GREGORYMO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Ρε φίλε ξέρεις εσύ τόσα χρόνια τι προνόμια είχαν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ και πως αυξάνονταν ή μειώνονταν 40 χρόνια τώρα; Δώσε μας στοιχεία και μετά το συζητάμε Μάλλον δεν ενημερώνεσαι. Από τις πρώτες εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ το 2015 ήταν το λεγόμενο επίδομα σάντουιτς στους υπαλλήλους της ΔΕΗ. (Αν θυμάσε τα γεγονότα συνέπεσε με τα σάντουιτς στα ΣΧΟΛΕΙΑ) Και βέβαια, ΟΧΙ μόνο στα συνεργεία που βγαίνουν έξω αλλά σε ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους !!!! 7 λεπτά πριν, ThReSh είπε Όλοι οι εργαζόμενοι/συνταξιούχοι ΔΕΗ έχουν το super μειωμένο ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας. Όχι ίδια έμειναν. Δεν θυμάσαι καλά.
n4sleep Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Όσοι νομίζετε ότι οι εναλλακτικοί είναι μάγκες ψάξτε λίγο τα ΝΟΜΕ και πως η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να πουλάει στους εναλακτικους με ζημιά ρεύμα, αυτοί το αγοράζουν και το πουλάνε με κέρδος στον καταναλωτή. Δείτε πόση ενέργεια πραγματικά παράγουν.. Επίσης δείτε που διαμορφώνεται η ΟΤΣ στην Ελλάδα και που στο εξωτερικό και ποσό κοστίζει εδώ το ρεύμα σε σύγκριση με έξω.. ενδεικτικά 65€/MWh ΟΤΣ εδώ και 45€/MWh Ευρώπη. Έξω η kWh στον καταναλωτή χρεώνεται 23cent άρα εδώ ποσό έπρεπε να χρεωνεται?? Το ότι είχαν προνόμια οι ΔΕΗτζηδες ισχύει, αλλά αυτό είναι μικρό μέρος του προβλήματος. Αν κλείσει η ΔΕΗ θα κλείσουν οι περισσότεροι εναλλακτικοί αμέσως .Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι η δυνατότητα των εναλλακτικών είναι ένα μικρό κλάσμα της ζήτησης στην Ελλάδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, GREGORYMO said: Δεν θυμάσαι καλά. Μια χαρά θυμάμαι, το τιμολόγιο ΓΠ που ισχύει για τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους ΔΕΗ δεν άλλαξε την τελευταία 6ετία. Έχω συγγενικό πρόσωπο που το δικαιούται και γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες. Τα επιδόματα "σάντουιτς" που δώθηκαν το 2015 δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από ThReSh 1
GREGORYMO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Μια χαρά θυμάμαι, το τιμολόγιο ΓΠ που ισχύει για τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους ΔΕΗ δεν άλλαξε την τελευταία 6ετία. Έχω συγγενικό πρόσωπο που το δικαιούται και γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες. Για το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ λέω εγώ ?????? Για ρώτα για το επίδομα σάντουϊτς, όλο και κάτι θα ξέρει !!!!
JohNickZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλο οι μισθοί των τόσων χρόνων κ τα ΠΑΣΟΚικα επιδόματα που με βρίσκετε συμφωνο αλλά άλλο το μειωμένο σε περιοχές που η ατμοσφαίρα είναι κατάμαυρη με αυξημένα ποσοστά καρκίνων κτλ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από JohNickZ
GREGORYMO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μια χαρά θυμάμαι, το τιμολόγιο ΓΠ που ισχύει για τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους ΔΕΗ δεν άλλαξε την τελευταία 6ετία. Έχω συγγενικό πρόσωπο που το δικαιούται και γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες. Τα επιδόματα "σάντουιτς" που δώθηκαν το 2015 δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό. Τι εννοείς δεν έχουν σχέση και με ποιο ?
AristidisZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ λέω εγώ ?????? Για ρώτα για το επίδομα σάντουϊτς, όλο και κάτι θα ξέρει !!!! Καλά επί ΠΑΣΟΚ είχαν επίδομα αστακού, επί ΝΔ επίδομα μπον φιλέ, και επί σύριζα επίδομα τοστ ζαμπόν τυρί Κλάιν Μάιν...
GREGORYMO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Καλά επί ΠΑΣΟΚ είχαν επίδομα αστακού, επί ΝΔ επίδομα μπον φιλέ, και επί σύριζα επίδομα τοστ ζαμπόν τυρί Κλάιν Μάιν... Μιλάμε ότι αυτό ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ, στα ήδη υπάρχοντα !!!!! Δεν είναι κατανοητό ?
greengr21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Μιλάμε ότι αυτό ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ, στα ήδη υπάρχοντα !!!!! Δεν είναι κατανοητό ? Ενταξει το εγραψες και το ξαναεγραψες για τα σαντουιτς του συριζα το εμπεδωσαμε μην πολιτικοποιεις την κουβεντα και κλεισουν και αυτο το thread 1
AristidisZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Μιλάμε ότι αυτό ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ, στα ήδη υπάρχοντα !!!!! Δεν είναι κατανοητό ? Όχι ρε φίλε δεν είναι Ρωτα έναν υπάλληλο της ΔΕΗ τι μισθό έπαιρνε το 2005 και τι μισθό παίρνει τώρα και έλα να μας πεις Αν ήμουν εγώ πάντως στη ΔΕΗ και βρισκόμουν να παίρνω από 4 χιλιάρικα 1600 ευρώ και μου δίναν επίδομα σάντουιτς, η πρώτη σκέψη μου δε θα ήταν να τους ψηφίσω, θα ήταν να τους κυνηγάω να τους το βάλω εκεί που φαντάζεσαι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, GREGORYMO said: Τι εννοείς δεν έχουν σχέση και με ποιο ? Το μειωμένο τιμολόγιο για το ρεύμα που ισχύει εδώ και 4-5 δεκαετίες στους εργαζομένους και συνταξιούχους της ΔΕΗ δεν έχει σχέση με επίδομα "σάντουιτς" που δώθηκε από τον ΣΡΖ το 2015. 9 minutes ago, JohNickZ said: Άλλο οι μισθοί των τόσων χρόνων κ τα ΠΑΣΟΚικα επιδόματα που με βρίσκετε συμφωνο αλλά άλλο το μειωμένο σε περιοχές που η ατμοσφαίρα είναι κατάμαυρη με αυξημένα ποσοστά καρκίνων κτλ. Δεν υπάρχει μειωμένο σε περιοχές που λες. Ισχύει για ΟΛΕΣ τις περιοχές αρκεί να είσαι εργαζόμενος ή συνταξιούχος ΔΕΗ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από ThReSh
GREGORYMO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το μειωμένο τιμολόγιο για το ρεύμα που ισχύει εδώ και 4-5 δεκαετίες στους εργαζομένους και συνταξιούχους της ΔΕΗ δεν έχει σχέση με επίδομα "σάντουιτς" που δώθηκε από τον ΣΡΖ το 2015. Δεν υπάρχει μειωμένο σε περιοχές που λες. Ισχύει για ΟΛΕΣ τις περιοχές αρκεί να είσαι εργαζόμενος ή συνταξιούχος ΔΕΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ !!!!! Λέω ότι εν μέσω ΚΡΙΣΗΣ τους δόθηκε μια ΠΑΡΟΧΗ !! Δεν ισχύει αυτό ??? 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Όχι ρε φίλε δεν είναι Ρωτα έναν υπάλληλο της ΔΕΗ τι μισθό έπαιρνε το 2005 και τι μισθό παίρνει τώρα και έλα να μας πεις Αν ήμουν εγώ πάντως στη ΔΕΗ και βρισκόμουν να παίρνω από 4 χιλιάρικα 1600 ευρώ και μου δίναν επίδομα σάντουιτς, η πρώτη σκέψη μου δε θα ήταν να τους ψηφίσω, θα ήταν να τους κυνηγάω να τους το βάλω εκεί που φαντάζεσαι Το 2005, θυμήθηκες ?????
greengr21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 To θεμα ειναι οτι με αυτες τις αυξησεις θα καταληξουν αυτοι που εχουν κλειστα συμβολαια με τις ιδιωτικες οι ποιο κερδισμενοι απο ολους,οσοι τους "κοροιδευαμε".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, GREGORYMO said: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ !!!!! Λέω ότι εν μέσω ΚΡΙΣΗΣ τους δόθηκε μια ΠΑΡΟΧΗ !! Δεν ισχύει αυτό ??? Μιλάμε αποκλειστικά για το τιμολόγιο ρεύματος.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μιλάμε αποκλειστικά για το τιμολόγιο ρεύματος. Εσύ μιλάς για ΜΟΝΟ αυτο. Εγώ μιλώ για πάσης φύσεως αύξησεις! Και να σου βάλω και μια άλλη παράμετρο, αφού έχεις συγγενη στη ΔΕΗ. Αυτό το μειωμένο τιμολόγιο, αφορούσε την ΚΥΡΙΑ κατοικία του υπαλλήλου η δινόταν και σε ΑΛΛΟΥΣ συγγενείς του ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις