Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτο και μονο θα εφτανε .....Τα αλλα δεν γινεται να εφαροστουν απο ΑΕ.

Σιγουρα θα πηγαινε καλυτερα αλλα σε αυτους κι οι μεγαλοοφειλετες οπως Δημοσιο και μεγαλες επιχειρησεις .

Ναι..Θα μπορούσε να έχει ψηφιστεί αυτό.. Σε ορισμένες ΔΕΚΟ να εφαρμοστεί η κατάσχεση για ποσά πάνω από 1000 ευρώ.. Άλλο όταν κόβεται για χρέος μια παροχή να μην επανασυνδέεται μέχρι να εξοφληθεί ολο το ποσό..  Και να μην ξανασυνδεθει  το ρεύμα αν  έχει αλλάξει όνομα η επωνυμία... Να εξοφλείται από τον ιδιοκτήτη...Να έχει και αυτός ευθύνη..

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι..Θα μπορούσε να έχει ψηφιστεί αυτό.. Σε ορισμένες ΔΕΚΟ να εφαρμοστεί η κατάσχεση για ποσά πάνω από 1000 ευρώ.. Άλλο όταν κόβεται για χρέος μια παροχή να μην επανασυνδέεται μέχρι να εξοφληθεί ολο το ποσό..  Και να μην ξανασυνδεθει  το ρεύμα αν  έχει αλλάξει όνομα η επωνυμία... Να εξοφλείται από τον ιδιοκτήτη...Να έχει και αυτός ευθύνη..

Διαφωνω σε αυτο ....Αν ηταν ετσι κανεις δεν θα νοικιαζε το σπιτι του .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Πλέον όλοι καθυστερημένα "για να μάθουν" :P 

Υπάρχει και ΤΟΚΟΣ !!!

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Φίλε, με την καλή έννοια, είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα... Κανονικά δεν θα έπρεπε να καταργηθεί..Το καλύτερο είναι κυνηγήσει αυτούς που χρωστούν... Και να κυνηγήσει τους αφερεγγυους πελάτες.. Είτε είναι εταιρείες, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, καταστήματα,οικίες κτλ.. Αποκοπή χωρίς  καμμία δικαιολογία..  Και να καταργήσει το πλαφόν που έχει...

Η ΔΕΗ επειδή ήταν ΚΡΑΤΙΚΗ επιχείρηση, έχει κάνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στην είσπραξη των λογαριασμών !!!!!!!!

Περίπτωση δική μου:

Είχα ενοικιαστή που χρωστούσε πάνω από 10.000€ και πάω και τους λέω κοφτε του το ρεύμα και αντί να μου πουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου είπαν ΔΕΝ είναι δουλειά σου !!!!!!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είχα ενοικιαστή που χρωστούσε πάνω από 10.000€ και πάω και τους λέω κοφτε του το ρεύμα και αντί να μου πουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου είπαν ΔΕΝ είναι δουλειά σου !!!!!!

Τι τους νοιάζει...σου λέει θα τα εισπράξουν απο τον ιδιοκτήτη.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τυχερός ήσουν αφού δεν έκοψαν το δικό σου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Τι τους νοιάζει...σου λέει θα τα εισπράξουν απο τον ιδιοκτήτη.

Στην ΔΕΗ δεν ισχύει αυτό.

(Μόνο στη δευα)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Περίπτωση δική μου:

Η παροχη σε ποιο ονομα ηταν ?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η παροχη σε ποιο ονομα ηταν ?

Όταν ακούω, εν έτη 2019, η παροχή σε ποιο όνομα ήταν τρελαίνομαι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Όταν ακούω, εν έτη 2019, η παροχή σε ποιο όνομα ήταν τρελαίνομαι.

Κι εγώ αλλά πολλές δεν είναι στο όνομα του χρήστη με ότι προβλήματα μπορεί να σημαίνει αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, GREGORYMO said:

Όταν ακούω, εν έτει 2019, η παροχή σε ποιο όνομα ήταν τρελαίνομαι.

Γιατί;

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε

Γιατι;

Υπάρχει γιατί ????

Αναλαμβάνεις ρίσκο, χωρίς λόγο !!!

ΥΓ. Άλλο, αν για κάποιο λόγο αποφασίζεις να ρισκάρεις συνειδητά.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Γιατί;

Το σωστό είναι η παροχή να είναι στο όνομα του χρήστη αλλά κάποιοι ιδιοκτήτες δεν το κάνουν και μπορεί να βρεθούν να χρωστάνε χωρίς να έχουν ουσιαστική ευθύνη 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Το σωστό είναι η παροχή να είναι στο όνομα του χρήστη αλλά κάποιοι ιδιοκτήτες δεν το κάνουν και μπορεί να βρεθούν να χρωστάνε χωρίς να έχουν ουσιαστική ευθύνη 

Το γνωρίζω. Απλώς δεν κατάλαβα απ’ την απάντηση του Gregorymo αν ήταν στο όνομα του ενοικιαστή ή όχι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Το γνωρίζω. Απλώς δεν κατάλαβα απ’ την απάντηση του Gregorymo αν ήταν στο όνομα του ενοικιαστή ή όχι.

ΝΑΙ, του ενοικιαστή, αλλιώς θα έκλαιγα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...