Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zio10 είπε

Ερώτηση, θα κάνω διακοπή λόγω μετακόμισης. Μπορώ να κάνω απευθείας νέα σύνδεση στο καινούργιο σπίτι χωρίς να έχει έρθει και πληρωθεί ο τελευταίος λογαριασμός του παλιού;

Καλησπέρα..Θέλεις να κάνεις διακοπή ρεύματος σε ένα σπίτι.. Όταν γίνει αυτή η διακοπή  από το συνεργείο της Δεδδηε που θα έρθει μετά θα εκδοθεί  και ο εκκαθαριστικός λογαριασμός  μέσα σε 7-8 μέρες περίπου.. Μπορείς όμως και να ζητήσεις επανασύνδεση στο επόμενο σπίτι που θα πας... Μπορεί να γίνει ταυτόχρονα αυτό....

• Thanks 1
  • Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 20/8/2019 στις 9:15 ΜΜ, argitt είπε

Από Δευτέρα τα νεότερα....

Καλησπερα... Τελικα τι εκανες; Πηγες σε καταστημα της ΔΕΗ;  Τι σου ειπαν;;

Δημοσ.

30 τοις 100 προκαταβολή και 18 δόσεις...Το ωραίο είναι ότι η ΔΕΗ. Δεν μου έστειλε επιστολή ότι με πάει σε καθολικη υπηρεσία και όλοι κάνουν τον ανηξερο...Πάω για διακανονισμό και αλλαγή παρόχου...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, argitt είπε

30 τοις 100 προκαταβολή και 18 δόσεις...Το ωραίο είναι ότι η ΔΕΗ. Δεν μου έστειλε επιστολή ότι με πάει σε καθολικη υπηρεσία και όλοι κάνουν τον ανηξερο...Πάω για διακανονισμό και αλλαγή παρόχου...

Τους εναλλακτικους τους ρωτησες; :lol:

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μάλλον, δεν τον θέλουν καν.

Τι εννοείς;;;Έχω μιλήσει με κάποιον συγκεκριμένο και μου είπε να κάνω διακανονισμό και μετά αίτηση σε αυτους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, argitt είπε

Τι εννοείς;;;Έχω μιλήσει με κάποιον συγκεκριμένο και μου είπε να κάνω διακανονισμό και μετά αίτηση σε αυτους

Επειδη σε βλεπω οτι εχεις πλανο και για να μην εχουμε ατυχηματα, ακομα και αν σε δεχθει εναλλακτικος παροχος ενω εχεις τετραψηφιο χρεος στον προηγουμενο, καλα ειναι να ξερεις οτι η ΔΕΗ μια χαρα μπορει να σου διακοψει την παροχη. Ακομα κι οταν θα εχεις αλλαξει παροχο, ακομα κι αν εισαι κυριος στις πληρωμες σου απεναντι στον εναλλακτικο.

Ολα αυτα αν σε δεχθουν. Που δεν θα σε δεχθουν επειδη εκανες απλα διακανονισμο...καθως η οφειλη που εχεις στη ΔΕΗ ειναι μεγαλουτσικη και εννοειται πως τετοιους πελατες δεν τους θελει κανεις ιδιωτης.

Το κανε αιτηση που σου ειπαν δεν συνεπαγεται οτι αυτη θα γινει και δεκτη. 

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Επειδη σε βλεπω οτι εχεις πλανο και για να μην εχουμε ατυχηματα, ακομα και αν σε δεχθει εναλλακτικος παροχος ενω εχεις τετραψηφιο χρεος στον προηγουμενο, καλα ειναι να ξερεις οτι η ΔΕΗ μια χαρα μπορει να σου διακοψει την παροχη. Ακομα κι οταν θα εχεις αλλαξει παροχο, ακομα κι αν εισαι κυριος στις πληρωμες σου απεναντι στον εναλλακτικο.

Ολα αυτα αν σε δεχθουν. Που δεν θα σε δεχθουν επειδη εκανες απλα διακανονισμο...καθως η οφειλη που εχεις στη ΔΕΗ ειναι μεγαλουτσικη και εννοειται πως τετοιους πελατες δεν τους θελει κανεις ιδιωτης.

Το κανε αιτηση που σου ειπαν δεν συνεπαγεται οτι αυτη θα γινει και δεκτη. 

Θα γίνει. Ξέρω γνωστό μου με 2500 χρέος στην ΔΕΗ και έβαλε Ήρων κανονικά και στην ΔΕΗ δεν έδωσε δεκάρα. Γιατί νομίζεις πάει για φούντο η ΔΕΗ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Still η ΔΕΗ ανα πασα στιγμη μπορει να του κοψει την παροχη αν δεν τηρησει τον διακανονισμο. Και θα το κανει συντομα. Σε γειτονικα φορουμ ηδη αναφερονται περιπτωσεις τετοιων μπαταχτδηδων που αλλαξαν παροχο πιστολιαζοντας την ΔΕΗ , νομιζοντας οτι με αυτον τον τροπο δε θα πληρωσουν μια. Και ξαφνικα μειναν χωρις ρευμα και παιρνανε τον εναλλακτικο παροχο τηλ και κανανε τους ανηξερους. Οπως κανουν τους ανηξερους και οταν μπαινουν καθολικη, βλεπε παρον τοπικ. Και τους απανταγε ο εναλλακτικος οτι λαβαν εντολη απο την ΔΕΗ για τις οφειλες προς αυτην. Αρχιζει και τελειωνει αυτο το παραμυθι σιγα σιγα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Still η ΔΕΗ ανα πασα στιγμη μπορει να του κοψει την παροχη. Και θα το κανει συντομα. Σε γειτονικα φορουμ ηδη αναφερονται περιπτωσεις τετοιων μπαταχτδηδων που αλλαξαν παροχο πιστολιαζοντας την ΔΕΗ και ξαφνικα μειναν χωρις ρευμα και παιρνανε τον εναλλακτικο παροχο τηλ και κανανε τους ανηξερους. Και τους απανταγε ο εναλλακτικος οτι λαβαν εντολη απο την ΔΕΗ για τις οφειλες προς αυτην. Αρχιζει και τελειωνει αυτο το παραμυθι σιγα σιγα.

Κακώς παίρνουν τον εναλλακτικό παροχο τηλέφωνο πες τους, τον Ρουβίκωνα να πάρουν, το συνδέει σε λίγες ημέρες, χωρίς κόστος επανασύνδεσης!

Δημοσ.

Να φωναξουμε και τον ρομπεν των δασων μηπως? Η δεη παντα νταβατζιλικι ηταν, φαγοποτι και προνομια σε χιλιαδες υπαλληλους της. Με χρυσα κουταλια τρωγανε και μεσα στην κριση. Εκατονταδες εκατομμυρια ζημιες στο μεταξυ, οτι ναναι, ο κοσμακης ο απλος δε ξερει που να πρωτοπληρωσει και αμα καθυστερησει κανα μηνιατικο τον βαφτιζουν κακοπληρωτη, οτι ναναι. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, argitt είπε

Καλημέρα..Θα πρέπει να κάνεις τον διακανονισμό οπωσδήποτε... Θα δώσεις το 30% μπροστά και μετά μπορεί κάποιος άλλος πάροχος να σε πάρει..Θα πρέπει να τηρείς το διακανονισμό οπωσδήποτε γιατί έχει αποκοπή στα σίγουρα.. Έχουν ξεκινήσει να κάνουν αποκοπές και θα  είναι πιο εντατικές από αυτό τον καιρό... Έχουν εντολή όλες  οι Δεδδηε..

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα..Θα πρέπει να κάνεις τον διακανονισμό οπωσδήποτε... Θα δώσεις το 30% μπροστά και μετά μπορεί κάποιος άλλος πάροχος να σε πάρει..Θα πρέπει να τηρείς το διακανονισμό οπωσδήποτε γιατί έχει αποκοπή στα σίγουρα.. Έχουν ξεκινήσει να κάνουν αποκοπές και θα  είναι πιο εντατικές από αυτό τον καιρό... Έχουν εντολή όλες  οι Δεδδηε..

Συμφωνώ κ επαυξάνω...Εάν δν τηρηθεί ο διακανονισμός η διακοπή θα γίνει σε χρόνο dt...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, argitt είπε

Συμφωνώ κ επαυξάνω...Εάν δν τηρηθεί ο διακανονισμός η διακοπή θα γίνει σε χρόνο dt...

Στο τμήμα διακοπών της ΔΕΔΔΗΕ εργαζεσαι και το γνωρίζεις;

Αν καταφέρει και πάει σε άλλο πάροχο η ΔΕΗ νομικά δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει διακοπή πάντως. Αν έχει συμβεί κακώς δεν κινήθηκε νομικά.

Διαφορετικά θα μπορούσε και ο κάθε εναλλακτικός πάροχος να κάνει το ίδιο. Και όχι μόνο στο ρεύμα, αλλά και στο τηλέφωνο και παντού. Δεν συμβαίνει όμως.

Οπότε ας προσπαθήσει να πάει σε άλλο πάροχο και ας αφήσει φέσι όπως συμβαίνει συνέχεια πλέον.

Αν δεν μπορεί η ΔΕΗ να επιβιώσει ας ξεκινήσει περικοπές και απολύσεις.

Επεξ/σία από guzel
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...