που θέλουν να κάνουν θα το πετύχουν. Θέλουν να διώξουν τον κόσμο προς τους εναλλακτικους. Αυξάνουν την kwh, μειώνουν την έκπτωση συνέπειας άρα αυξάνουν την ψαλίδα με τους υπόλοιπους που και αυτοί έχουν χαμηλό φπα και την άλλη χρέωση. Σε λίγο καιρό θα υπάρξει μαζική φυγή από την ΔΕΗ με αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που διαφημίζουν, και αφού θα κάνουν και το κομμάτι τους ότι προσπάθησαν να την σώσουν στο τέλος θα την πουλήσουν με την γνωστή καραμέλα να μην πληρώνει ο λαός τα σπασμένα. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mihanikos1 είπε

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τους ψηφίσεις γιατί θα έρθουν οι άλλοι οι κακοί και θα χάσεις και τα 1600. Συνηθισμένο διλημα σε τέτοιες επιχειρήσεις. 

Αυτό που θέλουν να κάνουν θα το πετύχουν. Θέλουν να διώξουν τον κόσμο προς τους εναλλακτικους. Αυξάνουν την kwh, μειώνουν την έκπτωση συνέπειας άρα αυξάνουν την ψαλίδα με τους υπόλοιπους που και αυτοί έχουν χαμηλό φπα και την άλλη χρέωση. Σε λίγο καιρό θα υπάρξει μαζική φυγή από την ΔΕΗ με αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που διαφημίζουν, και αφού θα κάνουν και το κομμάτι τους ότι προσπάθησαν να την σώσουν στο τέλος θα την πουλήσουν με την γνωστή καραμέλα να μην πληρώνει ο λαός τα σπασμένα. 

Πολύ καλά κάνουν. Στόχος να κλείσει επιτέλους η ΔΕΗ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Πολύ καλά κάνουν. Στόχος να κλείσει επιτέλους η ΔΕΗ

Συμφωνώ, να κλείσει η κακή ΔΕΗ. Αλλά να μην πουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί το δίκτυο και την παραγωγη. Να έρθει ο κάθε πονηρός επιχειρηματίας να τα στήσει από την αρχή να δούμε πόσο θα πουλάνε το ρεύμα μετά και ποιος θα έχει ρεύμα εκτός των μεγάλων πόλεων. 

Πάντως είμαστε μεγάλα γίδια. (ζητώ συγνώμη από τα γίδια) 

Ψηφιζαμε τόσα χρόνια αυτούς που έφτιαξαν αυτό το πελατιακο κράτος και τώρα τους ξανά ψηφίζουμε και τους βλέπουμε να κατηγορούν το δημιούργημα τους. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσικα επιχειρηματων των μπαταχτσηδων για πολλοστη φορα:

-Γιατι δε πληρωνεις διοδια;  Γιατι οι ΔΕΗτζηδες εχουν αδιανοητα προνομια (ασχετο)

-Γιατι δεν πληρωνεις τους λογαριασμους τηλεφωνιας-ιντερνετ; Γιατι ειναι κλεφτες (γενικως κι αοριστως & ασχετο)

-Γιατι δε πληρωνεις εφορια; Γιατι ειναι προδοτες (γενικως κι αοριστως & ασχετο)

-Γιατι δε πληρωνεις τη δοση του δανειου; Γιατι golden boys, γιατι τραπεζες, γιατι λαμογια (γενικως κι αοριστως)

Αμα ομως στη δουλεια σας αφησει απληρωτους το αφεντικο κανα μήνα , οχι παραπανω, ξεσηκωνεστε και φτανετε ως το δικαστηριο της Χαγης για τα ανθρωπινα δικαιωματα που σας καταπατα η εργοδοσια (και καλα κανετε επ'αυτου, ασχετως αν το αφεντικο σας ειναι ιδιο και ομοιο με εσας-δηλαδη μπαταχτσης, απλα τωρα βρισκετε ΕΣΕΙΣ απο την αλλη μερια και βλεπετε την γλύκα). Αμα κανας πελατακος σας πιστολιασει για καμια δουλεια που του κανατε, βαζετε λυτους και δεμενους να τον εισπραξετε... Δε σκεφτηκατε ποτε οτι και ο εργοδοτης ή ο πελατης σας μπορει να θεωρει οτι εχετε..."αδιανοητα προνομια" ή οτι "ειστε κλεφτες" ή οτι "ειστε λαμογια" ή οτι "οι χρεωσεις σας ειναι αντισυνταγματικες"...Αμεσως να εισπραξετε τα οφειλωμενα εκει.

Καρκινωματα της κοινωνιας με...επιχειρηματολογια. Καθεστε οι αλλοι κιολας και τους απαντατε με λογικα επιχειρηματα απεναντι σε οποια γυμνασιακη μπουρδα σκεφτουν για να δικαιολογησουν επιφανειακα το απλο, κοινο και μεθοδευμενο τσαμπατζιλικι σε βαρος της κοινωνιας που τους ανεχεται . Το τσαμπατζιλικι που δεν ειναι λογω ουσιαστικης οικονομικης αδυναμιας αλλα λογω "μαγκιας", λογω "εξυπναδας", λογω οτι "βρισκω και τα κανω", λογω "στην υγεια των κοροιδων".

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε

Κλασσικα επιχειρηματων των μπαταχτσηδων για πολλοστη φορα:

-Γιατι δε πληρωνεις διοδια? Γιατι ειναι παρανομα και αντισυνταγματικα

-Γιατι δεν πληρωνεις τη ΔΕΗ? Γιατι οι ΔΕΗτζηδες εχουν αδιανοητα προνομια (ασχετο)

-Γιατι δεν πληρωνεις τους λογαριασμους τηλεφωνιας-ιντερνετ? Γιατι ειναι κλεφτες (γενικως κι αοριστως)

-Γιατι δε πληρωνεις εφορια? Γιατι ειναι προδοτες και λαμογια (γενικως κι αοριστως)

Αμα ομως στη δουλεια σας αφησει απληρωτους το αφεντικο κανα μήνα , οχι παραπανω, ξεσηκωνεστε και φτανετε ως το δικαστηριο της Χαγης για τα ανθρωπινα δικαιωματα που σας καταπατα η εργοδοσια (και καλα κανετε επ'αυτου, ασχετως αν το αφεντικο σας ειναι ιδιο και ομοιο με εσας-δηλαδη μπαταχτσης, απλα τωρα βρισκετε ΕΣΕΙΣ απο την αλλη μερια και βλεπετε την γλύκα).

Καρκινωματα της κοινωνιας με...επιχειρηματολογια. Καθεστε και τους απαντατε κιολας με λογικα επιχειρηματα απεναντι σε οποια μπουρδα σκεφτουν για να δικαιολογησουν το απλο, κοινο και μεθοδευμενο τσαμπατζιλικι σε βαρος ολης της κοινωνιας που τους ανεχεται .

Δε βαρέθηκες την καραμέλα; Καταντάει γραφικό πλέον.

Ευνοούν τα πάντα για να μπει χέρι στο δημόσιο για πρώτη φορά στην ιστορια και η αρχή γίνεται με την ΔΕΗ. Ας τη πουλήσουν όσο θέλουν, αρκεί να μπει ένα τελος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Δε βαρέθηκες την καραμέλα; Καταντάει γραφικό πλέον.

Ευνοούν τα πάντα για να μπει χέρι στο δημόσιο για πρώτη φορά στην ιστορια και η αρχή γίνεται με την ΔΕΗ. Ας τη πουλήσουν όσο θέλουν, αρκεί να μπει ένα τελος.

Δεν θα ασχολιομουν καν με την μιζερη υπαρξη οποιουδηποτε τιποτενιου μπαταχτση εαν δεν καλουμουν εγω να πληρωνω τα δικα του σπασμενα. Απο τη στιγμη που τα πληρωνω εγω, οχι απλα δε θα βαρεθω αλλα θα επαναλαμβανομαι, ελπιζοντας οτι μαζι με εμενα θα το κανουν κι αλλοι μεχρι καποια στιγμη να εφαρμοστουν οι νομοι και να γλεντησουν τους στρατηγικους μπαταχτσηδες οπως ακριβως τους αρμοζει και οπως προβλεπεται: Χωρις κανενα ελεος.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Δεν θα ασχολιομουν καν με την μιζερη υπαρξη οποιουδηποτε τιποτενιου μπαταχτση εαν δεν καλουμουν εγω να πληρωνω τα δικα του σπασμενα. Απο τη στιγμη που τα πληρωνω εγω, οχι απλα δε θα βαρεθω αλλα θα επαναλαμβανομαι, ελπιζοντας οτι μαζι με εμενα θα το κανουν κι αλλοι μεχρι καποια στιγμη να εφαρμοστουν οι νομοι και να γλεντησουν τους στρατηγικους μπαταχτσηδες οπως ακριβως τους αρμοζει και οπως προβλεπεται: Χωρις κανενα ελεος.

Οκ. Επιστροφή τώρα στον μικροκοσμό σου. Μη μας ζαλίζεις με τα ψυχολογικά σου διαρκώς. Πήγαινε σε ψυχολόγο.

Βάλε πάντως την φωτό σου εδώ αν ενδιαφέρεται κανείς να σε κάνει εικόνισμα για την μέγιστη προσφορά σου στην κοινωνία 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...